Вести:

недеља, 16. јануар 2022.

Амерички амбасадор у Београду да се хитно укроти како би престао да понижава Србију!

недеља, 16. јануар 2022. | КМ новине 0

Амерички амбасадор у Београду да се хитно укроти како би престао да понижава Србију!

Понижавање од стране америчког амбасадора мора престати одмах а њега, у духу славне српске прошлости када је први отпор нацистичком злу у Европи пружио баш Србин, Дража Михаиловић, народ ако неће власт, спречи да даље гази Србију и њен народ!

Амерички амбасадор у Београду да се хитно укроти како би престао да понижава Србију!
Неко ово мора да укроти / Илустрација: КМ новине 2022.

Осиони амерички дипломата, недостојан позиције на којој се налази, америчког амбасадор у Београду, Ентони Годфри, равноправно стављајући у положај српску власт и представнике шиптарских сепаратиста са КиМ, међу којима је много некажњених терориста за најмонструозније злочине почињенен над Србима под окриљем управо владе Сједињених америчких држава, изјавио је да би и једни и други требало да "приону послу и предузму тешке и храбре кораке, неопходне да се учврсти мир и просперитет који овај регион заслужује'', преноси Тањуг.

Говорећи о кризи у дијалогу Београда и Приштине и улози Вашингтона у том процесу, Годфри је рекао да трајни напредак мора потећи "одавде".

Треба напоменути да је дијалог у Бриселу отпочела управо Демократска странка којој је језгро у Америци одакле и примају наређења а наставила Српска напредна странка која такође, као што смо видели током Вучићевог боравка у Белој кући и потписивања велеиздајничког документа, под пуном контролом САД. Тако су Американци још једном у низу, мимо јединог међународног правно валидног акта Резолуције 1244, отпочели илегалне преговоре са сепаратистима на штету Србије.

Попут успомене из ЗОО врта.
На констатацију да се често каже да би Приштина формирала ЗСО ако би ''Америка хтела да је убеди на то", Годфри поручује да ће трајни и стални просперитет региона доћи само из домаћих решења и да се "не могу наметнути споља", а да Вашингтон наставља да чини све што може да подстакне и подржи потпуну нормализацију односа Београда и Приштине и ''коначно међусобно признање''.

Међусобно признање је вероватно најсрамнија реченица коју је изговорио амерички амбасадор и било ко да је изговара јер Србија треба да се одрекне свега што је чини Србијом, њеног цивилизацијског, културног, духовног али и језгра богатог рудама које се моери у стотинама милијарди, зарад "признања" од стране шиптарских сепаратиста! Свако ко то изговори, буквално свако, заслужује да буде драконски кажњен због вишеструког злочиначког контекста који та кованица садржи.

Поред тога, ово је још једна безочна лаж америчког дипломате који као и велики број његових колега, има улогу да разара државе и народе па, као што знамо, ако треба и бомбама, насиљем, геноцидом чак какав је 1999. године почињен над српским народом а траје и данас.

Годфри је подругљиво додао да породица европских земаља није потпуна без Србије и њених суседа и да ће Вашингтон наставити да у потпуности подржава дијалог који се води под окриљем ЕУ, блиско сарађујући са европским партнерима.

Ово пљување српском народу у лице, и поред бројних анкета и истраживања које су спровеле управо агенције под окриљем и финансијама САД и ЕУ а која су показала да највећи део Срба не жели у ЕУ уопште а камоли ако то значи одрицање од Косова и Метохије, даје право сваком грађанину Србије да Годфрију пљуне у лицу понизи га најмање како он понижава Србију.

На питање о доласку новог амбасадора САД у Србију, Kристофера Хила, Годфри наводи да се не усуђује да предвиђа датум његовог доласка, али да зна да се Хил ''радује повратку у Србију''.

Ни мало не сумњамо да се Хил радује повратку у Србији јер је баш у њој дао пун одушак својој анималистичкој природи и са изузетном ревношћу остварио резултате своје сатанске владе наневши небројена зла и невоље српском народу од Босне и Херцеговине, преко Косова и Метохије до Македонија. Свуда где се он појавио српски интереси су били збрисани и гажени са изузетним гађењем и понижавањем српског народа у чему је и Хил уживао као и сваки други представник америчких власти.

Одговарајући на најаве да би ''црна листа'' за грађане Србије могла да буде проширена и то врло брзо, Годфри истиче да САД виде корупцију као критичну претњу миру и економском развоју Западног Балкана и да су санкције против корумпираних предузећа и појединаца једно од средстава за сузбијање корупције као канцера друштва.

Све је само забава.
Међутим, Годфри управо оваквим својим ставом који Србију отворено понижава и вређа показује да је Америка предводник корупције у држави. Готово сви који су се нашли на црној листи Вашингтона доспели су ту тако што су у једном тренутку представљали кључне људе у остваривању америчких интереса због чега им је било допуштено баш све а што изнад свега подразумева уливање огромног државног капитала у џепове појединаца.

Оно што је Годфри још прећутао а и те како је важно, јесте чињеница да америчка администрација после издаје и терористичког напада изнутра кроз организацију "Отпор", у потпуности контролише српско правосуђе, нарочито у битним сегментима због чега толико инсистирају на његовој даљој "реформи" тачније разарању како би уклонили правне препреке да Србија буде распрачна и уништена да више нико не би могао да се позове на кршење закона и тако поврати стање у корист Србије. Реформом коју би Америка предводила, Србија би себи, дакле не од било кога са стране већ наводно од својих власти, утрла себи пут у коначни нестанак.

За такве активности Америка не плаћа својим новцем већ поткупљује новцем грађана Србије, како оних који су данас порески обвезници тако и крвљу одбрањену државну имовине кроз многе освајачке ратове и пљачке које су водили како непријатељи тако  и"савезници" на тлу Србије.

За све то награда грађанима Србије, како то Годфри види, јесте стављање народа Србије у потпуно робовласнички положај наспрам Америке којим би се сваки грађанин економски експлоатисао до потпуне исцрпљености. Наиме, Годфри је потврдио неразумном и националном тврдњом да "није немогуће усмеравање Србије ка америчком гасу"(?!) и да са новим лукама и транспортним линијама које се граде у региону, Србија има избор у снабдевању гасом!

"Kако показује садашња ситуација са Украјином, Русија може и већ користи енергенте у геополитичке сврхе. Стога је паметно да Србија диверзификује своје изворе енергије, а диверзификација не значи нужно додавање само америчких извора", каже амерички амбасадор.

Чињеница је да би управо Америка контролом гаса чини све да би Србију довела у потпуно повлашћени положај и тако је користила ни за шта друго него за остваривање геополитичких циљева наспрам Русије!

Овај неоколинијалистички управник је ово додао упитан од режимске новинске агенције Танјуг о снадевању гасом након ранијих изјава да је најбоља идеја за Србију "енергетска дивезификација" и да Србија не треба да буде "таоц руске политике". Он, представник америчке дипломатије која је над Србијом извршила геноцид апсолутно без икаквог повода осим сопствене политичке користи зарад које је стала у заштиту шиптарских терориста, оптужује "политичко робовање Србије" Русију, земљу која, били на њеној страни или не али чињеница је да нас никада у историји није нити нападала нити бомбардовала, нити убијала и палила како су то они чинили и опет би, неизмерно уживајући у томе. Србија јесте роб али управо америчке и западњачке политике и монструма у људском облику и најтежих психопата на челним позицијама њихових влада.

Годфри, чије презиме преведно на српски језик заправо значи "Слободан од(без) Бога" или прецизније "Безбожник" није једини представник станистичке владе Сједињених америчких држава већ је само један у низу коме се мора "разбити нос" како би био постављен на своје место. Влада Србије, поткупљена и поробљена америчким утицајем, то свакако неће да учини али зато, сходно Уставу Републике Србије и чињеници да суверенитет лежи на сваком грађанину Србије, свако од нас има право да коришћењем свих легитимних средстава спречи разбијање и понижавање Србије које му геноцидна влада САД већ деценијама приређује.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине