Вести:

понедељак, 24. јануар 2022.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!

понедељак, 24. јануар 2022. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!
Огромна виртуaлна авионска карта за повратак у домовину с исписаним именом путника: Rio Tinto, полазне тачке лета: Србијa и дестинације: Australia, донета је јуче пред велеиздајничке институције ’наше’’ државе.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!

Народ је рекао своје. Он не дâ да се 30 000 људи пресели, најплоднија земља ископа и затрује ради неких 300 радних места и добробит ''инвеститора'' који има безбројна криминалнa дела и страшне еколошке афере по целом свету у својој историји нешто дужој од једног века.

Још на самом месту оснивања, на шпањолcкој реци (рио) Тинто, ово предузеће је 1880. године, поyбијало  две стотина сопствених радника јер су се жалили на услове рада и загађење које их је убијало - с војском су их у крви загушили и такву исту насилничку политику наставили за сво време свог срамног постојања. Задња афера: рушење 40 000 година старе пећине која је важила за светињу Абориџина.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!

Непоштовање историје као и непоштовање људског живота, јесте типично за ову бедну фирму којој осим профита ништа није свето. Своје руднике уранијума по Аустралији и свету, карактеристишу бројне трагичне приче њених радника - деформисана деца се рађају онима који копају за њих (Perth, Western Australia); канцери се пребацују на осигурања ако их радници и имају... деца по Јужној Америци се користе за најтеже послове за које нису дорасли и остају занавек хендикепарани ако преживе услове рада које овај монструм намеће. Исто толико колико су та деца профитирала од изванредних природних богатсва њихових пребогатих земаља сунчане Јужне Америке, толико би и наша деца и деца наше деце ''напредовала'' - ни паре не би добили од 250 милијарди колико се скрива испод наших пејзажа. Идентична беда и идентичан отров би остали, да смо им дали право на ''инвестицију''! . Где год су ставили своја стопала и рударске алатке, отров је остао а народ затрован, опљачкан... остао у најцрњој беди, болести, јаду. Иза себе, оставили су и грађански рат на Папуи Новој Гвинеји - еколошки ратници против корупмпираних плаћеника Rio Tinta се међусобно убијају и дан данас на том рајском острву, претвореном у пакао, a које је било нетакнуто пре доласка ових бескрупулозних аустралијских робовласника. Листа њихових недела је предугачка да би се о томе губило време и писало. На Интернету се може све наћи.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!

Овде, Херојство нaшег наРода вреди да се опише. Као један, устаде Србија, а АV устукну. Прелепа наша земља је сачувана. Први пут - влада је попустила. Бар за сада. ''Обичан'', наш јуначки праведан народ проговори. Kарта за протеривање Rio Tinta  јесте у овом моменту, кад је наш Ђоковић избачен из Australije - прави одговор: Марш! Поносно срБско, народно! фашистичкa Australija где је сатанска црква једна од најјачих организација - јесте најбољa локација за ове криминалце којима је геноцид бизнис. Као бака Цока која се решила једног таквог, народ се ослободио ове напасти која се хвали својим милијардама - сa 80 милијарда налазе се на другом месту у свету по обиму ''бизниса''. Aроганција им је део карактера с којом третирају све друге с презиром, а нарочито нас Србе и Русе.

Видесмо с каквим презрењем аустралијске судије говоре о нашим срБским, то јест Новаковим документима и нашим законима - ругајући тон им је константан при свакој помени наших институција. Јуче је аустралијанска публика и руског тенисера, Медведева, третирали на исти бедaн начин. С обзиром да је англосaксонскa ’култура’’ познатa као ''супериорнa'' a њихов језик без деклинација, без речи част (honor / honour није то), без речи за правду (justice није исти појам као код нас)… се намеће целом свету, те њихова ароганција не чуди. Али, вређа и те како! Иако су поубијали стотину милиона уређеника Америке, чедрдесет милиона Индијаца у Индији, пола Африке кроз колонизацију и ропство, они верују да су супериорни и да морални словенски свет које називају ''слеивс'' то јест ''робови'' или ''слуге'' (''серви'' на португалско-латинско папском језику) јесте њима подређен. Нису способни да виде своју беду поред свих гомила долара, злата и покрадених дијаманата. Mорају да нас газе како би њихов свет опстао такав бедан какав јесте - насилан, не-природан, болестан, јадан… Ми их подсећамо на нормалност, на њихова сопствена злодела и у додиру с нашим светом они могу само да  наслућују шта је Правда, Част, Гостопримство, Милост... Управо су стигли дотле да замењују и реч мајка* за ''биће које менструира''/''тело које рађа'' како би њихове болесне родне идеологије поставиле темеље за ново, још болесније друштво где и поРодица нестаје, да би њихови педофили преузели тоталну контролу над духовним вредностима — место за кардинале као што је Pell.

Велеиздајници који су истраживања војске Југославије, продали криминалцима из Rio Tinta да одговарају. Док домаћини не дођу на власт да прогласе окупацију Косова и пониште уговоре с фашистичком Европском Унијом**, пониште све штетне уговоре, протерају америчке империјалисте с наших простора - ником се не сме давати наша блага. Она су за нашу децу и нека боља времена.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Марш за Аустралију - AUT Rio Tinto!


Ресетовање вредности, језика, културе, менталног здравља је врста духовног рата који је управо у току. Ми морамо да га добијемо, тај рат- имамо речи Истине. С нашим календаром који броји 7530 година, нашим историјским искуством с окупаторима... ми можемо да пљунемо на њихове доларе и покрадена крвљу попрскана блага. Наш појам Правде нам то дозвољава. Наша Истина и Част немају алтернативу. 

Време је да наше парадигме воде свет:

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

А и наш језик, перфектан, хармонизован с Природом и с Истином, треба њима, да би се очевечили. Нека га уче. Аустралијанци да уче од нас и Новака. Не само екологијy, културу етичке заједнице, лингвистике, него и спољне политике: да знају - Косово је Србија. 

*
**
 
Др мед Јасмина Вучић-Пеев
у срБској 7530 године, сечањ, 21-ог
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2022 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине