Вести:

понедељак, 20. децембар 2021.

Шиптар се убио у француском затвору јер није хтеo да га пошаљу у Приштину

понедељак, 20. децембар 2021. | КМ новине 0

Шиптар се убио у француском затвору јер није хтео да га пошаљу у Приштину У судском затвору у Бордоу, 41 Шиптар са Косова починио је самоубиство како не би морао да се врати на Косово саопштила је француска полиција.

Шиптар се убио у француском затвору јер није хтео да га пошаљу у Приштину

Овај мушкарац је пре два дана одбио да се укрца у авион за Приштину, да би јуче извршио самоубиство.

Он је тврдио да не може да се врати на Косово јер је разочаран односом тамошње сепаратистичке власти према њему и другим грађанима и да ће радије умрети него се вратити тамо.

Покојник је у Француску пре 15 година дошао са братом, савладао је језик, али није успео да се интегрише у зајединицу и починио је низ преступа због чега је требао да буде враћен у Приштину.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Данска ће изнајмити 300 затворских места на Косову и Метохији - КМ Новине

Влада Данске је са неколико водећих партија договорила нови споразум о финансијама затворских јединица од 2022. до 2025. године у вредности од четири милијарде круна. У оквиру споразума одлучено је да ће покушати да изнајме 300 затворских места на Косову и Метохији, која ће се користити за лица која се налазе у данским затворима а осуђена су на депортацију, наводи данска Влада у саопштењу за јавност.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др мед Јасмина Пеев: Рат без оружја, c графенoм и лажима - КМ Новине

Свакодневно смо бомбардовани контрадикторним вестима с разних поља. Испарише многе историјcке ''истине''. Уметничка дела су постала гадна - a и сâми њени ствараоци их сматрају ружним (Picasso, Abramovic...). 'covid - мере'' претворишe у невероватно застрашивање - концентрациони логори за здраве не-вакцинисане људе се представљају као нормала у Аустаралији!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

У Хрватској и даље траје лов на Србе - КМ Новине

Штакор је ухапшен 12. септембра при уласку у Хрватску из Мађарске највјероватније на основу локалне потјернице коју је расписало хрватско правосуђе. Хрватска је самовољно издала бројне међународне потернице махом неутемељене на основу којих је до сада широм света ухапшено око 180 Срба. Хапшење Дарка Штакора је четврто ове године.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине