Вести:

уторак, 21. децембар 2021.

У Штрпцу ухапшени функционери ''Српске листе'' због примања и давања мита

уторак, 21. децембар 2021. | Уреднички колегијум 0

У Штрпцу ухапшени функционери ''Српске листе'' због примања и давања мита Јаке снаге такозване "косовске полиције" извршиле су упад у енклаву Штрпце и ухапсиле десетак особа.

У Штрпцу ухапшени функционери ''Српске листе'' због примања и давања мита

Међу се налази и бивши "градоначелник" општине али не српском већ по систему шиптарских сепаратиста. Похапшени су чланови "Српске листе" коју је Вучић основао са циљем спровођења издаје осова и Метохије којима је зарад тога дуго било допуштено да вршљају и баве се криминалним радњама ради личног богаћења.

Такозвана "косовска полиција" је јавила да је "у вези са овом акцијом, до сада је по налогу тужиоца ухапшено десет осумњичених, међу којима су бивши председник општине Штрпце, директор урбанизма, још неколико функционера и власника предузећа, због сумње да су починили кривична дела примање мита, давање мита и злоупотреба службеног положаја или овлашћења".


Акција полиције у Штрпцу почела је јутрос пре шест часова.

Према незваничним изворима акција је изведена због злоупотребе службеног положаја и примања мита, у вези са грађевинским дозволама и радовима на Брезовици.

Претресено је више од десет локација, имања и кућа бившег "градонаћелника" сепаратистичке општине Штрпце и других високих службеника такође те исте "општине" по систему шиптарских сепаратиста.

Поред осталог што се може подвести и под смешно попут "чаура" које су пронађене, у акцији је заплењено и неколико возила у вредности од преко 300.000 евра и друго.

Према изјава житеља овог краја за КМ новине, тзв. "косовска полиција" није показивала знаке агресије нити малтретирала народ.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Издајом до новца и власти: Градоначелник општине Штрпце у служби албанских власти и америчких окупатора - КМ Новине

Висока политика и рат учинили су да варошица Штрпце на Шар-планини, надалеко чувено туристичко место, добије статус енклаве, а становништво да живи у сталном страху за своју безбедност. Овдашњи Срби којих је пре рата било 98%, а 2001. године 67% (данас још мање), одолевали су албанским притисцима све док појединци жељни новца и моћи нису преузели полуге управљања.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Штрпце: МХЕ гутају реке најлепше српске планине! (ФОТО) - КМ Новине

Штрпце: МХЕ гутају реке најлепше српске планине! (ФОТО) #Штрпце, #Заклетва, #Преображење #Изградња #Мини #МХЕ #Хидроелектрана #Косово #Метохија #Србија #Štrpce #Brezovica #Kosovo #Metohija #Srbija Нестаје Дурлов поток који се налази у првом нивоу заштите Националног парка Шар планина. Нестаје бистра пијаћа вода!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Косовски полицајци тукли Србе штитећи у Штрпцу мини-централу Вучћевог кума? (ВИДЕО) - КМ Новине

Косовски полицајци тукли Србе штитећи у Штрпцу мини-централу Вучћевог кума? (ВИДЕО) #Štrpce #ROSU #Policija #Mini #Elektrana #Srbi #Kosovo #Methija #Srbija Током мирног протеста на месту званом Обереке, које су под контролом држали такозвани "косовски полицајци" и јединице злогласне РОСУ јединице, више Срба је повређено и малтретирано.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине