Вести:

недеља, 10. октобар 2021.

Лажи Вучићеве ''Српске листе'' нарочито опасне пред сепаратистичке квази-изборе

недеља, 10. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

Лажи Вучићеве ''Српске листе'' нарочито опасне пред сепаратистичке квази-изборе

Ових дана ће српска јавност како на КиМ тако и ван покрајине, бити бомбардована најбезумнијим лажима сепаратистичке странке "Српска листа" коју је основао и контролише Александар Вучић.

"Српску листу", која је регистрован једино у оквиру система косовских сепаратиста, основао је и својим ликом промовисао Александар Вучић 2013. године





Осим да прикрије издају ова странка пре свега има улогу и сврху да пружи легитимитет шиптарским сепаратистима у отимању Косова и Метохије. Као што смо већ раније писали, она се не налази и не функционише у оквиру српског политичког система већ искључиво у систему шиптарских сепаратиста што предстваља врхунац кршења закона и Устава Републике Србије а под вођством Александра Вучића.

Највећа мантра и највише лицемерја и зла носи она да "Срби на Косову и Метохији морају да остану сложни" али "да подрже 'Српску листу' "како свакодневно изјављују сепаратисти из ове Вучићеве странке. То је данас објављено и у интервјуу са чланом сепаратистичке листе Игором Симићем за Танјуг.

Игор Симић / Да ли се оваквој фаци може веровати?


Симић је за ТВ Танјуг рекао да је важно да се све полуге власти које могу одузму од Приштине и зато је потребно само изаћи до бирачких места.

„Верујем да ће бити пружена подршка кандидатима Српске листе и за градоначелнике и за одборнике, јер у нашим рукама мора остати свих 10 општина на КИМ у којима су Срби већина”, истакао је Симић.

Ова злобна лаж има сврху да обмане јавност јер које то полуге власти могу да одузму локалне самоуправе наспрам централне власти? Никакве, наравно. Једино што чланови издајничке "Српске листе" могу да преузму јесте оно што им пуни џепове и увећана рачуне у банкама а што нико до сада не жели да објави.

Шта заправо значи да у рукама издајничке "Српске листе" остане "свих 10 општина"? А у чијим ће рукама бити преостале општине?

На првом месту то значи да све преостале општине неће бити у њиховим рукама. Дакле, те општине ће бити под контролом АЛбанаца али не оних који функционишу унутар законског оквира Републике Србије већ шиптарских сепаратиста! То је још једна потврда за све оне који не желе да виде - Александар Вучић је у име државе Србије путем Бриселског споразума издао Косово и Метохију! У корист шиптарских сепаратиста, које његова владајућа булумента и продани медији називају "привремена власт" а Шиптари "република Косово", потписао је и отписао део  територије државе Србије и предао им је!

Дакле, јасно је да се "Српска листа" бори за формирање шиптарског сепаратистичког система у оквиру ће они имати наводно некакву власт а не да се на КиМ задржи српска власт које су се одрекли из личних интереса!

Фото илустрација: КМ новине

То што ће издајници у својим рукама задржати било шта, не значи апсолутно ништа! Централну власт чине Шиптари а ти одборници и "градоначелници" се свакако заклињу на верност тзв. "републици Косово" а не "привременим властима" када ступају на дужност.

То смо и видели колики утицај они имају на било шта када је један од њих, Иван Тодосијевић, оптужен зато што је рекао да је масакр у Рачку измишљен. И поред тога што је изговорио истину, осуђен је на две године затвора! Ово представља јединствен случај на Косову и Метохији да је неко осуђен зато што је рекао да је Рачак измишљен, што и јесте, али то је омогућено управо тиме што се Тодосијевић, као члан "Српске листе" предао на службу и располагање шиптарским сепаратистима.


У каквом лудилу обитавају, колико су болесно наклоњени и верни једном човеку те какву то опасност има по читав српски народ а понајвише онај на КиМ као и Косово и Метохију  уцелини, јесте део изјаве у којој он каже да "без Вучића не би било ни живота на КиМ"!

Јасно је да се недвосмислено ради о буљуку најгорих издајника и бандита које су МУП и безбедносне службе одавно морале да ухапсе и процесуирају заједно са свим учесницима у Бриселском дијалогу, Александром Вучићем и целокупним његовим криминалном кланом на свим нивоима и по свим основама!

Једино решење за спас државе Србије и Косова и Метохије у њеном саставу јесте - бојкот шиптарских квази-избора 17- октобра чиме ће бити кажњени сви издајници свете српске земље! 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Вучићева ''Српска листа'' непрестано у савезу са шиптарским екстремистима! - КМ Новине

Иван Максимовић: Вучићева ''Српска листа'' непрестано у савезу са шиптарским екстремистима! #Aleksandar #Vučić #Srpska #lista #Izdaja #Kosovo #Metohija #Srbija ''Српска листа'' коју је основао Александар Вучић нараста у све веће зло по интересе српске државе и народа уз подршку државних органа Србије!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучић нaбaвљa aутoбусе од фирме која наоружава тзв. Војску Косова - КМ Новине

Вучић нaбaвљa aутoбусе од фирме која наоружава тзв. Војску Косова Пре неколико дана сазнало се да пријатељ и савезник Александра Вучића, Реџеп Тајип Ердоган, преко турске фирме БМЦ, врши испоруке оклопних возила тзв. Војсци Косова.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Српски диктатор замајава грађане - Kосово и Метoхију већ продао Тачију - КМ Новине

Српски диктатор замајава грађане - Kосовои Метхију већ продао Тачију #Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Tači #kmnoine #MagazinTaloid Ако је раније и могло, од априла 2017. када Харадинај бива ослобођен из француског притвора уз, како смо касније видели, сагласност ако не и активно учешће режима Александра Вучића у томе, од тада се не може назвати политиком оно што се на Kосову и Метохији дешава.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине