Вести:

понедељак, 25. октобар 2021.

Француска аналитичарка: Албански муслимани колонизовали српско, православно Косово (ВИДЕО)

понедељак, 25. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

Иако се чини да истини о српском проблему нема места у свету, догоди се да она и те како исија, као овај пут у Француској.

Француска аналитичарка: Албански муслимани колонизовали српско, православно Косово (ВИДЕО)
Марион Марешал




Наиме, медији преносе како је француска аналитичарка Марион Марешал, која води Институт друштвених, економских и политичких наука у Лиону, објавила је на свом Твитер налогу да је Косово историјски српска православна територија, али да су га годинама колонизовали Албанци муслимани.

Коментаришући велики долазак муслимана у Француску, из држава које су некада биле окупиране и којима је владала управо Француска, Марешал је рекла да би то могло променити историју.

"Демографија је та која ствара историју, погледајте само Косово. Ову претежно српску православну земљу деценијама су колонизовали муслимански Албанци“, рекла је Марешал.



Њену изјаву пренели су и поједини албански медији са Косова и Метохије, уз критику да она нема "историјску основу", јер, како наводи Репортери, "Срби су покушали да колонизују Косово 1990-их година, а Албанци нису били муслимани током година пре отоманске окупације".

Све ово говори да су Албанци на КиМ изузетно смућени обимном анти-српском пропагандом и лажима промотера "Велике Албаније" да ни сами не могу да се снађу у свему томе.

Говорити о српском покушају колонизације Косова и Метохије напросто указује на изузетно висок ниво мржње која им је усађена. Да је више оваквих примера и чињеница које се износе на светском нивоу, Албанци би вероватно моглида схвате суштину проблема који ни њима не да мира а самим тим и да буду спремнији на мир и реалност у којој су Косово и Метохија света српска земља и да не могу бити ничији до српски. Проблем лежи и у медијима на српском који повлађују страним  иалбанским интересима зарад шаке новца што само продубљује мржњу међу народима и прети да изазове нову крв.
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србија ће вратити своје Косово - КМ Новине

Потписивање Кумановског споразума 1999. била је мудра државничка одлука јер је Милошевић морао да бира између уништења свог народа и заустављања рата. Међутим, Србија је те године показала да и једна релативно мала земља може да се супротстави агресији најмоћнијих земаља на свету зато што је по територији мала, али има велики народ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Француска: Борба за српско Косово и Метохију није завршена! - КМ Новине

Француска: Борба за српско Косово и Метохију није завршена! #Francuska #Mir #Kosovo #Metohija #Srbija #Peticija Француски "Колектив за мир на КиМ" позвао је Французе да се пробуде јер се и њима дешава оно што се пре 20 година догодило на Косову и Метохији.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Француска гори, Макрон чешља бабу - нека се он мане КиМ, има преча посла у својој земљи! - КМ Новине

Француска гори, Макрон чешља бабу - нека се он мане КиМ, има преча посла у својој земљи! #Makron #predsednik #Francuska #Kosovo #Metohija #Srbija #Separatizam Медији јављају да је председник Француске, Емануел Макрон, упутио писмо такозваном "премијеру" косовских сепаратиста, Аљбину Куртију.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине