Вести:

недеља, 10. октобар 2021.

МТС д.о.о доминација у српском медијском простору на Косову и Метохији

недеља, 10. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

МТС д.о.о доминација на Косову и Метохији

МТС д.о.о, фирма издвојена из државне "МТС Србија" и регистрована при сепаратистичким квази-институцијама на КиМ, преузела је све кабловске оператере у српским срединама на Косову и Метохији.

МТС д.о.о доминација у српском медијском простору на Косову  и Метохији

Како Танјуг половично преноси "Телеком Србија преузео је све кабловске оператере у српским срединама на KиМ", што је потврдио генерални директор Телекома Владимир Лучић. Он јепосле прецизирао да се ради о МТС-у д.о.о, ћерки фирми Телекома.

Овај круг затворен је преузимањем кабловског оператера Херц интернационал (некадашњи Линк) на централном Kосову и Метохији.

Шта је заправо намера, није познато јер купљени су сви кабловски оператери а да њихови власници нису имали право  на избор да ли желе да продају своје фирме или не. Истина је, никоме од њих није закинуто нити су на било који начин материјално оштећени али избор хоће ли да продају или не, није постојао. Тако је без устручавања успостављен монопол у обезбеђивању сигнала кабловске телевизије.

Истовремено, МТС д.о.о иако је пре свега фирма која превасходно треба да се бави телефонијом, а према Бриселском споразуму је договорено да сигнал МТС-а буде доступан у свим српским срединама, у великом броју мањих места која се чак налазе у саставу појединих ећих енклава као што су Штрпце или Грачаница, сигнала ни после више година - нема.

У овом тренутку намера да се све закупи није најјаснија осим да се изврши потпуна медијска блокада и заведе диктатура режимске речи без могућности да се чује било која друга страна с обзиром на то да је "примарна делатност МТС Д.О.О жичана телекомуникација а секундарна бежичне телекомуникације" како сами истичу.

Збуњује и чињеница да је МТС д.о.о исплатила вишеилионске суме у еврима а да и сама не зна да ли ће моћи или не да функционише у будућности с обзиром на то да косовки сепаратисти овој фирми за рад дозволу издају периодично без гаранције да ће она бити продужена.

Поред свега осталог пракса нас учи да косовски Албанци могу да донесу одлуку по којој ће у било ком тренутку да затворе неку српску фирму и да јој конфискују имовину што читаву ствар чини још бесмисленијом.

Будућност ће свакако показати и намеру и економичност овакве одлуке фирме која је регистрована у сепаратистичком систему као део поражавајућег велеиздајничког споразума из Брисела а дата на управу криминалном делу Вучићевог табора на Косову и Метохији.






* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
div style="text-align: center;">* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптарима и међународни позивни број и МТС! - КМ Новине

Шиптарски сепаратисти са Косова и Метохије се обавезују да дају привремену и ограничену дозволу телефонској компанији мтс.д.о, која треба да буде регистрована према законима такозване "републике Косово". ИТУ ће 15. децембра доделити Косову позивни број 383, док ће се сви међународни позивни бројеви које користе фиксни и мобилни провајдери на Косову - 381 - међународни позивни број за Србију, затим 377, 386 бити избачени из употребе.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

На КиМ укинута српска фиксна телефонија, управо истиче рок мобилним компанијама за увођење броја +383 - КМ Новине

На КиМ у потпуности укинута српска фиксна телефонија, управо истиче рок мобилним компанијама за увођење броја +383 Очекује се да сепаратисти са КиМ, уз раније дату сагласност режима из Београда, дефинитивно почетком 2019. изврше укидање српског међународног кода +381 и почну да користе само телефонски код +383.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Орденом Светог Саве против светосавских врлина - КМ Новине

Да ће додела ордена Светог Саве, највишег признања које СПЦ додељује, постати синоним награде за издају Косова и Метохије, то баш нико није могао да претпостави.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине