Вести:

среда, 6. октобар 2021.

Вучић прекривеним таблицама обележио 05. октобар

среда, 6. октобар 2021. | Уреднички колегијум 0

Вештачки изазвани инциденти на прелазима Јариње и Брњак имали су за циљ неколико ствари али ни једна од њих није била да се извуче ма каква корист за Србе који живе на КиМ.

Вучић прекривеним таблицама обележио 05. октобар
Вучић са натписом "Победа" на албанском изнад главе

Јавност је могла да види део онога што се дешавалао на административним прелазима пратећи догађаје путем медија али оно најважније се није могло видети. А то је колико је Србија у ствари понижена.

Вучић је Србију, као међународно признату државу, довео у положај непостојеће, фиктивне државе чије симболе може да прикрива илегална страна албанских сепаратиста која непрестаним низом злочина различитих категорија, покушава да јој отме део територије.


Регистарске таблице са државним ознакама Републике Србије, које су у баш сваком делу свету легитимне и уобичајене, на делу територије Републике Србије - то више нису! На овај начин учињена је готово непоправљива али свакако историјска срамота.

Вучић прекривеним таблицама обележио 05. октобар
Илустрација интернет корисника

Негирањем државности, до чега се споразумно дошло и то под окриљем међународних фактора у Бриселу, де-факто преставља њено уништавање, негирање, убијање најпростије речено. На тај начин је указано да Србија као држава не постоји.

Тако је Александар Вучић, беспоговорни и до безумља одани поданик ономе што је некада била Аустро-угарска, испунио њихов ратни поклич још из Првог светског рата - "Србија мора умрети" и тако "достојанствено" прославио 05. октобар, дан када су 1915. Централне силе жестоко напале Србију и дан када је након вештачки изазване револуције уз помоћ америчких пара и Владе, "Отпор" уништио државну инфраструктуру свргавањем власти чиме је Србија, као самостална држава, престала да постоји.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
div style="text-align: center;">* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

''Требала је да се деси блокада да би српски медији обратили пажњу на свакодневне потребе Срба на КиМ'' - КМ Новине

''Требала је да се деси блокада да би српски медији обратили пажњу на свакодневне потребе Срба на КиМ'' Трећи је дан како Срби и Албанци живе у "100 % држави". У Приштини је у знак захвалности за 100% суверености освануо билборд тзв "премијеру Косова", Рамушу Харадинају. 100% СУВЕРЕНОСТИ ПЛАТИЋЕ СИРОТИЊА!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Два лица револуције - ''ослободилачки'' терористи - КМ Новине

Дешавају се срећне револуције, а дешавају и несрећне. Између осталог, чак бескрвна и плишана, која се десила у Чехословачкој, на крају је изневерила очекивања 54% Чеха - такви су подаци социолошког анкетирања. У Украјини ових дана су две годишњице одједном које могу да се уврсте управо у несрећне.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ДАН ИЗДАЈЕ „ПЕТИ ОКТОБАР"- Како смо Србима подметнули „Отпор" (ВИДЕО) - КМ Новине

Пуковник Роберт Хелви- Како смо Србима подметнули „Отпор" Пише: Миодраг Новаковић СРБски ФБРепортер (оригнално написано: 31 марта 2011). Они који данас „седе" на челу Србије и који дају себи за право да дефинишу- читај елиминишу - наш национални интерес; Упорно себе представљају као модерне веснике неке нове „европске демократије" и заштитника тог српског националног интереса, по коме тако бездушно газе...





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине