Вести:

четвртак, 23. септембар 2021.

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: Влада Србије путем портала ''Косово онлајн'' шири лажи о сукобима ради заокруживања издаје КиМ

четвртак, 23. септембар 2021. | Уреднички колегијум 0

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: Влада Србије путем портала ''Косово онлајн'' шири лажи о сукобима ради заокруживања издаје КиМ

Вест о тројици претучених Срба на прелазу Брњак је изузетно сумњива али је њена злоупотреба крајње забрињавајућа!

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ: Влада Србије путем портала ''Косово онлајн'' шири лажи о сукобима ради заокруживања издаје КиМ


Чињеница да се одмах по објављеној вести почело са форсирањем идеје о "ЗСО" најјасније показује да се ситуација на северу Косова и Метохије злоупотребљава како би били изазвани већи сукоби, са више жртава, да би се на тај начин прикрила али и спровела до краја издаја Косова и Метохије коју Влада Србије спроводи нарочито од када су на њеном челу напредњаци, односно Александар Вучић.

У прилог томе иде и чињеница да је ту вест, као и ону јуче о пребијеном српском возачу, објавио портал "Косово онлајн". Реч је о порталу кога је основала и финансира Канцеларија за Косово и Метохију. Сврха тог портала јесте промоција издајника у Влади Србије и њених полтрона на КиМ, конкретно Александра Вучића и Петра Петковића као и остатка Владе, а на Косову и Метохији је то странка која "једина има подршку Владе Србије, то јест "Српска листа" која као политички субјекат постоји у систему такозване "републике Косово" али не и у политичком животу под окриљем Републике Србије.

Дакле, реч је о странци која учествује у изградњи и заокруживању још једне албанске државе на тлу Косова и Метохије. То је разлог зашто она окупља најокорелије криминалце, алаве пљачкаше, саможиве изданке и полуписмени свет. Јер ко би боље спровео издају него они алави на новац, а рачуни свих у тој странци су енормно порасли од када су постали њени чланови и функционери.


Након вести о пребијеним младићима на сва звона је почела да се оглашава прича о томе како само ЗСО може да реши проблем! НЕ! Не може да га реши већ да зацементира интересе косовских сепаратиста!

Пацијенти заузимају изузетно необичан положај у кревету а што је један од важнијих критеријума у дијагностици болесника. Наиме, они овде изгледају као да се одмарају и не делују као тешко претучени људи. Осим тога ако су им нанете тешке телесне повреде у пределу леђа, како то да леже баш на леђима? У сваком случају, много је тога чудног а злоупотреба случаја је агресивна и више него упадљива.

Та Заједница српских општина пре свега представља асоцијацију општина основаних и које функционишу по систему такозване "републике Косово" док се зарад њиховог поптуног функционисања укидају опшине по систему Републике Србије, дакле та асоцијација, илити ЗСО - гаси државу Србију на Косову и Метохији!

Због тога ће Вучићев режим потпомогнут најгорим изданцима овог народа да изазове инциденте, да "уложи" неколико невиних живота како би на крају прогласио "победу" а у ствари је то само заокруживање шиптарске државе на КиМ!


Сетимо се, на исти начин су славили сваку рунду преговора у Бриселу и ево где се данас налази српски народ захваљујући том споразуму!



О овоме смо се већ раније запитали у већ објављеном тексту:

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота? - КМ Новине

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота? Србин који је одбио да своје регистарске ознаке КМ замени онима са ознакама шиптарских сепаратиста, нашао се животно угрожен због тога.




Александар Вучић и остали издајници морају да буду спречени или ће због помагања и омогућавања велеиздаје и предаје Косова и Метохије одговарати целокупно државно руководство а нарочито полицијски, војни и врхови свих безбедносних служби! Но, ако се то догоди биће касно да се ставри поправе зато издаја мора да буде спречена већ данас, сутра ћемо можда бројати лешеве и Косово и Метохију посматрати као туђу државу јер је то Вучић из Београда омогућио да се догоди!


* * *



Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'' саставила списак Вучићеве издајe - КМ Новине

четвртак, 14. јануар 2021. | Уреднички колегијум НП ''Отаџбина'' саставила списак Вучићеве издајe Председник Србије Александар Вучић у више наврата, имајући обичај да помало глуми наивну француску собарицу, практикује да пред медијима каже, наведите ми, молим вас, шта сам ја то за време своје власти издао.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Вучић нема платформу за КиМ јер његова је политика издаја - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић нема платформу за КиМ јер његова је политика издаја Пре неки дан су сепаратисти у Приштини одржали своју скупштину, нормално заједно са посланицима Вучићеве „Српске листе", и утврдили платформу за преговоре са Београдом. И после скоро десет година владавине Александар Вучић нема никакву платформу за преговоре са сепаратистима.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота? - КМ Новине

Хоће ли Вучићев договор кроз Бриселски споразум, Србе са КиМ коштати живота? Србин који је одбио да своје регистарске ознаке КМ замени онима са ознакама шиптарских сепаратиста, нашао се животно угрожен због тога. Очевици с лица места су потврдили да је такозвана "косовска полиција" реагујући прекомерно и веома нервозно, уперила дуге цеви у возача, Србина, који је одбио да прихвати сепаратике регистарске ознаке за свој ауто.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине