Вести:

среда, 8. септембар 2021.

Београде 09. 09. сви испред Палате правде - почиње суђење Срђану Жунићу и свима нама!

среда, 8. септембар 2021. | КМ новине 1

Београде 09. 09. сви испред Палате правде - почиње суђење Срђану Жуничу и свима нама!

Суђење Срђану Жунићу, младом човеку који је устао за све нас али и вером у нас да ћемо стати иза њега ако затреба, почиње 09. 09. у Палати правде - изађимо покажимо да се нећемо предати олако!

Суђење Срђану Жунићу, младом човеку који је устао за све нас али и вером у нас да ћемо стати иза њега ако затреба, почиње 09. 09. у Палати правде - изађимо покажимо да се нећемо предати олако!
Срђан Жунић испред Председниптва Србије током једног од својих вишедневних протеста















Срђан Жунић је муж и отац који је устао не за своју породицу већ је њих довео у опасност желећи добро свом народу! Први пут се побунио када је открио да у његовој згради станује човек који је повезан са теористима УЋК и за њих ради. Сакупио је обимну грађу о којој је чак снимио видео и то у трајању од 3 сата! На ово га је натерало понашање режимске полиције којој је предао документа са својим сазнањима и од тада почео да доживљава нападе и претње на себе јер је указао на сарадника шиптарских терориста!

Схватајући какав проблем постоји, Жунић се није повукао већ је основао покрет "Уједињени народ Србије" и почео да делује при том не бавећи се политиком већ борбом за очување слободе и народа Србије!


Његова одлучност коштала га је слободе. Ухапшен је, одређен му је кућни притвор и стављена наногица коју је Суд одредио да мора да је носи да завршетка суђења! Ова одлука је противна закону и не постоји ни једно правно оправдање за њу што јасно пказује да се не ради о уобичајеном судском поступку већ о потпуно неоправданом и режимском прогону човека који жели само једно - добро свом народу!

Преседан је и то што је Срђану одмах одређен кућно притвор до окончања поступка или правоснажности пресуде!!!

Срђан је веровао да ће народ стати иза њега, ово је прилика да се то и догоди! За Срђана али и за своју породицу, себе, будућност... Изађимо у што већем броју испред Палате правде и покажимо режиму да ће на овом народу да поломи зубе!


Суд, који је против њега покренуо поступак, нема ни један доказ за своје оптужбе, а ипак се понашају као им докази нису ни потребни" Чак није извршен ни претрес стана, одузета су само два телефона која је Срђан у тренутку хапшења имао с собом а то једино како не би могао да се народу обрати путем интернета.

Хапшење је извршено потпуно нелегално јер полиција није имала неопходан налог тужиоца за Срђаново хапшење већ је то учињено, по свему судећи,по  директом наређењу Александра Вучића што, правно гледно, представља класичну отмицу па су га у складу са тим првих неколико сати испитивали у својству грађанина. Ово је такође прекршај јер за испитивање у својству грађанина никако не може се примењивати насилно привођење!

Дежурни тужилац је контактиран тек после неколико сати да би тек онда био одређен притвор.


Жунић је ухапшен три дана после овог видеа:



Тужилаштво и Суд су одбили Срђанов захтев да изврше претрес и вештачење пивских флаша јер су схватили да их је Срђан све надмудрио. Овај захтев је ушао и у званични записник да је Срђан инсистирао на вештачењу. Уместо тога Жунич је у рећимским медијима оптужен да је спремио Молотовљеве коктеле! Практично, све што је урађено против Срана од стране полиције, Тужилаштва и Суда јесте илегално и незаконито.

Иако му се ставља на терет, Срђан ни једне секунде није позивао на насилну промену Устава већ на његову одбрану!

Зато, још једном, сутра у 12 сати да одбраном Срђаба Жунића одбранимо себе, Устав, државу Србију и будучност коју овај режим уништава!


Жунићу се не суди ни у име правде ни у име народа већ "у име ВУЧИЋА"!

09.09 у 12 сати испред Палате правде!


 

 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

УКЛОНИТИ УЗРОК: Мигранти нису узрок нашег националног колапса- они су последица Издаје - КМ Новине

Сведоци смо ових дана, да Србија као држава и доскора независна нација, у сваком погледу колапсира. Колапс нашег друштва у државном, економском, моралном, погледу који је ова мигрантска криза само избацила на светлост дана, је почео много раније (пре ове глобалистички режиране најезде „неких нових Османлија" на наше историјске националне просторе).



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Окончан неосновани режимски процес прoтив новинарке Вeснe Веизовић - КМ Новине

Окончан неосновани режимски процес против новинарке Весне Веизовић Весна Веизовић, српска новинарка данас активна на порталу Васељенска ТВ, дочекала је крај неоправданог судског процеса који је против ње водио режим. - Против мене је 2014. подигнута кривична пријава због ширења расне, верске и националне мржње и нетрпељивости због два чланка везана за Цигане.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Иза Вучићеве владавине остало је много смрти и крви - КМ Новине

Иван Максимовић: Иза Вучићеве владавине остало је много смрти и крви #Aleksandar #Vučić #Vlast #Režim #Diktator #Vladalac #Kosovo #Metohija #Srbija Убити председника Вучића није дозвољено, не треба ни да буде све док у држави функционише правосуђе које решава проблеме фрапантног кршења закона, издаје земље и породичну приватизацију криминала од стране власти.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Не почиње суђење свима нама, само онима који воле Србију...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине