Вести:

понедељак, 23. август 2021.

Владика Сергије претио смрћу новинару: ''Чувај главу Вукановићу, свашта пишеш'' (ВИДЕО)

понедељак, 23. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Владика Сергије претио смрћу новинару: ''Чувај главу Вукановићу, свашта пишеш'' (ВИДЕО)

Небојши Вукановићу, новинару из Бања Луке који се годинама доследности бори против криминала како у власти тако и цркви, запретио је владика Сергије отворено и јавно!

Небојши Вукановићу, новинару из Бања Луке који се годинама доследности бори против криминала како у власти тако и цркви, запретио је владика Сергије отворено и јавно! #Nebojša #Vukanović #Vladika #Sergije #Kosovo #Metohija #KMnovine




"На тренутак сам био затечен кад ми је Сергије прошао и уз пријекоран поглед поручио да „чувам главу јер свашта пишем, а то је јако опасно“! Не бојим се никог осим Бога, навикао сам на пријетње и притиске, али овакав наступ, који нажалост више подсјећа на мафијашке поруке и пријетње а не на понашање неког хришћанина, да не кажем неког свештеника и владике, наноси велику штету угледу наше Српске православне цркве" навео је Вукановић на свом веб-сајту у ауторском тексту поводом овог догађаја. текст преносимо у целости:



Чувај главу Вукановићу – опасне поруке и пријетње владике Сергија


Иако сам прошао и нагледао се свега, на све сам навикао и скоро ништа ме не може изненадити, али ипак сам мало изненађен обраћањем и приступом владике бихаћко-петровачког Сергија на слави града, након свете литургије на Преображење Господње испред Саоборног храма у Требињу. Очито да је владика Сергије љут и нервозан због текстова које пишем, критикијем његове пријатеље политичаре које он хвали и даје им ордења, али и због критика на његов рачун које сам изнио у тексту „Пошто ордења владике Сергија“?

На тренутак сам био затечен кад ми је Сергије прошао и уз пријекоран поглед поручио да „чувам главу јер свашта пишем, а то је јако опасно“! Не бојим се никог осим Бога, навикао сам на пријетње и притиске, али овакав наступ, који нажалост више подсјећа на мафијашке поруке и пријетње а не на понашање неког хришћанина, да не кажем неког свештеника и владике, наноси велику штету угледу наше Српске православне цркве.

Тренутак када је владика Сергије приша Вукановићу и јавно му запретио смрћу

Проблем увијек полази од тога што се владике и свештеници баве политиком, иако то није ни морално нити по Уставу јер су Црква и држава раздвојене, и што поједине владике јавно хвале и даривају ордењем корумпиране политичаре за новац и услуге, што је недопустиво.

Сви вјерници би пред олтаром требали бити исти, а нека све владике размисле зашто рецимо бурним аплаузом свугђе дочекују митрополита Јоаникија, и да ли је разлог његове велике популарности у народу у чињеници да је пркосио властима и више дана провео у притвору због сукоба са режимом Мила Ђукановића и био на страни народа, истине и правде.

Извор: Небојша Вукановић

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:






* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Небојша Вукановић: Лако ће од мене одбранити Цркву - КМ Новине

Сва свита и хорде (нео)комуниста, потомака комесара Партије и инспектора ОЗНЕ, скочиле су да бране Цркву и патријарха од мене недостојног. Није безбожницима стало до Цркве колико до лањског снијега, да јесте не би је разарали и компромитовали на разне начине пуних седам деценија, већ покушавају да искористе прилику да улове неки јефтини поен у мутном.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Подвижници са јахтом на Пељешцу - КМ Новине

Чувени херцеговачки подвижници, преосвештени и свакој власти преподобни Григорије Дурић и парох дубровачки Стево Ковачевић, одмор на дубровачкој ривијери наставили су обиласком Пељешца на скромној барци. Да не би било погрешних тумачења и нејасноћа, скромним подвижницима постављам неколико јавних питања на која би они требало да одговоре, не мени већ јавности и својим вјерницима који преживљавају на ивици борећи се да прехране своје породице.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Душевне болести на најодговорнијим функцијама - КМ Новине

У нека стара, многи ће рећи и добра времена, љекари и здравствене установе одређивале су дијагнозе пацијентима, утврђивале ко је душевни болесник и предлагале терапију. Данас, умјесто болница дијагнозе утврђују судови, а судећи по пресудама честитих и праведних судија требињског Основног суда, у центру Херцеговине све је више душевних болесника које је напао необични психо-патоген.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине