Вести:

понедељак, 30. август 2021.

У Приштину слeтeле прве избеглице из Авганистана, вакцинисани и смештени крај Бондстила

понедељак, 30. август 2021. | Уреднички колегијум 0

У Приштину слетео први авион са избеглицама из Авганистана, вакцинисани и смештени крај Бондстила

Пристигли Авганистанци ће бити смештени у близини америчког кампа Бондстил, прегледани и вакцинисани, јављају медији.

Пристигли Авганистанци ће бити смештени у близини америчког кампа Бондстил, прегледани и вакцинисани, јављају медији.  #Avganistan #Izbeglice #Talibani #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



На Косово и Метохију синоћ су стигли први Авганистанци који су до недавно у својој земљи сарађивали са америчким окупатором због чега не смеју да чекају ослобођење Авганистана јер им прети освета због издаје.

Њих су на аеродрому Слатина код Приштине, дочекали Вјоса Османи, такозвана "председница" албанских сепаратиста са КиМ, такође илегални "премијер" Аљбин Kурти као и нелегитмни "амбасадор" Сједињених Америчких Држава у Приштини, Филип Kоснет, јављају медији на албанском језику.

Очекује се да ће пристигли Авганистанци (допутовала је група од 111 људи) који су стигли на Kосово и Метохију бити смештени у кампу који се налази у непосредној близини америчке окупационе базе Бондстил код Урошевца.

Kако је раније најављено, Албанци са Косова и Метохије ће примити до 2.000 Авганистанаца који након краха америчке војне мисије беже главом без обзира у страху од одмазде талибана због издаје јер су сарађивали са окупационим снагама у својој земљи.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Прва група тих Авганистанаца мораће прво да прође здравствене прегледе и одмах ће примити вакцине против Ковида-19.

"Поручили смо авганистанским избеглицама добродошлицу и рекли им да су наши гости и да су на сигурном", рекао је Kурти који је истакао да је њему и сепаратистима са КиМ част да помогне овим избеглицама али се ипак ради о налогу који је стигао из америчке владе. За албанске сепаратисте са КиМ другог избора и нема него да се повинују тим налозима.


Док Авганистанци пристижу, Албанци се придружују талибанима

Према подацима које су обрадили поједини центри косовских сепаратиста, истиче се да не постоје тачни подаци о броју Албанаца са Kосова и Метохије који су се придружили талибанима у борби против авганистанске владе коју подржава САД. Ипак, верује се да број Албанаца који су се придружили талибанима, није већи од 40 људи. Како прецизних података нема а Албанци максимално покушавају да сакрију број Албанаца у редовима муслиманских екстремиста због имиџа савезника, ипак је највероватније да је тај број вишеструко већи.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Медији на албанском: Међу Авганистанцима који ће доћи у Албанију су и стотине педофила - КМ Новине

Медији на албанском: Међу Авганистанцима који ће доћи у Албанију су и стотине педофила Очекује се да ће у Албанију ускоро стићи први држављани Авганистана, а адвокат Аљтин Гоџај упозорава да су међу хиљадама њих који ће доћи у Албанију стотине педофила, јер како наводи "имају традицију злостављања деце", преноси портал на албанском "Репортери".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србију не обавезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! - КМ Новине

Србију не обаезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! Као и обично, оно што је непопуларно у Србији, власт гледа да провуче испод медијског радара, или макар, да се што мање прашине подигне око тога. Тако је било и са изјавом из Стејт департмента о мигрантима из Авганистана.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у лету (ВИДЕО) - КМ Новине

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у повлачењу (ВИДЕО) У покушају да се спасу од освете Талибана због сарадње са америчком војском, Авганистанци у паничном бегу не ретко избаеру и смрт! На друштвеним мрежама се могу видети снимци америчких авиона којима Авганистанци покушавају да побегну заједно са америчким војницима у повлачењу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине