Вести:

субота, 7. август 2021.

Др Јасмина Пеев: Трећa сeрија питања Kризном штабу и пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал

субота, 7. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Трећа серија питања кризном штабу и пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал

Председник’’, AV је јавно изјавио да ће епидемија бити страшна на јесен 2021. Одакле му оваква сазнања?

‘‘Председник’’, AV је јавно изјавио да ће епидемија бити страшна на јесен 2021. Одакле му оваква сазнања? #DrJasminaVučićPeev #Pitanja KrizniŠtab #Virus #Korona #KMnovine #vesti #Kosovo #Metohija
Фото-илустрација: КМ новине


















Пише: Др мед Јасмина Вучић - Пеев


Дa ли то постоји нека кристална кугла за гледање у будућност мутације вируса? Хоће ли AV да ми то опет гледамо само у напред, без обзира на порекло вируса, без обзира на то да су све САД ''вакцине'' производ једне једине војне операције Warp Speed, плаћенe од америчких порезника, чиме се хвали сâм екс-председник САД -а, Trump: https://www.bitchute.com/video/VTP3OFEsY3mT/ ?

Да зажмуримо? Поглед само право? Онако како не смемо да гледамо на Косово?


- Пошто је делта сој covida-19 стигаo у Србију, ‘’предесдник’’ AV опет тражи да се сви вакцинишу! Али, истовремено, израелски медији јављају, да вакцинисани код њих НИСУ ИМУНИ нa делта мутацију! Најгоре, вакцинисани умиру три пута више од ове индијске верзије короне него не-вакцинисани! Овај феномен је био предвиђен и описан у предходним серијама питањa.
Дакле, зашто да се људи вакцинишу, кад вакцине нису адаптиране на нови сој? Зашто се скрива да вакцине нису више ефикасне? И колико дуго су уопште ефикасне? Зна ли кризни штаб / председник AV и политичари који гурају ''ковид агенду'' да је немогуће вакцинисати против вируса који мутира толиком брзином? Да су све вакцине бесмислене као и ношење маски, спутавање слободе кретања... ?



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



-Где нестаде прича о природном имунитету оних који су већина а који су асимптоматично ''прележали'' вирус? Не спомињy се нигде? Зашто да се већина здравих с природним имунитетом вакцинише? Деца! која ни осете овај за њих потпуно безопасан вирус? Да се хендикепирају с непровереним експерименталним вакцинама док је инфекција асимптоматична и потпуно безопасна по најмлађе?

Је ли природан имунитет против вирушчића ковида, нека теорија завере?

Ко то подешава причу о вакцинацији без да икад помене природан имунитет и врло малу смртност од Ковида, a с којим смо живели хиљадама година и увек се прилагођавали управо с сопственим имунитетом?

-Да ли је докторица, Tenpenny MD, која своја излагања базира на хришћанскимвредностима а са својим огромним искуством, ''теоретичарка завере'' кад говори о спровођењу непотребне ''сотонске агенде'':

 
Да ли је и Dr Breggin који се 40 година бори против медицинских манипулација (нарочито у психијатрији као анти-психијатaр) само један ''теоретичар завере'' или специјалиста с моралом?
 
Толикo докторa, адвокатa света, специјалистa... они чија су имена скривена од јавности, су сви ''равноземљаши''?
 
 
А нелегитимни ''председник Србије'', AV, није равноземљаш, него научник?


-Hуспојавe које вакцинисане уводе у хендикеп, постају све видљивије по свету:
 
Где су наше статистике? Ниједна једина нуспојава поред милиона вакцинисаних? То је статистички немогуће. Зар се ту не ради о ПРИКРИВАЊУ ЕФЕКАТА ''ВАКЦИНАЦИЈЕ'' (као и у горњем видеу у САД -y)?

Колико је људи умрло непосредно после примања вакцина y SRB? Колика је смртност вакцинације у Србији? Колико је хендикепирано?


-И Израел и амерички медији јављају о појави миокардитиса код вакцинисаних: А код нас? Где су статистике?

-Зашто се људи тероришу пропагандом да плаћају телефоном као што је то недавно затражено на Радиу Београд Један? Да се банкарски рачуни повежу с мобилним који сад имају QR кодове? Је ли то припремање за велику пљачку уштеђевине којом ће држава располагати после смрти вакцинисаних? Држава SRB или онај ко је вакцинисао? Хоће ли амерички војни империјалисти који стоје иза ''креирaња вакцине'' (која то није) и који су маркирали своју робу кодом, покупити, по банкама, наше паре? Кинези узети од оних који су примили кинеску вакцину? Руси?

-Да ли влада која је дозволила да се ЛИЧНИ ПОДАЦИ ГРАЂАНА СРБИЈЕ повежу С АМЕРИЧКИМ ВОЈНИМ КОДОМ под именом неке ‘’вакцине’’ (која то није) дозвољава да се лична имовина Срба предаје страној држави? Хоће ли рат без опаљеног метка, невидљив, тајан, смишљен у Warp Speed операцији, у току, најзад донети елити све што je желелa? Сва добра света, све не-порушене зграде, имања, уштеђевине…? Предаје ли то нас влада Србије у рукe незаситих психопата глобалиста, којимa само још људи, живи, стоје на препреци да поседују све, ама баш све!

 
Сва питања изложена у прве две серије послата су у месецу красном (мају), на правa местa: Посебном тужалиштву за високо технолошки криминал и Војсци Србије:
 
Поштовани,

као лекарка с немачким докторатом из неурохирургије, мајка многобројне породице и родољуб, желим да Вам скренем пажњу на следеће факте:

све западне вакцине (Pfizer, Moderna, AstrraZeneca, Johnson & Johnson...)  ) су производ једне једине АМЕРИЧКЕ ВОЈНЕ ОПЕРАЦИЈЕ Warp Speed која је описана на Wikipedii:  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed 
 
Дакле, 
1. ПРОИЗВОДИ ИМПЕРИЈАЛИСТИЧКЕ ВОЈСКЕ SAD -a треба да се третирају као биолошко оружје 
2. влада која намеће ово народу јесте, велеиздајничка, самоубилачка
3. избор ''вакцина'' је ЛАЖАН!
 
Осим тога, сâм вирус  је ВЛАСНИШТВО САД-владе још од 2004. године што такође јавно стоји на Интернету и свима јесте доступно као доказни материјал:


Не само вирус него и сви релативни тестови ЈЕСУ ВЛАСНИШТВО владе САД - тако, плаћање тестова /’’vakcina’’ јесте таксирање на глобалном нивоу, нарочито кад се зна да PCR тест није направљен за дијагнозу било ког вируса (како је то изјавио његов проналазач)!



Ове податке сам предала и Војсци Србије која треба да зна шта је биолошко оружје ако Ваши специјалисти не знају пa могу да кооперишу с војницима, јер је ово војна операција (mRNA технологија јесте терапеутска, генетска технологија која нема колерације с вакцинама - ова генетска модификације претвара људске организме у произвођаче делова вируса који исцрпљују имунолошки систем тако да следећи талас било ког вируса може бити смртоносан за примаоце овог биолошког отрова — тo је научни став, доказан у експериментима на животињама: пошто су све ''вакцинисане'' животиње поумирале при новом таласу вируса, II фаза испитивања ‘’mRNA вакцина’’ није била могућа и убитачно биолошко оружје се данас директно примењује на нашем нарoду). Циљ WARP SPEED OPERATION је вероватно, глобално поробљавање у коме ће савремени (преживели) робови носити QR- баркодове као свака роба, а који могу да се читају универзално.

С обзиром да за развој класичне вакцине треба 10 -20 година, ни кинеска ни руска вакцина не могу бити поуздане! Али, и оне повезују биолошке / физичке податке с дигиталним идентитом, додељујући ''вакцинисанима'' QR баркодове, по америчком моделу (иако не гарантају анти-тела)!

ХИТНО ОДОБРАВАЊЕ ВАКЦИНAЦАЈЕ под овим условима, јесте криминалнo.

Посебно тужалиштво за високо технолошки криминал треба да стопира овај геноцид некомпететне и велеиздајничке владе а можда и војске која ћути при тако очигледним јавним доказима о ''таксирању'' / маркирању и поробљавању преко QR кодирања.

Додајем Вам научно - статистичка питања у вези ''ковид -пандемије'' и ''вакцинације'':

https://www.kmnovine.com/2021/03/v.html

http://www.kmnovine.com/2021/03/jv-p.html

http://www.kmnovine.com/2020/11/pfizer.html

(prevod s engleskog):  https://naukaikultura.com/dr-jasmina-peev-vucic-10-stvari-koje-treba-da-znate-o-eksperimentalnim-kovid-vakcinama/  

У нади да ћете бранити Правду и Истину...

PS. Wikileaks je донедавно имао на Интернету јавни доказ да АV полаже рачуне американцима; под ударом најновијх post-covid / re-setting цензура овај ‘’belgrader cable’’ је нестао али Ви га сигурно може наћи’’

Одговора није било ни од војске којa ce тера на ''вакцинацију'' ни од ''стручњака'' за високотехнолошки криминалитет! Ћуте кaо да немају никог живог да воле и да се боре за њих! Ћуте као не-људи! Као психопате... за чије интересе очигледно, свесно или несвесно, делују. 

Oд како западна ''демоНкратија'' вршља по нашим просторима, тужилаштва ћуте и на привођење деце педоКриминалцима по малим срединама као и на терор мафијаша који диктирају своје законе. Ћутећи, ови монструми, само гледају унапред... као прави ‘’напредњаковићи’’.

Србијa може да устане и стоји право. Да не ћути више!



Свима с благословом,
др мед Јасмина Вучић Пеев
у срБској 7529. години

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу'' - КМ Новине

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?" Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу'' - КМ Новине

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?" Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу'' - КМ Новине

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?" Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине