Вести:

субота, 21. август 2021.

Србију не обавезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима!

субота, 21. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Србију не обаезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима!

Као и обично, оно што је непопуларно у Србији, власт гледа да провуче испод медијског радара, или макар, да се што мање прашине подигне око тога. Тако је било и са изјавом из Стејт департмента о мигрантима из Авганистана.

Као и обично, оно што је непопуларно у Србији, власт гледа да провуче испод медијског радара, или макар, да се што мање прашине подигне око тога. Тако је било и са изјавом из Стејт департмента о мигрантима из Авганистана. #Avganistan #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti


Пише: Никола Павловић


У првом трену, Србија није дала свој потпис да је отворена за сарадњу по питању збрињавања америчких сарадника из Авганистана.

"због чега би ми морали да збрињавамо и на било који начин подржавамо америчке колаборационисте и њихове породице?"


То се одмах медијски експлоатисало, све док, пар дана касније и Србија није ставила свој потпис на документ. Онда је то је прошло готово незапажено од режимских медија, уз један Вучићев спин: "Немам ништа против било каквих избеглица... Просто не разумем шта се у нашим главама дешава и одакле таква ксенофобија и мржња. Хоћете да кажете неком детету да нећете да га примите?“



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Прво, због чега би ми морали да збрињавамо и на било који начин подржавамо америчке колаборационисте и њихове породице? Због чега и ми морамо да сносимо терет слома америчког система у Авганистану? Какав ми интерес од тога имамо?

Друго, нема никакве ксенофобије и мржње са наше стране. Једина ксенофобија и мржња долазе са западних и про-западних медија који нам хистерично понављају како се Авганистан враћа у шеријат и племенске обичаје. 

Та западноцентричка и морално-супериорна позиција, са које се наступа, јесте ксенофобна и мрзитељска, јер у себи не садржи никакву толеранцију према незападном начину живота, према културама и обичајима других народа
.
Ако не испијате кока-колу, не уживате у чарима радикалног индивидуализма и не одушевљавате се западном музиком, филмовима и спортом, ви сте непријатељ света, ви сте назадни, прљави и зли!


Талибани су најприроднији одговор на тамошње окружење и околности. То што се нама не свиђа како они изгледају, како третирају своје жене, што уводе законе какве уводе, то је њихова ствар, њихова култура и њихови обичаји, њихово право да у сопственој земљи раде шта желе. Вероватно се и њима не свиђају наши обичаји, наша култура и наши закони. Због тога се не треба мешати у туђ начин живота, да се други не би мешали у твој. Запад то чини вековима, а сада када сноси последице због тога, у виду тероризма, no-go зона по eвропским градовима, збрињавања огромног броја миграната и урушавања сопственог начина живота, жели да сопствени терет погрешних одлука, увије у еуфемизме попут "хуманости и солидарности према избеглицама" и да исти прода другима.


Нека хвала. 

Студенти нису запалили жито. Запад јесте, нека сам гаси своје пожаре.
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Знаци урушавања америчке хегемоније - КМ Новине

Знаци урушавања америчке хегемоније Колумниста часописа „Нешенал интерест" Марк Кац навео је знаке да је америчкој хегемонији на планети дошао крај. Према његовим речима, у ери биполарног система међународних односа у свету међусобно две су се такмичиле велике силе - СССР и САД.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Амерички масакр цивила у вијетнамском селу скриван до данас (ФОТО) - КМ Новине

Амерички масакр цивила у вијетнамском селу скриван до данас (ФОТО) Вијетнам, 16. марта 1968., регуларни амерички војници су упали у село Ми Лаи, око 500 цивила, пре свега жене и децу и стрељали их. Пре него што су их убили, део жена су силовали и унаказили их.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци - КМ Новине

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци И не одмах, разуме се. Тај ће стампедо мало причекати, пошто чак ни ова конфузна и гротескна америчка администрација нема капацитет да све своје штићенике напусти и остави их на милост и немилост непријатељима у екстремно кратком року.Не сви, наравно.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине