Вести:

уторак, 17. август 2021.

Косовска Митровица: Тројица Албанаца претукла српског младића у насељу Бошњачка махала

уторак, 17. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Косовска Митровица: Тројица Албанаца претукла српског младића у насељу Бошњачка махала

Рано јутрос у северном делу Косовске Митровице три млађа Албанца физички су напала М.Д. (21) српске националности и нанела му повреде на руци и у пределу ока.

Рано јутрос у северном делу Косовске Митровице три млађа Албанца физички су напала М.Д. (21) српске националности и нанела му повреде на руци и у пределу ока. #KosovskaMitrovica #Napad #Albanci #Srbi #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



Такозвана Косовска полиција привела је тројицу осумњичених Албанаца за напад на српског младића у насељу Бошњачка махала у северном делу Косовске Митровице, од којих је један косовски Албанац Е.А. (рођен 1984. године) који се налази на потерници због бекства од издржавања казне затвора.

Додаје се да је М.Д. пребачен у КБЦ Косовска Митровица, где су му констатоване "лакше телесне повреде" али да је "задржан на одељењу хирургије, ради даље опсервације",што упућује насумњу да контролисани медији циљано прикривају шта се заправо догађа.

Медији "на српском" не пропуштају прилику да похвално говоре о шиптарској власти коју врше Срби у северном делу Косовске Митровице, тачније Вучићева "Српска листа" иако не само да нема простора за то већ су они директни кривци за пораст албанског насиља. Уместо чврстог и одлучног става, какав су раније заузимали Срби са КиМ, присталице "Српске листе" за дебеле новчанике увели су на велика врата шиптарску власт која је одувек штитила нападаче на Србе омогућавајући да се тако врше притисци а Срби исељавају.

Од доласка Вучића на власт у Србији по први пут у историји имамо ситуацију да су на страни шиптарских екстремиста како припадници српске власти тако и медији одреда.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Уз повике ''Алаху акбар'' напали Србина у Косовској Митровици! - КМ Новине

Пет маскираних особа напало је Србина Б. С. (31) у мултиетничком насељу Бошњачка махала у северном делу Косовске Митровице. Нападач узвикивао "Алаху-екбер", каже повређени младић. Б. С. (31) физички су напала петорица маскираних нападача који су код себе имали палице, али и пиштољ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Група Шиптара напала Србе у Бошњачкој махали - КМ Новине

Група Шиптара напала Србе у Бошњачкој махали #Kosovo #Metohija #Srbija #Bošnjačka_mahala #Napad #Šiptari #Srbi Двојица српских младића повређена су синоћ у Северној Митровици када их је у насељу Бошњачка махала код Косовске Митровице, напала је већа група Шиптара. Инцидент се догодио у улици Немањиној око 20.30 часова.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Српски кметови градњом паркића испровоцирали Пашу (Фото) - КМ Новине

субота, 12. јул 2014. | КМ новине Чим су српске барикаде у Косовској Митровици замењене украсним жардињерама, почели су да стижу и „адекватни одговори" са шиптарске стране. Омогућавање али још више и учествовање српских појединаца на шиптарским квазиизборима у овом делу Србије, учинили су да се створи осећај коначне победе и заокруживање „државности" на последњем преосталом делу српске покрајине где се још увек није наметнула администрација њихове непризнате творевине.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине