Вести:

понедељак, 23. август 2021.

Медији на албанском: Међу Авганистанцима који ће доћи у Албанију су и стотине педофила

понедељак, 23. август 2021. | Уреднички колегијум 0

Медији на албанском: Међу Авганистанцима који ће доћи у Албанију су и стотине педофила

“Има их на хиљаде. Стотине њих су педофили. Будући да им је то традиција".

“Има их на хиљаде. Стотине њих су педофили. Будући да им је то традиција".  #Avganistan #Pedofilija #Izbeglice #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti



Очекује се да ће у Албанију ускоро стићи први држављани Авганистана, а адвокат Аљтин Гоџај упозорава да су међу хиљадама њих који ће доћи у Албанију стотине педофила, јер како наводи "имају традицију злостављања деце", преноси портал на албанском "Репортери".

“Има их на хиљаде. Стотине њих су педофили. Будући да им је то традиција. Одевају мале дечаке као жене које плешу и сексуално их злостављају”, рекао је Гоџај.

Држављани Авганистана биће неко време бити склоњени у Албанији, због ситуације у Авганистану, где су Талибани преузели контролу над земљом.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com
 
* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у лету (ВИДЕО) - КМ Новине

Авганистанци у паничном бекству падају са америчких авиона у повлачењу (ВИДЕО) У покушају да се спасу од освете Талибана због сарадње са америчком војском, Авганистанци у паничном бегу не ретко избаеру и смрт! На друштвеним мрежама се могу видети снимци америчких авиона којима Авганистанци покушавају да побегну заједно са америчким војницима у повлачењу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србију не обавезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! - КМ Новине

Србију не обаезују америчка ксенофобија и мржња према другачијима! Као и обично, оно што је непопуларно у Србији, власт гледа да провуче испод медијског радара, или макар, да се што мање прашине подигне око тога. Тако је било и са изјавом из Стејт департмента о мигрантима из Авганистана.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци - КМ Новине

Беже Авганистанци, нека се припреме косовски Албанци И не одмах, разуме се. Тај ће стампедо мало причекати, пошто чак ни ова конфузна и гротескна америчка администрација нема капацитет да све своје штићенике напусти и остави их на милост и немилост непријатељима у екстремно кратком року.Не сви, наравно.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине