Вести:

среда, 9. јун 2021.

НАТО суд у Хагу, изрекао неосновану казну генералу Ратку Младићу

среда, 9. јун 2021. | Уреднички колегијум 0

НАТО суд у Хагу, изрекао неосновану казну генералу Ратку Младићу

Генерал Ратко Младић, који се током рата у Босни и Херцеговини борио да се над Србима не понови Јасеновац и други злочини, осуђен је због тога.

Генерал Ратко Младић, који се током рата у Босни и Херцеговини борио да се над Србима не понови Јасеновац и други злочини, осуђен је због тога. #Генерал #РаткоМладић #Суд #Хаг #НАТО #Зликовци #Босна #Србија #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
Генерал Ратко Младић, од оних Срба који се плаше једино Бога и другог никога - сачувао част, сачувао српство и Србе, другу пресуду од зликоваца и њихових слугу нити је могао, нити је очекивао.




Све жалбе на првостепену пресуду генералу Ратку Младићу неосновано су поништене те је овај НАТО суд потврдио доживотну казну иако кривична дела нису доказана. Поред жалбе одбране одбијена је и жалба тужилаштва да буде осуђен за геноцид у шест општина у БиХ.

Ратко Младић је осуђен на доживотну казну затвора у НАТО суду у Хагу. Тврдње да се ради о НАТО суду нису никакава теорија завере нити мишљење из ината и повређености овом неправдом, већ чињеница заснована на признању. Наиме, током НАТО конференције за штампу, одржане 17. маја 1999., тадашњи порт-парол НАТО пакта Џејми Шеј изјавио да НАТО контролише Хашки "трибунал".

Судија Арбоур изјавила је недељу дана пре те конференције маја 1999. гдодине, да ће се, као резултат иницијативе НАТО-а од 24 марта земље чланице НАТО-а "добровољно подврћи јуридискцији њеног суда чији мандат се односи на дату војну операцију и која превазилази питања националности". Новинаре је занимало да ли то значи да би и НАТО главешине могле да се нађу пред тим судом.

Џејми Шеј је, између осталог одговорио: "НАТО је пријатељ Трибунала... Земље НАТО-а су обезбедиле буџет Трибунала, ми смо међу највећим финансијерима и обезбедили смо отварање друге суднице која ће убрзати процесе, зато будите уверени да смо Трибунал и ми на истој страни". Текст о томе можете прочитати ОВДЕ↗ 

Пресудама против Срба, махом оних чија кривична дела нису могла да се утврде или је пак утврђено да их нису починили, Хашки суд је доказао управо то, да је продужена рука гнева и мржње НАТО пакта према Србима.





Тако је генерал Младић је проглашен кривим по десет тачака оптужнице – за учешће у геноциду у Сребреници - који при том никада није ни окарактерисан за геноцид а има снажних индиција да је управо Бл Клинтон исценирао услове да до тог злочина дође како би се свет сажалио на муслимане уместо да осуди убице из њихових редова, затим за прогон, истребљење, убиство, депортацију становништва, присилно премештање становништва, терорисање становништва, противправне нападе на цивиле и узимање талаца.

Уочи изрицања неосноване пресуде Ратку Младићу у Хагу, испред суднице је Драган Тодоровић донео два мала транспарента подршке Младићу, после чега му је пришао Нихад Аличковић из екстремистичког удружења муслимана "Анти-Дејтон", отео му транспаренте и тако испровоцирао свађу.

Значајније од овог напада на Србе заснованог на мржњи муслимана услед нагомиланих лажи о њиховом страдању, била је реакција председавајуће Апелационог већа НАТО суда у Хагу, Приске Матимба Нијамбе.

Она се успротивила осуђујућој правоснажној пресуди које је то веће изрекло генералу Ратку Младићу, уз став да би суђење Младићу требало поновити.

У опширном супротном мишљењу, приложеном уз пресуду, судија Нијамбе је нагласила да је суд погрешио када је Младића прогласио кривим за “геноцид у Сребреници; прогон Муслимана и Хрвата широм БиХ и терорисање становништва Сарајева снајперисањем и гранатирањем, 1992-95”.


Судија Нијамбе је, после анализе доказа, закључила да “ВРС под Младићевом командом у Сребреници, у јулу 1995, није починила геноцид над муслиманским мушкарцима, нити присилно преместила жене, децу и стараце”.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Председавајућа Апелационог већа је нагласила да би усвојила осам од девет основа Младићеве жалбе, коју је већина судија у потпуности одбацила.

Разлог оваквог понашања судија у Хагу јесте чињеница да је тај суд заправо институција НАТО пакта за суђење њиховим непријатељима, који су одреда Срби, а како би се оправдали управо НАТО злочини над српским народом широм бивше Југославије где су ратови вођени и на чијем измишљеном наративу је подељена територија која историјски припада Србима.


* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НАТО плаћа Хашки трибунал, на истој смо страни - КМ Новине

Одломак са НАТО конференције за стампу, одрзане 17. маја 1999., на којој је порт-парол Алијансе Џејми Шеј изјавио да НАТО контролише Хашки "трибунал". , интересује ме да ли би сте могли да прокоментаришете прошлонедељну изјаву Судије Арбоур из Међународног Трибунала за Ратне Злочине, чију копију сам оставио код ваше секретарице, за вашу информацију.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Логорска правда за Србе - КМ Новине

Иван Максимовић: Логорска правда за Србе #Kosovo, #Metohija #Arbija #Hašim "Tači, #Vučić, #Haradinaj, #Izdaja, #Zločin, #Sud, #UĆK #OVK #Teror Ово представља јединствен случај у историји светског правосуђа да међународна политичка елита подржи и омогући постојање суда у надлежности некадашњих терориста који ће судити онима који су управо од њиховог тероризма бранили соју државу и народ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Западни свет и ''цивилизација'' и даље не желе откривање истине о Жутој кући! - КМ Новине

Западни свет и ''цивилизација'' и даље не желе откривање истине о Жутој кући! Након дводеценијској прикривања и саучесништва у злочинима против бриталних криминалаца из редова терористичке такозване "УЋК", наводно су почела суђења, али... Један од најпозатијих зликоваца међу шиптарским терористима а касније и вођа мафијашког клана као и политичка марионета Запада, а пре свега Америке, Хашим Тачи, - отпутовао је у Хаг.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине