Вести:

недеља, 20. јун 2021.

Цвијанову обдукцију крију од aдвoкатa, реаговао Повереник

недеља, 20. јун 2021. | Уреднички колегијум 0

Цвијанову обдукцију крију од адвоката, реаговао Повереник

Повереник за заштиту информација од јавног значаја и заштиту података донео је решење којим се спајају жалбени поступци три адвоката која су затражили од Медицинског факултета податке о обдукцији Владимира Цвијана.

Повереник за заштиту информација од јавног значаја и заштиту података донео је решење којим се спајају жалбени поступци три адвоката која су затражили од Медицинског факултета податке о обдукцији Владимира Цвијана.  #Vladimir #Cvijan #Ubistvo #Istraga #MagazinTabloid #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

Медицински факултет мораће да поново одлучује о томе да ли ће уступити информације о Цвијановим колегама, пошто им је на претходне захтеве одговорио одрично.

Адвокати Лука Јовановић, Чедомир Kокановић и Горан Миличић упутили су захтев Медицинском факултету да им достави судско медицинску обдукцију адвоката и политичара Владимира Цвијана, за чију смрт је јавност у Србији сазнала захваљујући Магазину Таблоид али тек са три године закашњења.

Факултет је затим тај захтев одбио као недозвољен. Адвокат Миличић је потом уложио жалбу Поверенику, наводећи да Медицински факултет своје одбијање за достављање документа образлаже одредбама закона које се односе на тајност медицинских података, а да провстепени орган није на правилан начин ценио чињеницу да је лице на које се односе тражене информације Владимир Цвијан, правник и носилац виоске политичке функције.


Подсетимо, откако је Магазин Таблоид јавио о Цвијановој смрти, велики број питања остао је да виси у ваздуху без одговора. Тело је пронађено у Дунаву, обдукција је, макар нека њена верзија, објављена у неколико режимских листова. Међутим, до ове информације, Цвијанове бивше колеге, по свему судећи, не могу ни да дођу.


Редакција Магазина Таблоид упутила је званичан упит Институту за судску медицину у Београду (Делиградска 31), којим је тражила информацију и одговор на питање - да ли је током јануара 2018. године на Институту обдуковано тело
под именом Владмира Цвијана, или као НН лице, да ли је Више тужилаштво у Београду платило рачун и да ли је преузело налаз.

Цвијан је бивши генерални секретар Председника Србије Бориса Тадића, затим потпредседник Српске напредне странке и народни посланик Народне скупштине Србије.

Истог дана, 4. марта, редакција Магазина Таблоид упутила је и званичан захтев Вишем јавном тужиоцу Наташи Kривокапић.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Владимир Цвијан напустио је СНС , а 30. 12. 2013. у Отвореном писму Председништву СНС и лидеру Александру Вучићу, Цвијан објашњава да се у ту партију учланио јер је веровао у програм и идеју да никада више неће један човек владати Србијом, што се није десило.

"Уместо тога, добили смо странку која у већини градова има по више разједињених одбора, смењени су или по хитном проступку избачени из СНС сви који су се успротивили вољи једног човека. У кампањи смо много тога обећали и скоро ништа нисмо испунили", оценио је он. 

Он сматра да је, због свега тога, сигуран да СНС нема будућност и да ће многи симпатизери, искрени чланови и гласачи препознати потребу стварања нове снаге.

"Увек сам спреман да своја мишљења и идеје супротставим Вучићу пред најширим аудиторијумом - ако он то сме", поручио је Цвијан.

Ускоро ће бити крај самовоље једног човека, написао је Цвијан на свом Твитер налогу.

Али... 



  ЧИТАЈТЕ МАГАЗИНА ТАБЛОИД 



Kада је лист већ био у штамаприји, Више јавно тужилаштво у Београду обавестило је 15. марта редакцију Магазина Таблоид да је платило фактуру за обдукцију тела Владимира Цвијана 2018. године.

Смрт бившег генералног секретара Председника Србије, народно посланика и најближег сарадника Александра Вучића није објављена. Убијен је на свиреп начин.



* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Хоће ли нас, или њега, појести мрак - КМ Новине

Након штампања најновијег броја Магазина Таблоид у штампарији у Подгорици 21. јула, пристигле су нам информације које ћемо поделити са читаоцима. Александар Вучић је преко посредника купио некретнину на елитној локацији у САД, Потомац Ривер (најскупља локација у САД), где су некретнине купили још неки балкански диктатори.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија - КМ Новине

Вучићева пресуда: Бркић као Ћурувија #Milovan_Brkić #Novinar #Ćuruvija #Aleksandar_Vučić #Srbija #Pretnje #predsednik Постоје снимци сигурносних камера, зна се ко је писао графите, али не реагују полиција и тужилаштво. Не реагују јер не смеју, знају да је налогодавац узурпирао сву власт у држави.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

По плану Вучићеве издаје - Припрема за коначну предају Срба са КиМ сепаратистичким ''институцијама'' - КМ Новине

Србија по први пут у својој новијој историји има човека који је спреман да са највише државне позиције потпише све оно што непријатељи Срба прижељкују. Повратак из Рашке на Косово и Метохију представља својеврсну екскурзију кроз најважније историјске промене овог дела Србије данас. Тамо где их никада није било Албанце ћете сусретати на сваком кораку.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине