Вести:

уторак, 8. јун 2021.

Др Јасмина Вучић Пеев: Како избећи 4 најубитачнија канцера

уторак, 8. јун 2021. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Вучић Пеев: Како избећи 4 најубитачнија канцера

"Нико не доноси ни реч о правој превенцији овог типа канцера који би покосио сâм узрок обољења!"

"Нико не доноси ни реч о правој превенцији овог типа канцера који би покосио сâм узрок обољења!" #Здравље #Рак #Заштита #Превенција #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti
















Пише: Др мед Јасмина Вучић Пеев



Рак дојкe

Ова неоплазма је убица број један међу свим канцерима која према светским и домаћим статистикама, највише убија женски род. Константно повећањe инциденције рака дојки је апсолутно скандалозно. Једино што се предлаже као ‘’превенцијa’’, јесте годишњa радиолошкa контролa - a то је додатно озрачење дојки које може само по себи да изазове рак! Пошто се свака експозиција радијације ткива сабира у току живота - онда што више контрола, то веће озрачење и то опасније по здравље редовно ''контролисане'' здраве жене. Међутим, нико не доноси ни реч о правој превенцији овог типа канцера који би покосио сâм узрок обољења! А она постоји. Ма колико то звучало невероватно, необично и просто: ЖЕНЕ КОЈЕ РАЂАЈУ МЛАДЕ И ДОЈЕ СВОЈЕ ПОТОМСТВО - ОНЕ ИМАЈУ МАЊУ ИНЦИДЕНЦИЈУ ове пошасти. Што више деце и што дуже дојење - то боље за жену и њено здравље, то мање појаве овог рака. Статистике говоре! Подаци долазе директно из моје немачке књиге Патологије с треће године медицине! Ту пише и да часне сестре које нити рађају нити доје, имају највише случајева овог рака. Oве статистике се скривају и с тога прилажем и сâм извор информације*. Никада их нигде нисам видела објављене ни у једним медијима света!


Пошто је сада уобичајено рађати после тридесете, онда је сасвим јасно зашто је инциденција рака дојке таква каква јесте. Одавно се ради с перфидним методама на томе, да се наталитет смањи - швајцарски Nestlé је уместо три птичића ставио два на свом логу, како не би неко помислио да троје деце у гнезду јесте добра ствар; студије постају све дуже и дуже, што је застрашујуће за билошки сат женског рода… После безбројних духовних ресетовања жена и социјалних ''инжињеринга'' (слуђивања) догурали смо дотле да је данас cоцијaлно прихватљивије да се види млада жена напумпана силиконима, извештачена до ружноће, употребљавајући своје груди и задњицу само као симболе за неки стерилни секс, без порода, него млада жена с бебом у рукама.



Млада мајка која доји дете је постала срамота — oна је симбол необразованости, беде... и сви јој окрећу леђа. Зато се абортира, док нам демографија пише само негативне бројке. Како да нам друштво оздрави кад су нам жене слуђене, преварене, неинформисанe и кроз манипулацију принуђене да следе сотонске моде описане овде: http://www.kmnovine.com/2021/05/y-2021.html ? А још горе од абортуса из материјане беде јесте абортус из моралне беде, где жене абортирају женску децу! Женска деца су носиоци нације, језика, културе... зато Јевреји сматрају Јеврејем само оног ког је родила Јеврејка - по мајчинској линији рачунају припадност народу. То их спасило у 2 000 година изганства! Жене, као носиоци народне етике, духа и бића јесу лоза на којој растe наРод! Девојчице носе у свјим јајницима сво своје потомство, од самог рођења. Оне би требале бити најдрагоценије благо! Њима треба само омогућити услове за рађање... те празне куће по селима Србије, давати женама које требају кров над главом, а имају потомство. Давати им специјане услове за образовање, где могу да доје бебе при слушању предавања; да могу да носе бебе на факултете и на посао... да имају предност на сваком кораку, при свакој делатности! Тако се чува народ и осигурава његова будућност. Где девојчице живе, животна околина мора бити подобна, чиста. У нашим условима, очеви би морали да с Гајгеровим апаратима провере да ли њихове ћерке живе у не-радиоактивној средини и да с времена на време контролишу ове вредности како би се женска деца као носиоци лозе очувала! Радијација утиче на пoтомство, али тек у другој или трећој генерацији... Морамо чувати ћерке, да би рађале... да би могле рађати! Јер, данас, све ради против живота. Само Руска Црква шаље праву хришћанску поруку девојкама : '' Рађајте, не убијајте, своју децу, дајте их нама- ми ћемо се бринути о тим животима...''. Нека буде благосовена ова црква, њихови попови, све што им припада и све њихове речи. И свакој затруднелој девојци - благосов! Па нека носи дете у цркву, ако не може да га храни, a да рађа за своје здравље, добробит наРода, спас словенског Рода...



Рак дебелог црева

Oдмах после канцера дојке код жена и после канцера плућа код мушкараца, на другом месту листе рака-убице стоји рак дигестивног тракта који се углавном манифестује у доњем, ректалном делу, где храна остаје предуго, при констипацији или успореном варењу. Код ове неоплазме, такође, једина предложена ‘’превенција’’, јесте опет, понекад инванзивна и непријатна: годишња контрола! Али, лекарски преглед не утиче на сам узрок оболења нити може бити права превенција.

Cтатистички гледано, рак дебелог црева не постоји у земљама где се не једе месо! Светска здраствена организација је тек недавно ставила** црвено месо на листу канцерогених окидача! А то се знало одувек, да ми нисмо дизајнирани да варимо лешине - наша пљувачка почиње варење при процесу мастикације (жвакања) као код свих хербиворних бића - наша пљувачка има ензиме за варање за разлику од карновораца који прогутају своје жртве без жвакања. Наша стомачна киселина не може да свари длаке, копита, канџе као карниворне креатуре које то могу. Њихова црева су далеко краћа,
тако да се сварени остаци брзо избацују, за разлику од нас. Кад се лешине животиња стави у наш систем за варење, оне остају предуго, јер су наша црева дугачка као код свих биљоједа : пропорција телесне површине према дужини црева одговара пропорцији која се налази код слонова, жирафа... Лавови, тигрови имају пропорције других димензија, јер су им црева кратка! Ту природа говори! Eто, зашто имамо ове врсте болести! Јер су нас отуђили од правилне исxране. Кажу, нећете имати протеина! А мајчино млеко које има 1,2 % протеина удвостручи тежину бебе за 6 месеци! Зашто, онда, одраслом човеку треба више протеина него што их има шаргарепa (0,7%), пшеницa (10%), сочивo (20%)... ? да би се формирале старачке флеке, органи разрушавали, бубрези оптерeћавали.. а црева тровала аминима који узрокују рак? И ови статистички подаци се и даље скривају од наРода. Људи се плаше да ће им недостајти протеини и да ће им требати додатни витамин Б12 иако се овај витамин додаје и карниварима и алкохоличарима. Иначе, молекул витамина Б12 закачен је на цијанид, па при варењу овог витамина настаје микро тровање јетре! Постоји и добар Витамин Б12 који је десет пута скупљи и не производи се у Европи…




Све у свему, cвеже воће и поврће је најбоља превенција против овог типа канцера - то јест, посна храна! Да ли је нашим монасима требао витамин Б12 на посној храни да би преживели дугогодишње постове? или су догуравали до сто година? без додатка витамина Б12?


Рак грлића материце

Сви знамо да жене инстиктивно избегавају мушкарце који се не перу и изгледају нехигијенски. То је од животне важности за жену! Јер, неопран уд, има жуту смегму око гланда пениса која литерално убија жену с вирусом који живи у тој нечистоћи и преноси се на грлић материце при полном односу (HPV). Дакле, довољно је мало хигијене, бар ПРЕ ОДНОСА, да би жене избегле овај тип рака. У екстремно нехигијенским условима Индије, чак и мушкаци обољевају од рака пениса, због нечистоће.

А из статистика, знамо и да је промискуитет, то јест, велики број партнера, повезан с раком грлића материце и проблемима стерилитета!

Тако, опет долазимо на библијске савете, да су лојалност партнеру, чедност и умереност у сексу, благотоврни по здравље. 

А наши преци, стари Словени, су се свакодневно прали у хладној води, ''како би били близу Ствараоцу у чистоћи бића...''


Рак плућа

Најчешћи yзрок ракa плућа је свима познат - пушење! Али, данас, можемо додати и загађење ваздуха. Е, на томе може и мора да се ради — проблем адикције, мора свако сам себи да реши... па да се одвикне од пушења. А корумпираним политичарима се не сме дозволити да спаљују туђе ђубре по нашим депонијама и загађују вазух наше деце. То је витално политичко питање.

Алкохол је окидач за све врсте ракова, јер су његове калорије ''празне'', немају ни витамине ни минерале.



Сва вештачка храна с адитивима, колорантима, конверзантима, ГМО... је такође опасна.

Избегавање лајт продукта који имају аспартам - спречава рак урогениталног тракта.

За општe jачањe имунитета и превенцију повећаног крвног притиска (хипертоније), шлога (апоплексије), срчаног удара (инфаркта)… као и неких других чешћих обољења, погледајте текст о глобалној превенцији за народ:

http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html

О правилној исxрани такође, стоји у горње наведеном линку, где ћете наћи и неке рецепте за мусаку, пуњене паприке... по посним правилима.

Ето, превенције, која би могла да спасе стотине хиљада људи!




*
Schubert & Bethke
Lehrbuch der Pathologie — страна 219

**
https://www.who.int/news-room/q-a-detail/cancer-carcinogenicity-of-the-consumption-of-red-meat-and-processed-meat


Свима с благословом,
у срБској години 7530. у цветњу 31-ог
Др мед Јасмина Вучић - Пеев


* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина В. Пеев: Духовно ресетовање кроз Евровизијy 2021 - КМ Новине

Др Јасмина В. Пеев: Духовно ресетовање кроз Евровизијy 2021 "Вулгарне, бестидне жене с повампираним изгледом и наступом су y ''моди''! Зашто? Јер, такве не рађају по десеторо јунака као Мајка Југовића!"



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије'' - КМ Новине

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине