Вести:

среда, 26. мај 2021.

У Ваљеву ухапшен монах Aнтoније (ВИДЕО)

среда, 26. мај 2021. | КМ новине 0

У Ваљеву ухапшен монах Антоније (Видео)

Током одржавања јубиларне Литије Ваљевом полиција је ухапсила монаха Антонија.

Током одржавања јубиларне Литије Ваљевом полиција је ухапсила монаха Антонија. #Монах #Антоније #Хапшење #Ваљево #Литија #Полиција #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Како сведоче очевици овог догађаја, полиција је из чиста мира на врло непријатан начин напала и прво извесно време држала на земљи монаха Антонија, да би га затим одвели у непознатом правцу!

Читав догађај погледајте на снимку




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неи други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Ексклузивни интервју: Монах Антоније - Порушиће и оскрнавити све и на крају рећи ''опростите, погрешили смо'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Шта је све Грачаница Ваљевска доживљавала, преживела и шта ће је снаћи, како се њена даља одбрана припрема и насељава оближње напуштено село сазанајемо из интервјуа са оцем Антонијем за КМ Новине.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полиција и суд монтирају сплетке против монаха Антонија - КМ Новине

Код Светиње Грачанице мирно, али су Грачанички стражари опрезни са обзиром на свакодневно видљиву богоборност садашњих власти. Полицијско-судско-политичке монтиране сплетке против Грачаничког стражара монаха-немонаха Антонија Монах-немонах Антоније Давидовић добио данас још једну другостепено пресуђену казну: 3 месеца забране вожње и 20.000. динара казне. Судија из Лајковца (где Антонија често шаљу на суђења, чисто ради иживљавања...)



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Прилог о последицама бране Ровни- емисија „Нови дани", Радио Бг 2 - КМ Новине

четвртак, 01. октобар 2015. | КМ новине Радост нам доноси и труд родољубиве новинарке Александре Вукићевић, која је у понедељак 28/15.9.2015.г. емитовала прилог из Грачанице и предела бране Ровни на Радио Бг 2 у емисији „Нови дани"... Код Грачанице мирно. Поспремамо полако смештај за Грачаничке стражаре и припремамо се за хладније време.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Васељенска    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине