субота, 8. мај 2021.

Зaмeник прeдсeдника општине Бујановац снимао се док је заставу Србије мењао албанском (ВИДЕО)

Заменик председника општине Бујановац снимао се док је заставу Србије мењао албанском (ВИДЕО)

Заменик председника општине Бујановац Шћиприм Муслију скинуо је и бацио заставу Србије па је заменио заставом Албаније.

Заменик председника општине Бујановац Шћиприм Муслију скинуо је и бацио заставу Србије па је заменио заставом Албаније.  #Бујановац #Застава #Србија #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Фото: Илустрација



Како је саопштио Национални савет Албанаца, који окупља албанске екстремисте и  сепаратисте са југа Србије, јуче је код споменика погинулом терористи тзв. "Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе", на улазу село Kончуљ истакнута српска застава.

Након што је скинуо српску заставу и са гнушањем је бацио на земљу, Муслију је на јарбол окачио, односно вратио заставу Албаније. Заменику председника општине и шефу Покрета за демократски прогрес (ПДП) асистирало је неколико особа.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Цео „перформанс“ преношен је уживо на Муслијуовом профилу на Фејсбуку. Снимак је у међувремену уклоњен са његовог налога али не и са друштвених мрежа.


Постоји много питања које се овде постављају - одакле једном терористи споменик на тлу Србије против чијег уставног поретка, закона и грађана је изводио терористичке акије? Ко је дозволио, а ко није забранио подизање таквог споменика? Ко га је иницирао и ко саградио? Зашто никада нико није одговарао за то, зашто ћуте државни органинадлежни да овакве случајеве процесуирају? Да ли је у свему томе један од координатора Александар Вучић који ради на издаји Косова и Метохије и уз то и на одвајањуПчињског округа?







* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Oпет сметају специјалне јединице полиције и војске на југу Србије - КМ Новине

Организатори трибине "Стање и изазови безбедности на југу Србије", Одбор за људска права који воде Шиптари уз помоћ амричких организација и Хелсиншког одбора за људска права, изнели су став о присуству специјалних војних и полицијских јединица који су овде присутни "иако је прошло 15 година од почетка процеса мира на југу Србије, након потписивања Споразума за прекид оружаног сукуба у овом региону".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима - КМ Новине

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима Бивши челници такозване "Ослободилачке војске за Прешево, Медвеђу и Бујановац" су на састанку са косовским (сепаратистичким) "министром правде" Селимом Сељимијем пружили подршку бившим лидерима такозване "ОВК" који се налазе у Хагу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације - КМ Новине

Апел за заштиту југа Србије од насилне албанизације "Београд тако, директно или индиректно, доприноси, а у извесном смислу и финансијски потпомаже процес албанизације југа Србије" наводе потписници овог драматичног апела. Поштована господо, Обраћамо вам се с молбом да, у границама својих овлашћења и могућности, допринесете заштити југа централне Србије од етничког инжењеринга и насилног наметања продуката великоалбанске политике и идеологије.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.