Вести:

понедељак, 24. мај 2021.

Вучићев квази-новинар Драган Ј. Вучићевић има преко пола хектара некретнина само у Београду! (ВИДЕО)

понедељак, 24. мај 2021. | КМ новине 0

Вучићев квази-новинар Драган Ј. Вучићевић има преко пола хектара некретнина само у Београду! (ВИДЕО)

Бивши потпредседник ФK Партизан, Владимир Вулетић, у видео обраћању главном и одговорном уреднику Вучићевог таблоида "Информер", Драгану Ј. Вучићевићу, поставио је шест питања овом, како се изразио, "медијском Максу Лубурићу", у вези за имовине коју поседује.

Вучићев квази-новинар Драган Ј. Вучићевић има преко пола хектара некретнина само у Београду! (ВИДЕО)  #ДраганЈВучићевић #Некретнине #Београд #Стан #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti  #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Драган Ј. Вучићевић, богато награђени новинарски "пас" Вучићевог режима





На "Профином полиграфу", како је Вулетић назвао своју нову видео платформу, нашао се Драган Вучићевић, којем је професор поставио директна питања и затражио одговор.

- Највеће зло слугерањско, које масно наплаћује то што ради, јесте управо Макс Лубурић, човек који истину сече истиносеком. Па, ево за њега неколико питања на профином полиграфу - започео је Вулетић:

1. Да ли, Максе Лубурићу, имате стан од 140 м2 у Земуну, у готовини купљеног од инвеститора правоснажно кривично осуђених?

2. Да ли на углу Др Велизара Kосановића и Мис Ирбијеве, имате стан и гаражу, који је градио "Ратко Митровић", а завршио Звонко Веселиновић?

3. Да ли имате стан у Паштровићевој, близу хиподрома?

4. Да ли четврти стан имате у Жарка Пуцара, код помоћног терена ФK Чукарички, од 151м2 и гаражу?

5. Да ли поседујете 4.623 м2, што је око пола хектара, градског грађевинског земљишта, које називате некаквим њивама прве класе?

6. Да ли имате кућу у Железнику?



- Све заједно, ви, "господине Лубурићу", треба само да нам објасните, да ли имате негде око пола хектара, квадрата у Београду - закључио је Вулетић, који је у прилогу видеа приложио и одговарајућа документа.

Вучићевић је ово морао да потврди јер су уз видео приложена и документа из катастра као доказ.

Некретнине Драгана Ј. Вучићевића



https://pbs.twimg.com/media/E16t3brXMAAK5Xc?format=jpg&name=large


Такође на Твитеру, Вучићевић је фанатично писао о томе покушавајући да се оправда и претварајући се да не разуме "нападе" на њега.


У више твитова, панично исписаних један за другим и понављајући да он има "приватне фирме", Вучићевић је покушао да своје енормно богатство уведе у легитмни оквир. Чињеница је да у свету ретко да постоји новинар који има и који је у стању да купи толики број некретнина а камоли у Србији!



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Бавити се новинарством, макар и као обичан новинар а не као уредник, не оставља времена готово ни за шта друго. И то време које преостаје није довољно да се особа квалитетно бави тим послом а камоли да успе да стекне такво богатство.

Вучићевић, попут Вучићевог сина Данила, често боави у друштву највећих мафијаша у Србији.


Драган Ј. Вучићевић је познат као "новинарски пас" који напада режимске, а нарчито неистомишљенике Александра Вучића свакодневно износећи неистине и фабрикујући афере за Вучића чиме покрива његову издају Косова и Метохије али и других похода надржаву Србију која је разорена под овим режимом више него под било којим другим у њеној историји.

Пљачке, криминал, издаја, па чак и убиства и физичка малтретирања од стране режима неће наћи место на лажљивим странама "Информера" због чега Вучићевић и бива богато награђен да може да купи све те али, вероватно, и многе друге некретнине у Србији  и ван ње, и да ужива у криминално стеченом енормном богатству.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Марко Јакшић: Џаба хистерија Вучићевића на Пинку - Андреј је, ипак, био у Митровици - КМ Новине

„Двадесетчетвртог фебруара у листу Данас изашла је моја изјава у којој сам навео да је Андреј Вучић био главни гост на породичном слављу Милана Радојичића", пише председник Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" Марко Јакшић за Данас. Истог дана, не знам којим поводом, Драган Ј.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

10 разлога зашто Вучић треба да оде са власти - КМ Новине

10 разлога зашто Вучић треба да оде са власти Вучић се не понаша као председник већ као патетична радио Милева која оговара, мрзи, друге унижава а себе уздиже, хистерише и умишља да је историјска личност. На његовом примеру можемо видети одвратност неких од најнижих људских слабости.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ЕКСЛУЗИВНО: Режимски новинари унапред знали за убиство Ивановића? - КМ Новине

ЕКСЛУЗИВНО: Режимски новинари унапред знали за убиство Ивановића? Као ексклузивну вест тим серијала Ricochet - who killed Oliver? објавио је информацију да се у току новинарске истраге дошли до шокантних сазнања о могућој умешаности представника режимских медија!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине