Вести:

понедељак, 19. април 2021.

Демолирана улазна врата српске школе у Обилићу, медији релативизују напад

понедељак, 19. април 2021. | Уреднички колегијум 0

Улазна врата једине школе коју похађају српски ђаци у Обилићу, обијена су у недељу поподне, медији релативизују догађај приписујући напад "непознатим особама".

Улазна врата једине школе коју похађају српски ђаци у Обилићу, обијена су у недељу поподне, медији релативизују догађај приписујући напад "непознатим особама". #Школа #Обилић #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti

Након што су готово сви Срби прогнани из Обилића, ОШ "Бранко Радичевић" једина је која обезбеђује континуирану наставу за 21 српског ђака у Обилићу. Због тога је она честа мета напада па је то била и ове недеље када су улазна врата обијена.

Разбијена врата први је уочио домар школе, рекао је директор Александар Поповић и додао да се "ово не дешава први пут. Претходних година је школа била у више наврата мета вандала"".

Медији наводе да су то учинили "непознати починиоци" јер је тако најбезбедније - за медије!Како не би изгубили своје спонзоре, медији избегавају да јавности саопште да се ради о албанским нападачима који по сваку цене желе да протерају и последњег Србина.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Шиптарима није довољно ни то што преостали Срби у енклавама живе у својеврсном концентрацином логору и што су њихови животни услов највећа црна рупа онога што сматрам "цивилизованом Европом". Наравно, и та Европа одлично зна шта се дешава али циљ је неутралисати сваки, па и најмањи, знак и сећање на то да су Косово и Метохија део Србије. Зато се прећутно одобрава и овакво насиље које се, као што видимо, догађа у континуитету.

Најболнија тачка јесу новинари који извештавају на српском језику па зарад сопственог бнефита и личних интереса активно учствују у прикривању идентитета албанских починилаца због чега ментори тог насиља, како домаћи Шиптари, тако и ЕУ и остатак политичког Запада, на савање одлазе мирне савести. Јер - ако са тим насиљем, па и над децом, могу да се слое Срби, зашто би се неки Европљанин узнемиравао?



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   
...........................................

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   
...........................................

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   
...........................................



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине