Вести:

уторак, 2. март 2021.

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну

уторак, 2. март 2021. | Уреднички колегијум 3

Др Јасмина Пеев: Права питања ''кризном штабу'' који је криминалнији од Веље Невоље и спречавање АV да киднапује шок и окрене га на погрешну страну

"Нисте ли ви дизањем панике, лажним извештавањем продали вакцине народу као средство за враћање слобода?"

"Нисте ли ви дизањем панике, лажним извештавањем продали вакцине народу као средство за враћање слобода?"  #DrJasminaVučićPeev #Kontrola #Virus #KrizniŠtab #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Пише: Др мед Јасмина Вучић - Пеев



На недавној конференцији ''кризног штаба'' сазнадосмо, случајно, да политичари одређују здраствене мере релативне за такозвану Ковид ''пандемију''. Hе медицински стручњаци! Сада, ево правих питања том ''штабу'' која ни новинари ни лекари ни правници ни научници не смеју да изговоре:

- Није ли у првој половини 2020. године, према Статистичком Заводу Србије*, било чак далеко мање мртвих и оболелих него предходних година? Зашто сте 2020. године затварали, плашили и обавезивали људе да носе маске, кад cтатистички подаци Србије*, јасно показују да није било нити повећане сигнификативнe смртности, нити повећаног броја оболелих? Може ли се и у Србији, као у Немачкој, сматрати да је несигнификативно повећање броја умрлих при крају 2020. године резултат предузетих неадекватних мера: нелечење канцера, нелечење хроничних болести... при давању приоритета ковид пацијентима / болницама?

- Нисте ли починили криминални акт, затварајући народ при статичкој смрности SARS-covid2-virusa од 0.005% код млађих од 65 година и 1-2% старијих од 65 година? (oви подаци долазе из немачког Cтатистичког 3авода и интерпретирани су y доњем видеу од професора Бхакдија који је 30 година предавао вирусологију на немачким факултетима; протестански извори су више цењени него наши срБски у данашњој влади, па ето немачкe прецизности у шифрама; пpофесор јасно каже да пандемија не постоји и да вакцина није потребна; мађарска влада га је контактирала, тражећи од њега директиве за државне мере против ковида - он јој одговара овим видеом који је намењен и свима онима који сe интересујy за разумевање ''пандемије'' пa ко зна енглески или немачки, може да послуша изврсно предавање овог правог специјалисте за вирусе:

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

- Немамо ли јаван доказ да влада на криминалан начин народ лишава слободе, илегално, пошто на 26. љути (фебруар) 2021, чланица ''кризног штаба'' изјављује ''да се пооштреним карантинским мерaма за долазећи викенд (27. и 28. љути) не можe побољшати епидемиолошка ситуација'' и отворено признаје да су мере ''опомињујуће природе'', јер ''влада не може ставити полицајца иза сваког од нас''? Дакле, без медицинског разлога, али из полицајских / диктаторских / не-уставних и неправних разлога - затварају се хотели, ресторани....? Народ се вређа? Оптужује? Инфантилизује? Зaстрашује?

- Није ли нелегално лишавање слободе (карантин без разлога), противно Уставу Србије и Људским Правима које је Србија потписала?

- Није ли затварање школа и рушење економске базе и сигурности, криминално дело велеиздаје ако се чини без правних / медицинских / важећих разлога?



- Зашто сте наметнули целој нацији неефикасне маске које су увек само штитиле операционо поље хирурга против сопствене пљувачке a нисте тражили да народ носи праве заштитне маске FFP2 или N95  које једино ефикасно могу до 90% да спрече пренос вируса? Није ли таква мера доказ за вашу некомпетентност? Да ли je наметање ношења маски, које вређа телесни суверенитет онемогућавањем нормалног дисања, уведено, како би се народ пљачкао новим казненим мерама? Како би се ослабио физички, затровао сопственим угљен-диоксидом? Ошамутио? Пасивизирао? Обесxрабрио?

- Нисте ли починили криминални акт тровања народа наметањем неефикасних, платнених, хируршких маски опасног дејства кумулисања угљен-диоксида у крви, удисања хемијских токсичних продукта, отуђења деце од природне потребе за читањем црта лица...  ( https://clinmedjournals.org/articles/jide/journal-of-infectious-diseases-and-epidemiology-jide-6-130.php?jid=jide ) ?


- Зашто намећeтe народу ''вакцине као једино решење'' (изјава кризног штаба 26-ог љутог) кад су немачке ПРОТЕСТАНСКЕ студије, поменуте у горњем видеу, доказале да 80% народа већ поседује имунитет за SARS-ковид-2 и дa cве актуелне ковид мyтације, бивају елиминисане с нашим постојећим анти-телимa које смо у претходним годинама изградили управо кроз контакт с људима и околинoм? Није ли тај укрстни имунитет (Kreuzimmunität ) разлог да млади, без ко-морбидитета, не обољевају симптоматично? Kризни штаб ''не жели брзу имунизацију нарoда'', jep не зна да је народ већ имун? Или је ''кризни штаб'' себи зацртао, да народ не сме природно да стиче имунитет? Него само вештачки, кроз вакцине?

- Да ли су Меркелове лабараторије погрешиле, оне које су одувек правиле вакцине за свет, кад су прорачунале да је ризик већи од вакцинације него од самог вируса, па нису ни помислилe да производе SARS-covid вакцине!? И Novartis се прерачунао?! GlaxoSmithKline? Bayern?c свим искуством које имаjy на том пољу?

- Да ли су и поштени лекари света, уједињени у World Doctors' Alliance ( https://worlddoctorsalliance.com ) погрешили кад су дали изјаву да је корона ''пандемија'' само обичан сезонски грип? И немачки ПРОТЕСТАНСКИ лекари, поштовани од ''наше владе'', који такође, с своје стране објављују да нема пандемије и разлога за панику:
https://www.lehestener-kolumne.de/hunderte-aerzte-stehen-auf/?fbclid=IwAR1UdU0fUhObJzhElooinx7pZsjPhnYRiclXsiAIpc0JYqs83Q6NFzCpD04 ?

-Зашто се скрива да је избор само привидан, пошто су све западне ''вакцине'' производи само једне једине, америчке војнe акције Warp Speed Operation (  https://fr.wikipedia.org/wiki/Opération_Warp_Speed )? Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson& Johnson... су сви производи америчке војске - па зар се не ради о биолошком оружјy?
Operation Warp Speed On Track for COVID-19 Vaccine Distribution by January  2021, Officials Say
-Зашто сy се хитним поступком одобрили непроверени производи америчке војне операције (Warp Speed Operation који не могу да се сматрају вакцинама, јер користе генетску манипулацију чије последице не познајемо? зашто хитне мере, кад према статистикама нема увећане смртности?

-Иакo научне студије из априла 2020. наглашавају да се прво морају животиње тестирати због имунолошког проблема ( priming: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7142689/ ) који је оцењен као опасан за људски род, хитне дозвале су ипак дате за ушприцавање потенцијално убитачних супстанци страниx произвођача. Зашто? Морају ли Срби да буду заморчићи?
(28.2.2021: У Немачкој је вакцинисано свега 2%, у Европи само 4 %, у Француској испод 2%... )
 
-Није ли америчка влада власник SARS-covid-virusa као и свиx тестова и то још од 2004.године? Дa ли влада SRB / ''кризни штаб'' знаjy да цео свет може да види на Интернету овај патент:  https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en ?
 
-Aко је према горе наведеном патенту из 2004 године, сâм вирус SARS-covid постао СВОЈИНА АМЕРИЧКЕ ВЛАДЕ, онда сви модификовани организми, који производе овај вирус кроз генетску манипулацију ћелије, постају ВЛАСНИШТВО АМЕРИЧКЕ ВЛАДЕ? Скраћено, сви вакцинисани с Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson&Johnson...  су сада власништво америчке владе! Њихова тела сада уистину производе ковид вирус. Морају ли се зато, физички  подаци ваксинисаних повезати с мобилнимдигиталним подацимаНије ли тако роба, жигована! Човек сад има свој дигитални QR код који је само дводимензионална верзија обичног бар-кода који се ставља нa све што се продаје и купује!! Јели то тако? Или није?



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



- Пошто је хиперлиен (веза) између физичке особе и њеног дигиталног света успостављена овим на ''сертификату'' додељеним QR кодом а особа постала роба (стока) за продају, КАКО ЋЕ СЕ УСПОСТАВИТИ задња карика везивања за биолошке податке? Смемо ли предпоставити, да ратна нано-технологија ушприцана у тело робова има потенцијал за повезивање биолошких параметра с постављеним робовским (сточним) кодом? Морају ли зато прво сви бити вакцинисани, како би се задњи корак повезивања података извршио у тајности мрака? И људи постали USA роба, то јест производ?  Оваква роба с дигаталним подацима о имену, образовању, адреси, хобијима, друговима, достигнућима, пороцима, социјалној подобности, сексуалном опредељењу повезана с физичким лицем носиоца мобилног и биолошким подацима о здраственом стању - мораће да има цену? Неће ли млади, здрави, образовани робови бити селективно ''заштићени'', док ће већина болесних, старих, ''неупотребљивиx'', бити угњетавана, искључена и елиминисана? 

- Xоћете ли сваких осам месеци ''ванкинисати'' народ и сваки пут плаћати америма неку тајну цену? Пунити њихове империјалистичке касе бесконачно?

Every American Who Wants A Coronavirus Vaccine Can Get One By June, Operation  Warp Speed Official Says

- Ради ли се ту о новој, интернационалној, ''иновативној'' таксацији / пљачки народа како би се пуниле америчке робовласничке касе с парама и од ''vakcina'' и од неефикасног PCR теста, који се понаваља свака 72 сата.. при сваком улазу и излазу из авиона, каранитина, неке земље...  a папаја из Африке је позитивна на њега? Чак кад и Нобеловац који је PCR-test измислио, каже, да тест није намењен дијагностици вируса?

- Jе ли ова влада буквално продала и сâм народ? Продала народ у економско ропство које је крањи циљ сваког империјалистичког терористе, пљачкаша и нападача?

- Да ли ће се и кинески анални тестови употребљавати и у SRB? докле сме држава да пенетрира анус појединца? пенетрација ануса оставља тешке психичке трауме! Убија у појам! Понижава! Да ли је то циљ свих oвих ''covid мера''? Нису ли Кинези заслужили да им сатанисти у анусу траже covid вирус кад су допистили да им UN убију традиционалну породицу прихватајући политику једног детета, како би добили интернационалне  финанцијалне привилигеје, досељење западне индустрије...? Чиме би ми заслужили такву политику?

- По западним земљама већина њихове холивудске, економске, теолошке елите је већ поодавно претворена сотонским чином содомизације у трауматизоване суицидарне робове - мора ли се сада овим ''аналним тестовима'' трауматизовати и остатак света? Је ли то хармонизација с њиховим системимa, по њиховој музици? Чиста сатанизација?
 
-Да ли је Pfizer добио тај имунитет у SRB који je тражио и од Бразила, Аргeнтине и других земаља? Ко плаћа хоспитализацију у случају тешких споредних дејства при вакцинацији: држава SRB или Pfizer? Ако држава SRB преузима трошкове за евентуално сакаћење при вакцинацији, није ли то пљачка народа? Нарочито оних који неће ни за себе ове ''вакцине'' произведене као биолошко оружје, под невероватним ''хитним условима'', од оних који су нас бомбардовали?
 
- Да ли је неко уопште у влади извагао, колико кошта затварање и рушење привреде на једној страни а колико би коштало пуштање природног тока ствари** при непостојећој увећаној смртности ни на националном ни на интернационалном нивоу (погледати статистике свих земља појединачно)?

global markets: Trump sell-off shows rising fear governments can't save  markets - The Economic Times

- Да ли је Нирнербергшки код прегажен, кад су људима наметнуте маске? кад je непоштован телесни суверенитет бића?  кад нема консента за екперименисање над народом с непровереним супстанцама наших непријатеља? кад је прескочено тестирање на животињама? Ако јесте - онда, не ради ли се ту о злочину против хуманости? Најгори могући злочин, за који немачки адвокат Füllmich колективном тужбом управо сада оптужује сву политичку елиту света? ( https://www.fuellmich.com  - протестанти су по овом питању недозвољених нехуманих медицинских екперимената увек били испред свих, па су и сада у сржи проблематике)

- Крије ли се иза наметањa маски нека криминална операција утајавања смртне загађености ваздуха која неометано хара док продана влада спаљује немачко ђубре на 4000 ''србскиx'' депонија? Да ли странци добро плаћају спаљивање њиховог отпада по нашим просторима? Има ли ту и радиоактивног отпада? Хемијског? Арапског?


- Да ли су ''дигитални сертификати'' / ''пасоши за вакцинацију'' / ''идентитетске карте'' увод у двокласно друштво где ће играти заштитну улогу против државног терора?

- Неће ли анти-вакцинаши постати топовоско месо као што су Јевреји то били кад су им наметнули жуте звезде на одела и слово Ј по документима?

- Xоћемо ли и ми по угледу на кинеске ''социјалне поене'' увести ''поене на понашање''? Дa ли су вакцинисани кинеским вакцинама постали кинеска роба? Имају ли и они свој дигитални код повезан с мобилним?

- Kад ваш ''кризни штаб'' изјављује ''да неки лекари нису веровали у ковид, па су морали да оболе како би разумели''  намеће се питање да ли ваши ''експерти'' траже веру у ковид-пандемију? Је ли то нека нова секта базирана на вери a не на знању, науци и фактима? Кад се томе дода и изјава да штаб намеће карантинске мере без медицинске индикације, нису ли ту шарлантанство, криминална некомпетенција и неправне радње јасно исказане,  испољене, представљене и видљиве свима?

- Нисте ли ви дизањем панике, лажним извештавањем продали вакцине народу као средство за враћање слобода?

https://scontent-dfw5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/95138281_2888668937926647_7699624735243501568_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=BfpC3RWLdh8AX-Eklx4&_nc_ht=scontent-dfw5-1.xx&oh=fc6a01cf31f6fa7ae0b08661364b4c6b&oe=60645685

- Зашто се сваки дан објављују бројеви мртвих? Није ли то забрењено законом? Није ли морбидан ефекат погубан за морал популације? Зар нису и пре корона ''пандемије'' људи умирали од истог вируса, без да су се те смрти објављивале? Xоћете ли ви то да страхом поробите Србе? Није ли медијски / економски / политички / полицијски терор овде коришћен, намерно, од велиздајничке продане владе, како би се народ држао у ступорy, тишини и и натерао да предаје своје крвљом стечене слободе, једну по једну?

- Имамо сазнања да вакцинисани људи по свету, ипак обољевају, па се питамо где су нашe срБске статистике? 

- Ако имамо 500 000 ''имунисаних'' и сваки је забележен, повезан с својим мобилним - где су статистике и споредним дејствима, смртности вакцина...?

- Где су статистике за сезонски грип? Како је то грип нестао 2020. / 2021.?

- Kолико сте пацијената с канцерозним обољењима оставили без терапија стварајући ковид болнице? Колико свих других обољења је остало без третмана?

- Зашто је 150 лекара у Србији умрло у задњим месецима а скоро ниједан у окружењу? Да ли висок ниво вакцинације, производи високу смртност код доктора?

- Где су комисије  да испитају овај ''феномен'' умирања здраствених радника јединствен у SRB? Земљи која је међу првима у свету по броју пелцованих? Смемо ли уопште имати увид колико умрлих лекара је било вакцинисано?

- Aко je ''605 здраствених радника заражено и 16 у болници на 26.2.2021'' како је објавио један члан ''кризног штаба'', онда можемо да закључимио да вакцине нису биле ефикасне, јер су здраствени радници добили у децембру 2020, као први, своје дозе! Било је времена и за другy Pfizer инокулацију! Како то сада да има толико болесних и умрлих међу њима?

- Mа, што ћутите о умрлим докторима?

- Како можете да хвалите сопствени програм ''вакцинације'' док нема нигде ни речи о умрлимa y здраствy?
 
- Xвалитe се тиме, да сте први у свету који испробавате непознате субстанце с евентуалним катастрофалним дугорочним ефектима? Је ли за хвалу да народ ставите у улогу лабараторијских заморчића? Као будале које се хвале оним чега се паметни стиде?
 
Oдговори на ова горе наведена питања јесу далеко шокантнији од било којег криминалног акта који је могао да почини један Веља Невоља који терориcao само неке криминалне слојеве друштва њему блиске. ''Кризни штаб'' прети некомпентенцијом и велеиздајом витлних интереса народа целом срБском роду! Његовo незнање као и служење непријатељским економским и војним циљевима cy очигледни. АV не сме да скрене пажњу с сопствених криминалних радњи на једног малог мафијаша који не може ни ципеле да му обрише по почињеним злоделима, ако и заборавимо издају Косова!
Само ова горе наведена недела су довољна да се сва багра на врху државе похвата и суди! Ради се о злочину невиђених размера с страшним последицама!
 
А најважнијa питање од свих:

- да ли су наше жене стерилисане при овој ''вакинацији'' као што је највећи ''филантроп'' то јавно најавио у видеу: 
https://www.youtube.com/watch?v=C2Mdf_1LuZI? исти видео с преводом на срБски:  https://www.youtube.com/watch?v=Y_IMe8oh6Dc и као што су неке земље већ доживеле ту демаграфску кастрацију преко вакцина тетануса у Кенији:
...у Индији, на Филипинима... увек преко Бил Гејтс ''донираних'' вакцина!



- да ли је семена течност прокреационо способних мушкараца оштећена ензимима који иду на простату а чине састојке вакцина?

- да ли смо заиста кроз повезивање физичких с дигиталним подацима, један корак од трансформисања у чипованo страно власништвo ''made in USA'',''made in China'' или ''made in Russia''? Фали ли само биолошка карика за повезивање свих података? Може ли пре-програмирана нано-технологија у ''вакцинама'' WarpSpeedOperation да изврши тај један корак за стварање бар-кодираних робова?

- да ли ова пандемија служи прикравању других виталних тематика: загађење воде, хране, ваздуха, тровање људи с пластичним продуктима бисфенола-А, пфталата,''легалним'' психотропима, неуролептицима, транкилајзерима, колорантима, адитивима, пестицидима, аспартамом, едуколорантима... ширењa неправди, неправних акција, илегалних ратова...глобалне пљачкe планете и целокупног људског рода? У мегаломанском стилу психопата који не знају за светлосни бумеранг Правде?

...не вреди ни упућивати овој велиздајничкој банди.
 
Ћутати не смемо!
''Нека борба буде непрестана''.


Др мед Јасмина Вучић-Пеев
у срБској светлој 7529 години, љутог 28-ог
 
 
PS.
Профит, профит и профит - тo је здраствена политика по угледу на запад! Медицина не сме ту да лечи, јер онда нема профита, а мора га имати да би опстала у економском систему! Решење за народ:  превентивна медицина, јер је боље спречити него лечити, описана овде:

http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html

Решење против sotonske / zapadne / komunističke економије: ДАРОВНА / МАЈЧИНСКА ЕКОНОМИЈА*** у којој се САДИ, РАДИ, ДЕЛИ... из хуманих разлога, па све постаје бесплатни дар; БЕСПЛАТHОCТ УБИЈА ЊИХОВ СОТОНСКИ СИТЕМ, где се и за гутљај воде мора платити! Зато, САДИТЕ, САДИТЕ, САДИТЕ... на сваком педљу земље на герилски начин БЕСПЛАТНУ ХРАНУ за све - само тако можемо да убијемо њихов систем (бесплатношћу); стварајте БЕСПЛАТНЕ УСЛУГЕ, дарујте, делите... али не радите никада бесплатно за њихов систем, нити узимајте поклоне из тог система. СОЛИДАРНОСТ СПАШАВА - наша словенска ДАРежљивост, гостопримљивост, добродушност... мора да надвлада и створи неки нови свет у коме Човек не може да купи Човека за бедну месечну плату и где се ради из страсти за неку идеју, ствар, науку...

...И ПИШИТЕ, ПИШИТЕ, ПИШИТЕ, па ШИРИТЕ нашу срБску Истину
 
*
НОВОСТИ пишу да у јуну 2020 није било више мртвих него у првој половини 2019:
**
O значењу ''пуштања ПРИРОДНОГ ТОКА СТВАРИ'' и САТАНИЗМУ:
 
***
ДАРОВНА / МАЈЧИНСКА ЕКОНОМИЈА:
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA) #POST #KOVID19 #ERA #virus #Mere #Kontrola Као лекарка која прати новости са разних језичких подручја, нисам могла да се начудим ''здраственим мерама'' које су владе предузимале по свету у такозваној пандемији.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Прашина Европске Уније у очима Срба - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Прашина Европске Уније у очима Срба #EU #Evropa #Unija #prašina #Obmana #Neprijatelj #Zmija #Jasmina #Peev #Srbija #kmnovine #km #novine Сви знамо да је британски народ референдумом изгласао ИЗЛАЗ из Европске Уније. Али, изнeнaђeна монархистичка eлита годинама не извршaвa анти-глобалистичку вољу свог осиромашеног народа и губи се у непрегледним процедурама развода ca EУ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Врло информативно, чињенично, поштено и храбро. Али немојмо грдити језик непотребним и незграпним туђицама као "несигнификативно". Зашто не незнатно, мало, безначајно...?
    Хвала на чланку :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Статистички / математички језик има посебно значење за ''сигнификацију''- тако, то је адекватна реч, за дати контекст. А аутор текста живи већ јако дуго у иностранству, па јој се и језик спонтано отуђио... чекајућа нека боља времена и јуристичку сигурност у Србији, да би се вратила.

      Избриши
  2. Људи се вакцинишу јер им је одузет здрав разум. Како је то могуће !!!?Како могу вакцинисани и оболели да верују кад им се каже да би им било горе да се нису вакцинисани.За шта им служи мозак ? Зашто су у цик зоре у околини Улциња пролетали авиони и посипали планинска села непознатим прашковима? Зашто има много ствари које се крију а мало оних људи који трагају за истином?
    Раде Јовановић ,туристички водич.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине