Вести:

четвртак, 4. март 2021.

Вучићев доктор наука: Председник се у Бриселу демонстративно увијао у тепих

четвртак, 4. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Вучићев доктор наука: Председник се у Бриселу демонстративно увијао у тепих

Доктор економских наука, Златко Лутовац, типичан је пример доктора и интелектуалаца које производи Вучићев режим.

Доктор економских наука, Златко Лутовац, типичан је пример доктора и интелектуалаца које производи Вучићев режим. #Вучић #Брисел #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Фото-илустрација: КМ новине



Навикли смо да на режимским медијима можемо да видимо све - ако је то у корист промоције режима. То јест, мислили смо да смо навикли. Срећом још увек нисмо па нас овакве ствари могу изненадити.

Гостујући у емисији режиму блиске телевизије "Пинк", напредњачки доктор наука, Зоран Лутовац, изнео је више бесмислица а да при том није ни покушао да повуче своју реч већ је упорно и даље срљао у развијање нових "теорија".



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Осим што, као доктор економских наука, примећује да се "геополитичко клатно нагиње ка српској воденици" Лутовац подсећа на то што смо "сви видели још 2012. године, кад је вршен притисак на председника, кад се потписивао Бриселски споразум. Сви су били притисци везани за то да председник потпише да Косово и Метохија буде члан Уједињених нација. Председник је то, иако су сви, и сарадници његови говорили да то потпише, да ће му уништити каријеру и не знам шта, он је то одбио. Демонстративно се буквално увијао у тепих тамо у Бриселу"

Напредњачки кадар, доктор Зоран Лутовац



На Твитеру је објављен видео у коме се неко потрудио и сабрао "најзначајнија" вербална (не)дела још једног бисера у низу доктора које је произвео система Александра Вучића у коме је битно само једно - лојалност странци.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Редовно пружање прилике и давање телевизијског термина оваквим примерцима представника власти, свакако да представља још једну од увреда упућиваних овом народу.

 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

По плану Вучићеве издаје - Припрема за коначну предају Срба са КиМ сепаратистичким ''институцијама'' - КМ Новине

Србија по први пут у својој новијој историји има човека који је спреман да са највише државне позиције потпише све оно што непријатељи Срба прижељкују. Повратак из Рашке на Косово и Метохију представља својеврсну екскурзију кроз најважније историјске промене овог дела Србије данас. Тамо где их никада није било Албанце ћете сусретати на сваком кораку.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

У име ког народа? - Устав тзв. ''републике Косово'' регулисаће рад српских судија - КМ Новине

Како су и под којим околностима српске судије положиле заклетву лажној држави на отетом Косову и Метохији. Срби на Косову и Метохији сада су грађани над којима њихова држава више нема надлежност, а и даље се, на инсистирање Америке и Европске уније, ради на њиховој интеграцији у творевину која није легална, нити може то да буде, а такође је показала да њену "правну стабилност" и опстанак обезбеђује пре свега нестанак Срба али сада строго контролисаним процесом како би се задржао привид регуларности.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Цена Вучићеве стратегије за КиМ ''Све за ништа'' - КМ Новине

Иван Максимовић: Цена Вучићеве стратегије за КиМ ''Све за ништа'' #Kosovo #Metohija #Srbija #NATO #Otimačina #Podela #Vučić #Dačić #Magazin #Tabloid Идеју о подели Kосова и Метохије по први пут заступају највиши представници власти у Србији и то веома агресивно.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине