уторак, 23. март 2021.

Политичко проституисање Раде Трајковић: честитала ексремисти Куртију на новој позицији

Политичко проституисање Раде Трајковић: честитала ексремисти Куртију на новој позицији

Некадашња политичарка и једна од оних који су изнутра рушили српски корпус на Косову и Метохији, Рада Трајковић, упркос позамашним годинама и лошем здрављу, не посустаје у издаји!

Рада Трајковић води борбу непрестану - за власт






Трајковићева је данас на Твитеру честитала Аљбину Куртију на новој позицији такозваног "премијера" косовских сепаратиста.

У својој објави она је написала да "након две деценије у којима су владали људи који живе у прошлости продубљујући поделе, Kосово почиње изнова"!

У доласку на власт Аљбина Куртија нема ничег новог! Не само што је био на власти пре само неку годину, већ је и током кампање терористичких напада на српске цивиле, полицију и војску био политички активан! Извесна разлика у односу на шиптарске сепаратисте који су до недавно вршили власт и самог Куртија, јесте у томе што он није био активан војно, оружано. Ипак, познато је да је и тада заступао најекстремније ставове које су износили сепаратисти а исто чини и данас. Курти је један од оних који најчешће у јавности говори о "уједињењу Косова и Албаније", практично, стварању Велике Албаније за шта се директно залаже. То је нови почетак на коме Рада Трајковић честита иегалном "премијеру" на окупираном Косову и Метохији.

Још и горе од тога, она је Куртију честитала "у име свих етничких група" наводећи да оне "полажу наде" у Аљбина Kуртија те да од њега очекују правду, правичност и једнакост за све!



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Ово је једна од најтежих увреда и понижење за сваког Србина на Косову и Метохији јер она нема право, нити је ко овластио, нити било одакле црпи легитимитет да говори у било чије име осим своје! А она управо то и чини па говорећи у своје име, понижава и потчињава све Србе на Косову и Метохији како би вештачки приказала непостојећи легитимитет зарад прикупљања личних политичких поена! Оваквим проституисањем она не само да одузима наду већ и спречава сваку могућност да се у нечему дође до правичног решења јер исказујући поверење албанском екстремисти Аљбину Куртију, она њему препушта све оне случајеве који вапе за правдом а то су бројне отмице, убиства Срба, прогон, спаљивање и рушење кућа и светиња, отимање имовине и тако даље, и тако даље...

Данашњи гест раде Трајковић представља један од најпрљавијих, најодвратнијих и најподмуклијих потеза које је било ко од политичара српског порекла повукао грабећи се за личну добит и интересе.

Многи су заборавили њено церекање у стилу конкубине крај Бернара Кушнера који је распамећено одговарао на питања о својој умешаности у трговину органима киднапованих Срба уз осмех шизофреника.



Она је тај заборав могла да искористи и да се прикаже "брижном" али њен фокус није српска јавност већ они који могу да јој обезбеде можда неки нови положај и нову прилику за згртање новца.

Рада Трајковић је данас показала да може раме уз раме да стане крај Александра Вучића који је данима набрајао најмонструозније злочине, како га је називао, кољача Рамуша Харадинаја а онда са њим, преко своје странке "Српска листа", после неколико дана ступио у коалицију и довео га на власт.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Хероина свих режима - лажно родољубље Раде Трајковић - КМ Новине

Један од феномена који карактерише однос српских институција према дешавањима на Косову и Метохији, јесте и небрига према издаји која временом прераста у подршку онима који отворено раде против интереса народа и државе. Управо те људе у јавности можемо да видимо као ауторитативне па чак и „лидере" Срба са КиМ иако у народу немају баш никакву подршку.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

У коалицији са ратним злочинцима - КМ Новине

Од смрти Бајрама Реџепија до хапшења Србина у Сувој Реци прошло је недељу дана. Два наизглед неповезана догађаја, преплићу се у огледалу политичког, историјског, митског миљеа (не)прилика између Срба и Албанаца на Косову и Метохији... Сви српски медији пренели су вест о смрти Бајрама Реџепија више него коректно, рекао би човек умро је ако не пријатељ, оно поштовалац Србије...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Јуда против Јуде - КМ Новине

Иван Максимовић: Јуда против Јуде #Kosovo #Metohija #Srbija #Izdaja #Vučić #Petrović #Slobodan Режим Александра Вучића трули, ближи му се крај. На њега све жешће кидишу претходници који су тек са њим на власти схватили шта су све могли некажњено да чине у Србији. Прилику која је на помолу, овај пут не желе да пропусте.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.