Вести:

Friday, March 5, 2021

Први протест Срба на КиМ против непотизма од оснивања ''Српске листе''!

Friday, March 5, 2021 | Уреднички колегијум 2

Први протест Срба на КиМ против непотизма од оснивања ''Српске листе''!

Испред болнице у Пасјану данас је одржан први протест против партијског и родбинског запошљавања у Здравственом центру Гњилане, али и у образовању.

Испред болнице у Пасјану данас је одржан први протест против партијског и родбинског запошљавања у Здравственом центру Гњилане, али и у образовању.  #Протeст #Косово #Метохија #Nepotizam #SrpskaLista #КМновине #KMnovine #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Ово је први пут да се неко осмели да јавно искаже своје незадовољство на одлуке челних људи, још од формирања Српске листе, која представља Србе на Косову и Метохији.

Око тридесетак људи уз поштавање епидемиолошких мера исказало је своје незадовољство због тога што је на конкурсу примљено четрдесеторо људи који су у искључиво родбинским, пријатељским или политичким везама са водећим људима у Косовском Поморављу. Исто је и у другим деловима Косова и Метохије.

Очекује се да број окупљених од понедељка буде и већи, упркос свим претњама које долазе од локалних моћника, јер је глас и снага народа највећи адут друштва.


Уколико се не испуне услови, ова група људи има намеру да протест настави испред зграде Владе Републике Србије у Београду.http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.htmlНа списку примљених има по неколико људи из истих фамилија и сви су углавном повезани са људима на челу поморавских институција.

Такава је ситуација и у школству.

Око 80% запослених ради за минималну плату, док родбина и пријатељи властодржаца добијају пуну норму.

Стотинак запослених Косовског Поморавља никада није отишло на посао, а добијају плату. На тим списковима су готово целе породице неких од бивших чланова СЛС-а, који су ухлебљени на рачун буџетских корисника Србије.

Овај скуп су пратиле и новинарске екипе, тако да ће о овоме бити информисана читава јавност.

Власти из Београда равнодушно гледају на овакве ствари, као да желе да са Косова и Метохије оде што већи број људи.

И једно просто питање:

Ако се бојимо и ових и оних, када ћемо живети ми Срби са Косова и Метохије?

ФБ страница: Косово и Метохија* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Државно подметање тзв ''републике Косово'' напаћеним Србима на КиМ! - КМ Новине

Државно подметање тзв ''републике Косово'' напаћеним Србима на КиМ! Наводно су се неке ствари промениле од посете Александра Вучића Косову и Метохији пре само недељу дана. Међутим, та посета од неких окарактерисана као "прикривање умешаности у убиство" наставља се прикривеним убијањем преосталих трагова државности у јужној српској покрајини!ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шиптарска полиција, наоружана дугим цевима, узнемирава Србе у Поморављу због напуштања ''војске Косова'' - КМ Новине

Шиптарска полиција, наоружана дугим цевима, узнемирава Србе у Поморављу због напуштања ''војске Косова'' Припадници шиптарске, такозване "косовске полиције", наоружани дугим цевима и под маскама, од ране зоре узнемиравају Србе гњиланског краја, сазнају КМ Новине. Јутрос од 05.30 врше се неосновани претреси српских кућа од стране униформисаних и наоружаних припадника шиптарске полиције од чега су најинтензивнији у Шилову и Гоњем Кусцу.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Игор, брат Ане Брнабић претекао у отимању пара Бојана, брата др Дарије Kисић - КМ Новине

"Ово је најдиректнији могући сукоб интереса да Владина канцеларија додељује њеном рођеном брату 180 милиона динара из буџета, односно новца грађана" Игор, брат премијерке Ане Брнабић од државе добио послове вредне преко 40 милиона евра за две године Фирма "Асеко"(Asseco) брата Ане Брнабић ојадила буџет Србије за укупно 50 милиона евра.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. Ajde sad lepo ostavke i smene, ako se dokaze kao sto se prica da su pare uzimali da se dokaze i da se pokapse

    ReplyDelete
  2. NACELNIK OKRUGA GNJILANE, DAJE PUNU PODRSKU MLADIM LJUDIMA KOJI ISKAZUJU OVAJ NEPOTIZAM

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.