Вести:

недеља, 21. март 2021.

Предраг Јакшић: не лажите народ, није он организатор већ преузмите одговорност!

недеља, 21. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Свако нека подржава онога коме верује. Ја подржавам сваки протест који за циљ има смењивање са власти ове велеиздајничке мафијашке клике и спречавање неке сличне банде да се не докопа власти. Подржавам свакога ко се залаже за поштовање устава наше државе, онаквог какав он јесте – у целости.
 
#Предраг #Јакшић #ПредрагЈакшић #Протест #одговорност #Вођа #Народ #Медији #Вакцина #Обмана #Крипторијалити #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM
Предраг Јакшић

















Пише: Предраг Јакшић



Да се не враћам много уназад, већ да останем на терену од последњих годину дана. Пре избора писао сам о томе да свако има право на свој пут, био он бојкот или излазак на изборе, но свака од тих одлука подразумева и стратегију шта после (бојкота или изласка) и да због тога мора да преузме одговорност. Писао сам о томе (КЛИК НА ВЕЗУ) и запитао се, каква је стратегија у томе да на изборе изађе мање од 50 % бирача и какве то има везе. У парламенту неће бити нити један посланик који би могао током директних преноса на јавном сервису да каже нешто против Вучића и његове банде и да разбије медијски мрак док та банда буде усвајала законе који ће нам уништити друштво и државу.

Бојкоташке вође нису знале, ни хтеле да одговоре, нити су ишта урадиле од избора, а ево колико је времена прошло.

Такође, десило се оно на шта су појединци, међу њима прва, најгласнија и најјаснија од свих Јована Стојковић, упозоравали.

#ПредрагЈакшић #Протест #одговорност #Вођа #Народ #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Јована Стојковић, Тамара Брадић и Предраг јакшић у покрету "Живим за Србију"

Усвојен је профашистички закон који омогућава појединцима из власти да вам на најгрубљи начин ограниче и укину људска права, а све почев од права на живот и права на слободу кретања. Тај закон, који дозвољава појединцу на власти да на основу неуставне категорија „сумње“ затвори здраву особу, да прогласи обавезну вакцинацију било којом вакцином, те да за сврху спровођења ових мера ангажује војску и полицију (?!), усвојен је у новембру прошле године без иједног гласа који би на јавном сервису указао на његову фашистичку и убилачку природу, као и на његову неуставност.

Такође, тада је (пре него што је закон усвојен) на протест позвала једино Јована Стојковић. На том протесту скупило се јако мало људи као да се не ради о питању од ког зависи наша будућност. Говорили смо Јована Стојковић, Тамара Брадић и ја.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


И сем пар интернетских медија нико то није испратио и никога за то није било брига. Ни суверенисте, ни антиглобалисте, ни трамповце, ни бојкоташе, никога сем тих пар стотина људи који су дошли на протест и пар новинара који су то снимали.

Такође, када је Вучић и његова банда делила 100 евра људима, упозорио сам да се ради о миту којим се признаје Вучићу право да сваки пут када пожели прекрши устав и уведе неку од „мера“ све под фирмом некакве наше заштите и „за наше добро“. Опширно сам писао о томе. (КЛИК НА ВЕЗУ).

Не сећам се да је много бораца за уставност говорило нешто слично. Нажалост, више од 5 милиона људи пристало је на мито


Такође, сам писао и о „златном телету“ ком су Срби кренули да се клањају одричући се Живога Бога (КЛИК НА ВЕЗУ), као и о недостојанству новог патријарха наше Цркве и дубини његовог безумља и пре него што је изабран (КЛИК НА ВЕЗУ) али и о нашој цркви генарално и њиховој издаји и монструозном паду по питању вакцина, „мера“ и корона диктатуре (КЛИК НА ВЕЗУ). Мало је људи говорило о томе, тежећи лажном миру и гледајући да „не чачкају“ оно што је незгодно.

Сад видим дошао је дан за протест, како је назван, протест антиглобалиста, и лажна се обавештења дају поводом њега. Зашто кажем лажна? Кажу нема организатора, народ то организује. Не, има организатора. Можда су они часни и поштени, часнији и поштенији од мене и вас, но они су организатори, није „народ“ већ они као појединци из тог народа ком припадамо сви. Баш као што је на нашу несрећу, део (и то велики део) тог народа слеп и глув и подржава велеиздајника Вучића. Зато, немојте варати народ да је он организатор. Постоје организатори и они морају да преузму одговорност за све што добро или лоше проистекне из овог протеста.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


Друго лажно објашњење је да на скупу неће говорити политичари и да се неће „скупљати политички поени“. Наравно да хоће. Сви који буду причали, тиме се укључују у политику (чак и ови који су само дошли протест да подрже). Да ни не помињемо говорника који је један од значајнијих чланова странке која је врло блиска странци Александра Вучића и била му је родна кућа. Уз то, колико смо могли да видимо, и сам се протест организује под некаквим грбом. То није грб Србије, то није грб "народа", то је грб неке организације (без обзира да ли она формално постоји или не). То је такође политика. И ту је, такође, подметнута једна страшна ствар – јавно одбијање народа од „политике“ и „политичара“. Шта то значи, „нећемо политичаре“? Ко ће те промене које „народ“ тражи да спровете? Ко ће на изборе да изађе и да ли ће? Хоћемо ли, као што то пре избора најгласнији од свих „трамповаца“ рече, само да се скупимо, прогласимо владу и посланике и готова ствар? И, ето, десило се то што је рекао, и шта? Где је тај његов „народни“ кабинет, где су ти његови „народни“ посланици избарани непосредном демократијом? Где је он, у крајњој линији? Где је да преузме одговорност?

#ПредрагЈакшић #Протест #одговорност #Вођа #Народ #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

И може још много тога да се напише, но да ли има сврхе.

Понављам, свако нека подржи онога коме верује. Протестујте, борите се, увек уз Исуса Христа у срцу и увек као људи. Ја ћу до смрти да се борим против овог сатанстичког, велеиздајничког и глобалистичког олоша. А после смрти, као и сви ви, идем на Суд. Сви ћемо тамо и за све ћемо да одговарамо, и ми, и ви, и они. И то је поштено.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Предраг Јакшић: Антиковид спотoм Владa Србије промовише сатанизам - КМ Новине

Видео спот Министарства здравља којим се препоручује да - не прилазимо људима које волимо, многи су погледали и прилично се згрозили њиме. Садржај који је дубоко противан не само људској већ и природи уопште, узнемирио је све који су га погледали. Језиво је сазнање да, "тамо негде" у Србији постоје људи који управо такве идеје желе да промовишу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса - КМ Новине

Предраг Јакшић: Људска слобода више никада неће бити враћена на степен пре Корона вируса #KoronaVirus #Virus #Covid_19 #Predrag #Jakšić #SLoboda #Pravo #Diktatura Крипторијалитију и јесте основни циљ скретање пажње. Видимо да постоји доста различитих претпостављених сценарија који указују на то шта је стварни циље свега.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Предраг Јакшић: Логика издаје - КМ Новине

Предраг Јакшић: Логика издаје " Подмукло Антић убацује семе сепаратизма и тамо где га нема (или га има у занемарљивом степену) све објашњавајући то „логиком" - има већински Срба - српско је, нема већински Срба - није српско." Када је пре неколико година Александар Вучић покренуо тзв.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине