Вести:

субота, 20. март 2021.

НП ''Отаџбина'': Хапшење Дејановића одраз Вучићеве политике према КиМ која се врти око пара

субота, 20. март 2021. | Уреднички колегијум 0

НП ''Отаџбина'': Хапшење Дејановића одраз Вучићеве политике према КиМ која се врти око пара

Хапшење Божидара Дејановића градоначелника Клокот Бање бираног по законима самопроглашене републике Косово је одраз националне и државне политике председника Србије, наводи СНП "Отаџбина" у свом саопштењу за јавност које у целости преносимо.

#Хапшење #Божидар #Дејановић градоначелника Клокот Бање бираног по законима самопроглашене републике Косово је одраз националне и државне политике председника Србије, наводи СНП "Отаџбина" у свом саопштењу за јавност које у целости преносимо.





Помениту „градоначелник“ је ухапшен под оптужбом да је на протеклим сепаратистичким парламентарним изборима лобирао и убеђивао Србе по налогу Српске-квислиншке листе или боље рећи Александара Вучића да гласају за Адријану Хоџић са бошњачке листе.

Оваква непринципијелна коалиција је резлултат политичке анализе председника Србије да ће уз десет посланика Српске-квислиншке листе са још и посланицима ромске и бошњачке националности боље комбиновати и калкулисати током формирања сепаратистичке владе у Приштини.


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да је оваквим необичним и сумњивим комбинацијама „Српска листа“ својим гласовима изабрала и Хашима Тачија за председника “Косова” који се данас налази у Хагу а такође и Рамуша Харадинаја за председника владе самопроглашне републике Косово.


А зашто баш Адријана Хоџић. Управо из разлога што је она као надлежна за трошење новца пристиглог од сепаратиста из Приштине додељивала послове фирми „Рад 028“ блиској Српској напредној странци и Александру Вучићу. Било је укупно 53 тендера и на њима је поменута фирма увек побеђивала. По речима Адријане Хоџић, све је било чисто. На тим тендерима ниједна српска фирма нити је хтела нити је смела да учествује. Ово је још само један доказ да се за Александра Вучића све врти око пара.

Уместо да бојкотује сепаратистичке изборе као што су то Албанци радили пуних 12 година за време Слободана Милошевића Александар Вучић учешћем своје „Српске листе“ само легализује и легитимише још једну албанску државу на Балкану.

И не само то. Да не би угрожавао државност самопроглашне републике Косово Александар Вучић Србе са Косова и Метохије вози у остатак Србије да би их тамо вакцинисао. Вози их у пренатрпаним и препуним аутобусима због чега је заражавање Срба и поред вакцинације јако наглашено. Из разлога кукавичлука Александар Вучић не сме Србе да вакцинише у месту живљења чиме само доводи у питање њихово здравље. Српска-квислиншка листа тај кукавичлук председника подржава јер са њене стране нема несагласја.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html


„Српска листа“ се бави тиме да за рачун председника Србије одлази у Никшић где подржава Демократски фронт Андрије Мандића на локалним изборима. Та помоћ од стране квислинга није уродила плодом. Демократски фронт је добио само 25% гласова. На претходним парламентарним изборима је иста политичка групација добила 37%. Али тада није било „помоћи“ Српске листе. Очита је чињеница да Александар Вучић на изборима у Никшићу грађанима није могао да прода „рог за свећу“ или „кило за три фртаља. Прочитали су га.

Косовска Митровица
20.03.2021. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Оптужница против градоначелника Kлокота због отказа политичким неистомишљеницима - КМ Новине

Оптужница против градоначелника Kлокота због отказа политичким неистомишљеницима #Клокот #Божидар #Дејановић #Косово #Метохија #Србија Такозвано "Основно тужилаштво у Гњилану" подигло је оптужницу против градоначелника Kлокота Божидара Дејановића. и директора образовања у тој општини Горана Маринковића због кршења равноправног статуса грађана и становника такозване "републике Kосово".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Клокот: Срби под несносном тортуром локалних властодржаца - КМ Новине

Клокот: Срби под несносном тортуром локалних властодржаца #Teror #Srbi #SrpskaLista #Šiptari #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Separatisti #Žrtve Физички сукоб у Клокоту на КиМ, који је изазвао члан локалне власти и рођак властодршца по оба система, државе Србије и сепаратистичког илегалног режима, Божидара Дејановића још један је од низа скривених тортура са циљем заштите "угледа" овдашњих наметнутих бахатих и лажних представника Срба.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Максимовић: Бекство од домаћег зла - КМ Новине

Kако Вучићева "Српска листа" шиканира и прогања Србе са Kосова и Метохије. Док говоре о стању на Kосову и Метохији домаћи медији су усмерени искључиво ка „Српској листи", странци Александра Вучића која учествује у раду сепаратистичких квази-институција у покрајини.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине