Вести:

недеља, 7. март 2021.

Проф. Слободан Првановић: На месту председника Србије имамо лудака

недеља, 7. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Проф. Слободан Првановић: На месту председника Србије имамо лудака

Председник Србије, Александар Вучић, одржао је синоћ конференцију за штампу на којој је говорио о мерама против Ковида, вакцинацији али и темама од којих сунеке биле крајње узнемирујуће, а које су му могле помоћи у личној промоцији и борби за власт.

Проф. Слободан Првановић: На месту председника Србије имамо лудака #Професор #СлободанПрвановић #Вучић #Председник #Лудак #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Јавност примећује да су његови наступи све иритантнији а у последње време изгледа да нарочито претерује. Након синоћне конференције јавност је посебно згрожена показаним фотографијама на којима се виде унакажене жртве криминалне групе Вељка Беливука. Професор Слободан Првановић за КМ новине овај гест оцењује као до сада невиђено морбидан:

"Синоћ смо сведочили до сада невиђеном морбидном лудилу на српској политичкој сцени. На челу државе се налази особа која је изгубила сваки компас, којој ништа није испод части, која нема никакве моралне скрупуле. Све ће урадити како би скретао пажњу на себе и јуче је и урадио нешто без преседана. Ми обични грађани нити можемо нити треба нити смемо да судимо о питањима нечије конкретне кривице што се тиче било које криминалне радње. Тиме сме и мора да се бави неко коме је то посао, или неко од нас који има конкретне доказе у рукама. Али, свако од нас може и треба да доноси моралне и политичке судове о ономе што се дешава у нашој свакодневици. Зато мислим да је наша обавеза да на јасан и недвосмислен начин кажемо шта мислимо о ономе шта нам се тренутно дешава, а моје мишљење са тим у вези је да на месту председника имамо лудака" закључује Првановић али и објашњава због чега то мисли.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html 



"Нормална особа се не понаша онако како то ради овај психопата на власти. Довољно је само упоредити његова манијакална појављивања на телевизијама са присутношћу у јавности непосредно претходног председника (који је исте политичке прошлости) и све ће бити јасно. У овом тренутку нећу да судим о његовој политици, ни у вези са Косовом и Метохијом ни у вези са епидемијом, стањем демократије или задуживањима државе, али сматрам да је неопходно упозорити, ако већ није касно, да ће нас дегенерик и његова полтронска екипа упропастити и као државу и као народ" истиче професор Првановић дубоко резигниран чињеницом да је српска јавност била масовно изложена психоматском испаду чији је једини повод очајничка жеља да задржи власт, ма по коју цену.

Све ово далеко више забрињава када се зна да је Председник у неколико наврата најављивао конференцију, одлажући је од четвртка до суботе, да би тиме привукао што већу пажњу јавности и повећао гледаност. А онда је на 13 телевизијских канала, од чега су многи са националном фреквенцијом, наложио емитовање конференције уживо.


"Особа која је у стању да се толико сроза што се тиче морала и људскости само да би остала на власти, само да би себе истицала, само да би себе виктимизовала и глорификовала, једноставно није нормална. Таква особа није ни за далеко мање одговорну позицију у друштву и зато је апсолутно неопходно да се и надлежне институције и одговарајући органи укључе у спашавање државе и народа од пропасти која нам прети уколико очигледном лудаку буде остављено да ради шта му је на вољу" забринуто упозорава професор Првановић.

#Profesor #Slobodan #PRvanović #Bojkot #Izbori #Izbori2020 #Srbija #Kosovo #Metohija #Izdaja #Režim #Vučić #Vlast
Проф Слободан Првановић је износио конкретне предлоге али и предузимао конкретне акције у покушају да допринесе обарању диктатуре у Србији. У томе је често био и готово усамљен али није одустајао. / Фото: М.В.


Он је убеђен, као и већина народа, да са актуелним председником Вучићем и свим оним на шта је он спреман зарад личних интереса, Србији прети тотални колапс, најскорија пропаст и трајни нестанак са историјске сцене без претеривања, али и без икаквих светлих изгледа и ма намањег трачка наде ако се што пре не промени власт и систем у позадини који је свему овоме логистичка и материјална подршка.

Аутор: Иван Максимовић

 

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србији огромно, сваког часа може доћи до опште побуне - КМ Новине

Проф. С. Првановић: Незадовољство народа у Србијиогромно, сваког часа може доћи до опште побуне #Profesor #Slobodan #PRvanović #Bojkot #Izbori #Izbori2020 #Srbija #Kosovo #Metohija #Izdaja #Režim #Vučić #Vlast Тренутно стање у Србији крајње експлозивно. Да су све опозиционе странке остале верне етичком аспекту бојкота данас би власт била смењена али је она већ сада изгубила легитмитет, каже проф Слободан Првановић у интервјуу за КМ Новине.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ПРЕПОРУЧУЈЕМО: Психопатија муратовог медијског мрака - КМ Новине

Као лекар са психијатријским искуством, приметих не само страх код те преплашене шачице забекнутих него и когнитивну дисторзију - било je неверицe, збуњености, тугe y њиховим очима. Видесмо првог човека наше државе како стоји сам, без народа, на месту где је убијен вођа такозване опозиције.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

др Јасмина Пеев: Бестидна ИЗДАЈA у режији психопата - Мора бити што бити не може! - КМ Новине

Бестидна ИЗДАЈA у режији психопата - Мора бити што бити не може! Наслови ''Шиптари спремају зло'', ''Британци спремају Олују...'', ''Сутра нападају Газиводе''... су изашли сви у једном дану! Нека нормална влада би на овакве новости највероватније реаговала или са афирмацијом војничке спремности или са смирујућом поруком и аргументима.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине