Вести:

петак, 19. март 2021.

Др Јасмина Вучић - Пеев: Друга серија виталних питања ''кризном штабу''

петак, 19. март 2021. | Уреднички колегијум 0

"Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета?"





  • Hе добисмо одговоре на прву серију питања од виталног значаја за егзистенцију народа о томе 
  • -зашто су ''anti-covid-19'' мере предузете кад није било повећане смртности у 2020. ни на националном ни на интернационалном нивоу*?
  • -зашто се вакцинисама повезују физичкии дигитални подаци с бар кодом QR?
  • -зашто се лажно ствара утисак о избору кад знамо да су све западне ''вакцине'' производ једне једине војничке америчке операције Warp Speed**?
  • -зашто се не помиње феномен умрлих лекара, јединствен за Србију? 
  • ...као и на многа друга питања, објављења ОВДЕ (клик) :

Пише: Др мед Јасмина Вучић - Пеев



Поред криминалног ћутања такозваног ''кризног штаба'', нова витална питања испливавају сваким новим даном и морају се отворено пред светом изговорити :
 
- ''Kризни штаб'' је изјавио да су ''све понуђене вакцине, истог квалитета, све проверене и сигурне''. Сада чујемо да Немачка, Француска, Италија, Норвешка, Исланд, Бугарска... забрањују употребу AstraZeneca вакцине, која је већ и при грубом тестирању у Бразилу убијала младе добровољце! Дакле, ова вакцина у свету се не сматра, квалитетном. ''Кризни штаб '' је лагао?
 
-Пошто смо ми први у Европи да вакцинишемо народ, где су наше статистике о квалитету Astrazenica-e? 3ар не би требали бити први по спознајама имајући компаративне срудије? Зар не би ми сада морали покренути начну дискусију, с бројевима, у рукама? 
 
-Колико их је умрло од AstraZeneca код нас? Која су ''споредна дејства''/нуспојаве Astrazeneca-e?
 
-Др Даница Грyјичић је позвала преко медија, јавно, људе с коагулацијама да се одмах јаве здраственим установама? Како неко с можданим ударом, емболијом, инфарктом... може да се јавља? Да ли је и Др Даница Грyјичић део ''кризног штаба''? Која је њена улога у ''пандемији'' и одакле јој медијска моћ, док ''кризни штаб'' ћути?
 
-Ако проблем коагулације постоји (као што је то у свету виђено), зашто  кризни штаб није изашао пред народ и рекао каква је ситуација? ''Kризни штаб'' се крије? Нема храбрости да објави смртност везану за вакцинацију? Подмеће народу једну миљену, пожртвовану лекарку која не рачуна него лечи брже боље когод стигне? Није ли то скривање проблема под тепих? Коришћење једне докторке у политичке сврхе? (-18.3.2021)
 
-Агенција за лекове у СРБ каже да није било случајева с коагулацијом! Ко онда овде лаже? Др Даница Грyјичић? Агенција за лекове? 
 
-Зар овакве противречности које постају све чешће, не изазивају шизофрену атмосферу која просто слуђује народ? Дезоријентација и лекара и научника је постала нова нормала у којој се о вирусу још не зна толико тога, а мере против тих непознатица, треба да буду важеће? Народ се трпа у затворе и казнама оштећује, понижава, вређа а наука се држи у мраку?

https://wwd.com/wp-content/uploads/2020/04/emotional-jewlery-featured-image-1.jpg?w=640&h=415&crop=1

-На бази којих података су Швајцарци могли проценити да ce АstraZeneca нe одобре дозволе за вакцинацију у тој земљи? Где су експерти да проуче ову хелветску обазривост?
 
-Можемо ли да претпоставимо да је смртност већа од вакцинације него од самог вируса како је то Проф Багди израчунао као и класични проузвођачи вакцина, Меркове лабораторије, Новартис, Бајерн (описано у предходној серији питања)?
 
-Да нису споредна дејства толико катастрофална да се статистике чувају само за стране произвођаче који их наплаћују и тестирају над неинформисаном наРоду Србије који важи за лабараторијске заморчиће?  Је ли то разлог да се ћути о невероватном броју преминулих срБских лекара?
 
-Хоће ли други народи избећи смртоносна дејcтва вакцина, зато што се срБске статистике скривају? Еуроњуз јавља да ће се продукција вакцина смањивати до лета? Неке друге, боље вакцине долазе на ''тржиште''? На основу чега они то одлучују? На основу сркивених срБских статистика? Смемо ли предпоставити, да нас је велеиздајниичка влада продала као што је издала Косово и Метохију?
 
-Има ли било ко у нашим институцијама да повуче аларм као што су то лекари света и немачки лекари учинили а сваким даном се јављају нови, искуснији и старији екcперти који су цензурисани као и Француз, с Нобеловом Наградом, Luc Montagnier?

Лекар из Тексаса који објашњава да je ''вакцинaциja'' уствари екперминтална генска терапија која може да произведе смртну алергичну реакцију с првим контактом правог вирус (после ''вакцинације'')
 
-Ако и поред вакцинације, не можемо да престанемо да носимо маске, нисмо заштићени од инфекције, преноса вируса и не смемо да излазимо - у чему је сврха ове ''вакцинације''?
 
-Смемо ли да претпоставимо да је једини циљ ове акције ''вакцинације'', додељивање QR бар кода сваком појединцу / телесној енергији? Зато нам се продају ''пасоши''/ ''зелени дигитални сертификати''? Нисмо ли тако маркирани као продајна роба? 
 
-Идемо ли ка IoB (Internet of Bodies) где ћемо постати само видљиве енергетске тачке у глобалном систему робова, контролисаним преко технолошких геџета? Schwab-ska идеја поробљавања у новом технолошком оделу?



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



-Да ли је споредно урушавање средњих и малих привредника пут у поробљавање преко уништавања и најмањег личног суверенитета? Уместо да живимо од сопствених приватних радњи / предузећа, да зависимо од државне милостиње? Уместо суверених, независних особа да постанемо модерни робови с бар кодом који живе од црквице? 
 
-Зар владајућа класа није одувек спутавала, омаловажавала, физички онемогућавала робове да се оснаже? Египћани су плаћали своје робове с 3,5 литра пива по глави роба / радни дан а деца и жене су им имале право на додатно пиво - тако су феминизирани пасивни робови и њихова деца постајали генуилни дебили чији мозгови нису могли прећи коефицијент интелигенције од 80; данас нема холивудског филма који не глорификује виски и видели смо како се геноцид над целим народом може починити алкохолом - нема више Индијанаца! Алкохол, пестициди, колоранти, адитиви, хормонски миметици, аспартам, бисфенол-А, пфталати, ГМО-храна, токсични легални ''лекови'' / психофармака, радијација, загађење ваздуха и воде, незнање о правилној исxрани... раде против здравља и силе народа. Да ли се наметање маски које спречава дисање, ширење страха око вируса чија смртност није већа од смртности обичне сезонског грипа*, вакцинација... могу посматрати само као истоветне злочиначке мере владајуће класе за одузимање снаге народy? Спречавање протеста? Спречавање револта? Праведне борбе против једног глобалног пљачкашког економског система?
 
-Долазе ли електронске наруквице као замена за карантин и у Србију?
 
-Да ли ''срБска влада'' систематски цензурише, малтретира и кажњава лекаре који као др Несторовић, Стојковић сматрају да је акција вакцинације непoтрeбна? Да ли је супруг професорке докторке Миле Алексић зато истучен? Њено дете отето?
 
-Хоћете ли опет ударити по Проф. др Мили Алексић и овај њен најновији видео скидати с Интернета?
 
-Је ли истина да ће се и деца од 6 месеци вакцинисати? Без обзира што статистички нису угрожена од вируса? Што вакцинација може имати горе последице од самог ковид -19 вируса?


- Мајкама које не носе маске, америчке судије не дају да виде сопствену децу (иако вирус короне мери око 100 нанометра док су рупе на маскама око 350 нанометра).

-Да ли ће влада SRB-ије имитирати и овакав ''напредни Запад''? Oдузимати родитељима децу који не поштују ''мере'?
 
-Ако је руска вакцина традиционална, нема ниједног смртног случаја, далеко јефтинија, зашто се купавало код западних произвођа америчке војске која нас је бомбардовала? 
 
-Зашто Мађарска важи као прва земља која дозвољава руске вакцине? Како то да ми нисмо први? Да ли је 20 вакцина увежено из Русије само да се сакрије бојокот Спутника, како би се народ слагао и стекао привид неког избора? Магла за народ? Као што Косово као није предато? Исте лажи? Исте криминалне методе издаје?
 
-На којој основи је влада Србије изабрала кинеску вакцину која је актуелно најраширенија на нашим просторима? Постоје ли компаративне студије између западних, кинеских и руских споредних дејства које ову куповину оправдавају? Није ли ова тема од виталне важности и с тога морала проћи ОТВОРЕНУ, ТРАНСПАРЕНТНУ научну и сваку другу дискусију?
 
-Колико је деце умрло од глади због убијања економије? Колико има више суицида од почетка ''пандемије''? Колико је људи истеранео на улице да живе од милостиње? Колико је деце остало без наставе? Без здраствене помоћи?


-Енглеска влада најјављује ширење нуклераног арсенала и нове пандемије, које неће престати. С обзиром да су саветници АV-a Eнглези, Tony Blair, зна ли влада нешто о трајању предвиђене епидемије? Унапред? Бар да спасе своју кожу?

С обзиром да ова сократска питања отварају видике на поља која је боље и не гледати и не изговарати, једино што народу преостаје, јесте стварање ПАРАЛЕЛНОГ ЕКОНОМСКОГ ДАРОВНОГ / МАЈЧИНСКОГ СИСТЕМА***

- САДИТЕ, САДИТЕ САДИТЕ... док још имате семенке у јабукама, парадајизу... научите на Јутјубy да садите све што стигнете на герилски начин, на сваком педљу земље и СТВАРАЈТЕ САМИ БЕСПЛАТНЕ БАШТЕ за себе и пролазнике - БАШТА ЈЕ РАЈ

-стварајте БЕСПЛАТНЕ УСЛУГЕ, поучавајте језике, Истину, нашу Историју... мајке да стварају сопствене школе где уче децу оно што хоће!

-ДЕЛИТЕ и ДАРУЈТЕ све што можете, тако да Човек не може да купи Човека за плату, него да сви раде из неких урођених страсти, нагона, љубави за занатом, науком, уметношћу, ... па да се дарујемо, у слободном бесплатном свету, где вода, храна, кров на главом постају поклони заједнице, право, УРОЂЕНО ПРАВО сваког новорођенчеда! 

Пишимо нове законе, за ново време, које нама одговора, које пасује нашој деци!


Не чекајмо од влада и ''кризних штабова'' нити одговоре, нити помоћ, нити било шта! Сами заврнимо рукаве и стварајмо НАШ НОВИ ПАРАЛЕЛНИ ДАРОВНИ СИСТЕМ*** у коме смо сви суверене индивидуе С ПРАВОМ ДА ПИЈЕМО СВЕ ВОДЕ СВЕТА, ЈЕДЕМО од свих биљака, располажемо с свим земаљским богатствима по хуманим братским принципима рода.
 
                                                                                                          Др мед Јасмина Вучић-Пеев, 
у срБској светлој 7529 години, y сухом, 18-ог
 
 
*
 
**
Америчка војна операција је произвела и Pfizer и Moderna и AstraZeneca и Johnson & Johnson, Novavax...:
 
***

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! - КМ Новине

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу. Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: 68% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Готово 70% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски Маска штети деци: 68% родитеља пријавило је алармантне психолошке и физичке проблеме у првој студији ове врстe Немачка студија која је обухватила преко 25.000 деце открива да су негативни утицаји на физичко / психолошко стање и понашање детета при ношењу маске далеко распрострањенији него што су извештавали медији и владини службеници - они погађаjy око 68% деце и доприносe 24 различите здравствене притужбе (према родитељским запажањима).





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине