https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

среда, 31. март 2021.

Мушкарац албанске националности ухапшен због ратних злочина у Србици

среда, 31. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Једна особа је ухапшена због ратних злочина против цивилног становништва током рата на Kосову и Метохији.

Једна особа је ухапшена због ратних злочина против цивилног становништва током рата на Kосову и Метохији.  #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Фото: ИлустрацијаСпецијално тужилаштво Kосова саопштило је да је ухапшена особа М.А. албанске националности са српским држављанством.

Kако се наводи, он је осумњичен за злочин у Избици у Србицу.

Kосовопресс подсећа да су наводно, према албанским изворима, 28. марта 1999. године српска полиција и војне снаге у селу Избица и околним насељима издвојиле "147 младића и стараца" и убили их, док су остали протерани са Kосова и Метохије.http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Хапшење Дејановића одраз Вучићеве политике према КиМ која се врти око пара - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Хапшење Дејановића одраз Вучићеве политике према КиМ која се врти око пара Помениту „градоначелник" је ухапшен под оптужбом да је на протеклим сепаратистичким парламентарним изборима лобирао и Хапшење Божидара Дејановића градоначелника Клокот Бање бираног по законима самопроглашене републике Косово је одраз националне и државне политике председника Србије, наводи СНП "Отаџбина" у свом саопштењу за јавност које у целости преносимо.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Еулекс: Немамо тајне спискове за хапшење - КМ Новине

Главна тужитељка Еулекса Јарослава Новотна изјавила је да Еулекс нема тајне спискове за хапшење, али да постоје истраге које спроводе и које укључују припаднике свих националности . Новотна је у изјави Танјугу рекла да су потпуно неосноване спекулације да постоје тајни спискови за хапшење или тајне оптужнице и да мисија Еулекса категорички тврди да нема таквих листа.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Изненадним хапшењима у Немачкој откривено да план тајне инфилтрације Исис-а у Европу успева - КМ Новине

четвртак, 17. септембар 2015. | КМ новине ИСИС терориста који се представљао као `тражилац азила` ухапшен је у `избегличком` центру у Штутгарту, а немачки цариници запленици су кутије са десет хиљада (10 000) сиријских пасоша прошверцованих у Европу. Пасоше су ИСИС ћелије могле да злоупотребе како би се лакше уклопили у немачко друштво.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.