Вести:

субота, 6. март 2021.

Мигрант у београдској цркви ломио часни крст (ВИДЕО)

субота, 6. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Мигрант у београдској цркви ломио часни крст (ВИДЕО)

(Београд) Јутрос пре 07.00 часова мигрант је ушао у цркву Светог Николе на Звездари и почео да ломи часни крст, јавила је Народна патрола.

(Београд) Јутрос пре 07.00 часова мигрант је ушао у цркву Светог Николе на Звездари и почео да ломи часни крст, јавила је Народна патрола. #Мигрант #Ислам #Напад #Црква #Крст #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Фото: Илустрација





Монахиња је позвала обезбеђење које није хтело да реагује. Тада је била приморана да сам интервенише те га је истерала из цркве и дворишта.



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



У међувремену је позвана полицију која је дошла и одвела га је.

Из народне патроле упозоравају да су овакви догађаји све учесталији у последњих месец дана према свештенству и храмовима Српске православне цркве...


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
                                                

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

ОДБРАНИМО СЕ! Мигранти присилили Српкињу да пољуби крпу па урлали ''Алаху екбер'', Србина изболи 22 пута ножем - КМ Новине

ОДБРАНИМО СЕ! Мигранти присилили Српкињу да пољуби крпу па урлали ''Алаху екбер'', Србина изболи 22 пута ножем Српкиња, радница мигрантског кампа у Боговађи где се ово и догодило, у пролазу је нагазила крпу коју је један од миграната развукао како би се молио.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' - КМ Новине

Србија у милости и немилости 'мигрантских разбојника' #Migranti #Srbija #Pljačka #razbojnik #Mediji #Vesti #Kradja #Žrtve #kmnovine Последњих пар дана све више ФБР сарадника са терена јавља о неподношљивом терору „мигрантских банди" које некажњено дивљају по Србији- Проваљују у викендице, салаше, куће- јуче је један Београђанин послао слику „мигранта" покушавајући да провали у више станова.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Прећутано: После насиља у Блажују насилни мигрант враћен у Србију - КМ Новине

Прећутано: После насиља у Блажују насилни мигрант враћен у Србију Мигрант који је узроковао нереде у Блажују, по споразуму о реадмисији биће враћен у Србију из које је дошао, потврђено је из Службе за послове са странцима Босне и Херцеговине. Вест да ће насилни мигрант бити кажњен враћањем у нашу земљу, прећутана је српској јавности.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине