среда, 24. март 2021.

Вучићева антисрпска листа наставља издају Косова и Метохије

Вучићева антисрпска листа наставља издају Косова и Метохије

Читавим низом поступака и медиjских покривалица власти клизимо у признање Косова и Метохије, наводи се у саопштењу Покрета Љубав вера Нада, које преносимо  у целости.

Читавим низом поступака и медиjских покривалица власти клизимо у признање Косова и Метохије, наводи се у саопштењу Покрета Љубав вера Нада, које преносимо  у целости.  #Вучић #СрпскаЛиста #Издаја #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Вучић константно крши Устав на који се заклео и излази ван својих надлежности. Скоро ништа од онога што свакодневно ради није посао Председника. Спроводи, како он сам каже, промену свести народа. Да би то признање, али доста тога још, протекло глатко. Јер "ми тамо немамо ништа", рече председник. Припреме се раде свакодневно у свим сферама. Медијској, економској, правној па чак и у сфери криминала. Како оног са белим оковратницима, тако и са класичним убицама и читавим мафијашким организацијама које нису постојале пре његовог уплива у системе безбедности.

На истовременом тв преносу на 13 канала позавидео му је и сам Ким Џонг Ун. На тим каналима смо економски тигар и никако нећете чути да смо у групи најсиромашнијих земаља Европе (worldpopulationreview.com). Променом свести треба да постанемо народ полтрона, да заборавимо ко смо, одакле смо, своју историју, језик, пол, веру и највише СЛОБОДУ. Слободу говора, кретања, мишљења, изјашњавања. Како другачије тумачити његову изјаву да је Мурат "ММММММ", да му наши нису до колена. Прикривено или директно нам поручују да се манемо православља и окренемо промоцији ЛГБТ вредности, које толико фаворизује постављајући лица из те бранше на најмоћнија места у држави и привреди.

Звездан Ристић,
Покрет Љубав Вера Нада
Ми јасно видимо шта значи то да Вучићева листа која на жалост носи префикс "Српска" не излази на српске већ излази на шиптарске изборе и улази у владу државе коју не признаје! То се по нама зове издаја националних интереса.

Како се другачије зове то кад заједно са државом коју не признајеш градиш зграде царина? Како се зове то када им даш позивни број? Како се зове то кад даш катастарске књиге држави коју не признајеш? Зашто укидање цивилне заштите а не захтев за повратак 999 војника и полицајаца? Зашто мук о предаји електроенергетске инфраструктуре? Зашто шиптарски а не наши избори? ЗАШТО? Пише ли то у Уставу или Мирослављевом јеванђељу?

Док све то траје у медијском црнилу можете на националним телевизијама свако јутро, поподне или вече гледати Вучићеве играче који глуме опозицију, стручњаке кризног штаба, НВО итд. Јутарњи програми, разговори после ручка, специјалне емисије, Хит Твитови као мало другачији облик Фарми и Парова преко целог дана испирају мозгове становништву закључаном у куће јер је неки нови Хитлер или више њих решили да покоре свет на нови начин. Питања постављају они који себе зову новинарима а није лоше да спомену и Ђиласа. Шлаг свему дају аналитичари. У држави демо(н)кратије имамо и чињеницу да у тишини нестају људи који другачије мисле и говоре. Пронађу их или не касније удављене или у деловима.

Како би се ово заташкало имамо нове медијске спинове на националном нивоу. Поново силовање глумице, Кокезу, обилазак инфраструктурних радова... О колу око Немањиног споменика и кршењу мера подршку Вучићу даје и Н1, Кесић и остали али о самом протесту и порукама са њега ни речи. Да ли је то бунт без крви слободарског народа који зулум трпети не може или неће? Заборавили сте, певало се и 1999. Нема данас Бокана, Шешеља, Милице... промотера краљевине и осталих да кажу коју реч о наставку издаје Косова и Метохије. Нема ни Маринике да каже нешто о уласку ,,Српске Листе" у шиптаску владу коју не признају! Изгледа да се покварио и мегафон Симе Спасића. У дневнику синоћ о томе две реченице.




http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Нема у националним медијима оних који би поставили права питања и тражили одговоре? О издаји Косова и Метохије, Маракешком споразуму, Јовањици, задуживању, продаји и злоупотребама националних ресурса, ненаменском трошењу, и на сијасет других тема. Ја бих рецимо тражио одговор да ли је жив и где се налази сведок са наплатне рампе у Дољевцу. Питао бих и када ће се наставити са акцијом хапшења локалне организоване банде у Куршумлији планираној још након посете АВ Куршумлији. Да ли Томислав Николић обуставио тај посао, привремено или трајно? Преко кога и за колико? Питао бих врхове војне и цивилне безбедности када ће похапсити оне који су из рудника Леце превозили ,,Исплаку" и складиштили у Куршумлији. Документацију која обилује фалсификатима поседују. Питао бих да ли је иста фирма ангажована сада од стране РИО ТИНТА? Искуство ваљда. И на крају бих питао да ли је жива Загорка Доловац?
Звездан Ристић
Покрет Љубав Вера Нада




* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вучићу поводом издаје Косова и Метохија: Доста више, па нек кошта шта кошта! - КМ Новине

Сада више издаја није прикривена, ово је у свим медијима од јутрос. Ту су анализе процене и све остало како је наложио Председник, Премијер, Министар у свим министарствима, Поглавар СПЦ. Да ли ико има право да решава на такав начин највеће национално питање? И то не мислим на појединца, већ целу политичку структуру, нпр.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Брука у Косовској Митровици - Шиптари граде споменик кнезу Лазару!? - КМ Новине

Кости кнеза Лазара и српских јунака се преврћу у гробовима на срамни потез Марка Ђурића и општинских власти Спирића и Ракића да у центру српског дела града Шиптари граде постоље за споменик кнезу Лазару! Брука, срамота, понижење, пљување самих на себе...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

АЛАРМАНТНО - Александар Вучић спрема најтежи чин издаје Косова и Метохије до сада! - КМ Новине

АЛАРМАНТНО - Александар Вучић спрема најтежи чин издаје Косова и Метохије до сада! Према сазнањима Како "КМ новине" сазнају Александар Вучић спрема гашење Полициjских управа измештених са КиМ у централну Србију. Тако ће Срби са КиМ остати без права на лична документа своје државе, Србије! Устанимо!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Нема коментара:

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.