https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

субота, 27. март 2021.

НП Отаџбина: Нека се Вучићева издаја вечно памти и о њој приповеда!

субота, 27. март 2021. | Уреднички колегијум 0

Наслов

Кукњава, запомагање, јадиковка председника Србије за још једним министарским местом у сепаратистичкој влади самопроглашене републике Косово је сумрак државне и националне политике Александра Вучића, констатује НП "Отаџбина" са КиМ.

Кукњава, запомагање, јадиковка председника Србије за још једним министарским местом у сепаратистичкој влади самопроглашене републике Косово је сумрак државне и националне политике Александра Вучића, констатује НП "Отаџбина" са КиМ. #НПОТаџбина #Отаџбина #Вучић #Издаја #Косово #Метохија #КМновине #Вести #Kosovo #Metohija #KMnovine #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


И не само он, него и његов лични потрчко у лику министра спољних послова Србије Никола Селаковић цвили и моли Аљбина Куртија да њихој Српској-квислиншкој листи удели још једно министарско место.

Парадкос је да су и то једно министарско место оберучке прихватили а да за Куртијеву владу нису гласали. И „Српска листа“, и Александар Вучић, и Никола Селаковић најављују жалбе уставном суду самопроглашене републике Косово. Какава брука и срамота. Србија не признаје самопроглашену републику Косово а њени челници признају уставни суд Косова коме упућују жалбе по шибицарској трговачкој логици за још једним министарским положајем.

Албанци пуних 12 година нису излазили ни на једне српске изборе по наговору земаља Запада. Нису, јер ако не учествују на изборима постојеће државе тиме показују да оспоравају њену државност. Данас земље Запада тј. ЕУ и САД снажно лобирају да Срби учествују на сепаратистичким изборима било локалним било парламентарним јер тиме легализују и легитимишу још једну албанску државу на Балкану.
http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.htmlПредседник Србије приморава Србе да испуне такву жељу Запада и тиме удаљава јужну српску покрајину од своје матице корацима од седам миља. Тако „Ацо Србин“ брани националне и државне интересе. За време његове власти у ових 9 година Срби су учествовали и на локалним и на парламентарним изборима супротно званичном Уставу Републике Србије. У влади „Косова“ за време Рамуша Харадинаја имали су чак три министарска места. А да ли је Србима за то време било боље? Није. Напади на Србе су и даље пристни у великом броју, повратка Срба на Косово и Метохију нема а они који се усуде да се врате исконструисаним судским процесима уз лажне сведоке осуђују се на високе затворске казне за измишљене ратне злочине као што се десило пре неки дан са Златаном Крстићем. Он је на овако високу затворску казну осуђен због наводних злочина у Горњем Неродимљу.

Иста та „Српска листа“ аминовала је формирање војске Косова, увођење стопе пореза од 100% на робу из остатка Србије, забрану доласка представника српске државе на Косово и Метохију а да им никада није пало на памет да напусте скупштину и владу самопроглашене републике Косово. У овом браку са сепаратистима остају због високих посланичких плата и уносних министарских функција. Једноставно продали су веру за вечеру.


Излазак Срба на ове сепаратистичке изборе подржавају и Српска радикална странка и Социјалистичка партија Србије чија су уста пуна лажног патриотизма. На протеклим изборима за скупштну самопроглашене репблике Косово високи челник СПС Бранко Ружић активно је учествовао у предизборној кампањи. Министар просвете у Влади Републике Србије је обилазио села у Косовском Поморављу лобирајући за „Српску листу“ односно за изазак Срба на сепаратистичке изборе. Какав скандал. Министар у Влади Републике Србије супротно Уставу Републике Србије на њеној територији обликује сецесионистичку самопроглашену републику Косово.


Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Србије да у периоду од 2008. до 2013. године Срба није било ни у локалним сепаратистичким скупштинама као ни у скупштини самопроглашен републике Косово. Нису били јер су Срби преко своје Привремене Скупштине АП КиМ утицали на своје сународнике да поштују Устав своје државе и да се не одазивају на сепаратистичке изборе. Доласком на власт Александра Вучића 2012. оваква доследна национална политика је прекинута а Привремена Скупштина АП КиМ је укинута. Потписивањам Бриселског споразума он је демонтирао институције српске државе на Косову и Метохији. Предао је сепаратистима и судство, и полицију, и телекоминикације, и електропривреду, цивилну заштиту итд. Оно што НАТО својих бомбама није могао да постигне то је урадио Александар Вучић својом издајничком политиком.

Нека се о овој издаји вечно памти и приповеда.


Косовска Митровица
25.03.2021. године
Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“
 
 
* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'' саставила списак Вучићеве издајe - КМ Новине

четвртак, 14. јануар 2021. | Уреднички колегијум НП ''Отаџбина'' саставила списак Вучићеве издајe Председник Србије Александар Вучић у више наврата, имајући обичај да помало глуми наивну француску собарицу, практикује да пред медијима каже, наведите ми, молим вас, шта сам ја то за време своје власти издао.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Вучић гневан на Путина јер инсистира на Резолуцији 1244 - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић гневан на Путина јер инсистира на Резолуцији 1244 #Вучић #Путин #Отаџбина #Косово #Метохија #Србија #Издаја Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" у потпуности подржава политички став прослављеног српског режисера Емира Кустурице у интервјуу датом руским медијима, наводи НП "Отаџбина" у саопштењу за јавност које преносимо у целости.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'' изражава сумњу да је режим А. Вучића умешан у убиство Ивановића - КМ Новине

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" најоштрије осуђује убиство Оливера Ивановића, једног од лидера Срба на Косову и Метохији. Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" подсећа грађане Србије да су чланови „Отаџбине" заједно са Оливером Ивановићем у периоду од 1999. до 2001.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.