Вести:

петак, 12. фебруар 2021.

НП ''Отаџбина'' са КиМ позива на бојкот шиптарских квази-избора

петак, 12. фебруар 2021. | Уреднички колегијум 0

НП ''Отаџбина'' са КиМ позива на бојкот шиптарских квази-избора

Позив председника Србије Србима на Косову и Метохији да изађу на сепаратистичке изборе које је расписала Приштина представља драстично кршење Устава Републике Србије и најгори вид националне издаје урађен у режији Александра Вучића.

Позив председника Србије Србима на Косову и Метохији да изађу на сепаратистичке изборе које је расписала Приштина представља драстично кршење Устава Републике Србије и најгори вид националне издаје урађен у режији Александра Вучића. #Отаџбина #Вучић #Издаја #Otadđbina #Vučić #Izdaja #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev


Симболике ради, све се то дешава на дан државноси Србије што је само још једно у низу понижења које председник чини својој земљи. Да би прикрио ову издају председник институције у Приштини назива "покрајинским" и "привременим" иако су то класичне сепаратистичке институције.

И не само то. Председник Србије позива и оне Србе који су под притиском терориста УЧК напустили јужну српску покрајину, а њих је више од 200 хиљада, да и они учествују на овим изборима. Невиђено политичко лицемерје.


Од Срба се захтева да после незапамћеног егзодуса, узурпације њихове приватне имовине, треба још својим изласком на сепаратистичке изборе да легализују и легитимизују још једну албанску државу на Балкану.


Изласком на сепаратистичке изборе Срби су онда у обавези и да поштују све мере и законе које сепаратистичка власт одређује у јужној српској покрајини. Примера ради, у време пандемије ковидом 19 Срби су у обавези да поштују и полицијски час и све друге мере које одређује власт у Приштини а не она у Београду. Такође, не могу да се вакцинишу у месту где живе већ то морајау да чине ван територије Косова и Метохије како не би негирали државност самопроглашене републике Косово.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ подсећа грађане Републике Србије да су Албанци 12 година бојкотвали све српске изборе, и паралментарне, и локалне, и председничке да би дошли до политичке позиције коју данас имају.








Александар Вучић лаже и обмањује Србе са КиМ да ће својим изласком на сепратистичке изборе боље да живе. За ових осам година како по препоруци председника Србије учествују на сепратистичким изборима Срби никаквог бољитка нису видели. Нема повратка интерно расељених, Срби се и даље нападају и над њима врши насиље, а број Срба који напушта свој завичај је све већи. Када је прошли пут Александар Вучић позивао Србе да изађу на сепратистичке изборе то је објашњавао тиме да они својим гласовима могу да спрече формирање војске Косова. Срби у скупштини и влади Косова не да нису спречили настајање ове парамилитарне формације него су чак и гласали да она може да учествује у мировним мисијама широм света.

Александар Вучић позива Србе још и да гласају за „Српску листу“. Али то није српска већ квислиншка листа јер она потпомаже у окупацији једног дела територије Србије. Сигурно је да ће једног дана чланови те „Српске листе“ морати да одговарају пред законом због кривичног дела националне велеиздаје. Оно што чуди је то што су сви они са Косова и Метохије и не само да жмуре него чак и учествују у обликовању самопроглашене републике Косово. Александра Вучића Косово не дотиче колико лањски снег. Настао испод шатора босанских ага и бегова он презире косовску епопеју и диви се јунаштву цара Мурата што је у више наврата изјављивао. Председник „Српске листе“ Горан Ракић ватрогасац из вучитрског села Слатина које су напустили сви Срби и у које се ниједан у ових 20 година није вратио каже да Срби никада не би изашли на избре које расписује Приштина. Међутим, Срби се одазивају позиву свог председника што на делу показује да онај који је дужан да штити Устав Републике Србије он га први гази.

Оно што је бизарно у целој овој политичкој ситуацији јесте и позив Ивице Дачића и Бранка Ружића Србима на Косову и Метохији да изађу на сепратистичке изборе и да гласају за „Српску листу“. После овог позива сигурно је да се Слободан Милошевић преврће у гробу. Преврће из разлога јер његови наследници на овако беспризоран начин скрнаве његово здушно залагање за јединствену Србију.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ по ко зна који пут у ових 9 година владавине Александра Вучића позива Србе из јужне српске покрајине да бојкотују сепратистичке изборе. Због наших потомака и наших предака немамо право да се одричемо територије за коју су они много пута животом плаћали. И много ће воде протећи и Савом и Дунавом, и Ибром и Моравом али Србија у својој историји већег издајника од Александра Вучића неће имати.





Косовска Митровица
10.02.2021. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“









* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Српски народ са КиМ моли ''Српску листу'' да не говори у његово име - КМ Новине

Српски народ са КиМ моли ''Српску листу'' да не говори у његово име #Vučić #Izjava #Izdaja #Kosovo #Metohija "Српска листа" јесте и може да буде позвана да пружи подршку Вучићу али то није нити може да буде у случају подршке било ком српском националном интересу јер је управо сила која се тим интересима супротставља са највећом рушилачком снагом!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Главна опасност за јужну српску покрајину крије се у лику председника Србије - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Главна опасност за јужну српску покрајину крије се у лику председника Србије #Lavrov #Vučić #Kosovo #Metohija #Reyolucija #Reyolucija1244 #Izdaja #Beograd Посета Сергеја Лаврова Београду разбила је илузије Александра Вучића да ће Москва да прихвати независност самопроглашене републике Косово. Било целовитог, било кроз форму разграничења са Србијом.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Александар Вучић никада није био против оснивања ''војске Косова'' - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Александар Вучић никада није био против оснивања ''војске Косова'' Не треба бити много паметан и не закључити да је формирање „војске Косова" остварено у складу са договором Хашима Тачија и Александра Вучића. Иако се скоро годину дана уназад наговештавало из Приштине да ће доћи до формирања војске Косова Београд је ћутао.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине