Вести:

среда, 20. јануар 2021.

Народни покрет: Да ли се војници и полицајци вакцинишу под принудом?

среда, 20. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

Народни покрет: Да ли се војници и полицајци вакцинишу под принудом?

"Да ли је тачно да је одзив припадника Министарства одбране и Војске Србије испод сваког минимума за примање вакцина против Ковида?"

"Да ли је тачно да је одзив припадника Министарства одбране и Војске Србије испод сваког минимума за примање вакцина против Ковида?"










Саопштење за јавност Народног покрета

Ударна вест у данашњим новинама је да је у Србији почела масовна вакцинација, док су на насловним странама приказани припадници војске који чекају у реду за вакцинацију.

Народни покрет овим путем обавештава јавност Србије да се ради о злоупотреби припадника војске у процесу промоције вакцинисања иако јавност у Србији нема довољно информација о вакцинама које се налазе на тржишту. Кризни штаб на челу са доктором Коном је протеклих месеци више збуњивао грађане, него што их је информисао. Због тога су грађани потпуно изгубили поверење у Кризни штаб али и у институције, поред велике жртве лекара и здравствених радника који савесно и пожртвовано обављају свој посао. Здравствена безбедност грађана и објективно информисање грађана морају да буду на првом месту.

У вези са тим постављамо питање највишим државним органима:

  • Да ли је тачно да је одзив припадника Министарства одбране и Војске Србије испод сваког минимума за примање вакцина против Ковида?
  • Да ли је тачно да су се за добровољно вакцинисање пријавили само руководиоци вишег нивоа, који су по правилу морали да буду пример другима, али да то није дало очекиване резултате и са собом мотивисало и друге припаднике да се пријаве за вакцинисање?
  • Да ли је тачно да су након тога, припадници Министарства одбране и Војске Србије у току јучерашњег дана добили наређење да се у што већем броју појаве испред хале Београдског Сајма, где је направљен импровизовани пункт за вакцинисање, због чега су исти из свих делова Србије, Ниша, Крагујевца, Сремске Митровице, Новог Сада и других градова, са циљем да се фотографишу и снимају за медије са циљем промоције вакцинације, а да нису били у обавези да се и вакцинишу?


Злоупотребом припадника Министарства одбране и Војске Србије у маркетиншке сврхе и ненаменским трошењем средстава за реализацију службених путовања, државно руководство још једном показује неозбиљност и неодговорност, као и небригу за здравље грађана.


Информативна служба Народног покрета
20. јануар 2021.

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностранству, и друге благодети Вучићеве издаје - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностарснству, још једна од благодети Вучићеве издаје Вакцинација Срба у јужној српској покрајини у пуној мери показује све размере националне издаје председника Србије, иначе главног тајкуна Републике, Александра Вучића. Ако Срби са Косова и Метохије желе да се вакцинишу морају да иду до Рашке прелазећи пут у једном правцу и до 200 км.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' 'vakcine'' стижу, избацују се широм света онако како диктира трансхуманистички план Новог Светског Поретка (NWO).



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) - КМ Новине

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО) Слављеничка атмосфера ових дана многе је понела али, по оној народној, "трезан мислио, пијан говорио". Полицајци из ПУ Житорађа, објавили су наинтеренту заједничку фотографију и испод ње дописали: "Идемо у нове победе БРЖЕ - ЈАЧЕ - БОЉЕ И НАЈБОЉЕ И ЖИВОТ ДАЈЕМО Невоља са групом полицајаца који су се окупили је та што је готово сасвим извесно да они нису пијани.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине