Вести:

Wednesday, January 20, 2021

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностранству, и друге благодети Вучићеве издаје

Wednesday, January 20, 2021 | Уреднички колегијум 1

НП ''Отаџбина'': Вакцинација Срба са КиМ као у иностарснству, још једна од благодети Вучићеве издаје Вакцинација Срба у јужној српској покрајини у пуној мери показује све размере националне издаје председника Србије, иначе главног тајкуна Републике, Александра Вучића.

Вакцинација Срба у јужној српској покрајини у пуној мери показује све размере националне издаје председника Србије, иначе главног тајкуна Републике, Александра Вучића.
Илустрација: КМ новинеАко Срби са Косова и Метохије желе да се вакцинишу морају да иду до Рашке прелазећи пут у једном правцу и до 200 км. Ово се односи пре свега на Србе из Косовског Поморавља и са Брезовице (општина Штрпце). Ако се има у виду да морају и да се ревакцинишу да би заштита била потпуна онда су то већ дупли трошкови за грађане српске националности јужне српске покрајине. Број особа који треба да се вакцинишу није мањи од 100 хиљада јер обухвата и Србе, и Горанце, и Роме и оне Албанце који поштују државу Србију. Транспорт 100 хиљада људи није мала материјална ставка и настао је због председниковог кукавичлука. Довољно је било да се председник владе тзв. Косова Абдулах Хоти само закашље и да председник Србије обустави снабдевање вакцином грађане Косова и Метохије из разлога јер је најобичнија кукавица.

Срби са Косова и Метохије уз сазнање да је њихов председник лажов, лопов, издајник схватили су још и да је права кукавица. Исто онако као што није смео да реагује и омогићи долазак тзв. руског воза на Косово и Метохију, као што је затворио очи на хапшење Марка Ђурића директора Канцеларије за КиМ, пристао на увођење стопе од 100% на робу из централне Србије, тако исто мора и да послуша Приштину и не сме да вакцинише своје грађане у месту живљења јер тиме нарушава државност самопроглашене републике Косово.

И ово није све. Срби са Косова и Метохије гласају као што то ради српска дијаспора у другим државама. Бројање гласова се искључиво врши у Републици Србији а не на месту гласања. Тако је и са Србима на Косову и Метохији. Гласају у месту где живе а бројање се врши у Рашкој. Издавање личних докумената, личних карата, пасоша, саобраћајних и возачких дозвола, извода из матичне књиге рођених и умрлих и осталих докумената Срби из јужне српске покрајине морају да одраде у остатку Србије. Ове „благодети“ Срби су добили после доласка на власт Српске напредне странке и „Аце Србина“ 2012. године. За време „досовске“ власти тога није било.

Верујемо да ће Александар Вучић и за ово необично вакцинисање Срба оптужити Драгана Ђиласа. Већ га чујемо како каже да је исти, још 2011. године договорио са Приштином да се вакцинисање Срба од Ковид 19 врши ван простора јужне српске покрајине. Стога он данас тај договор мора да реализује.

А зашто је то тако? Поданички однос према властима из Приштине Александар Вучић има због своје политичке биографије. Он је некада као посланик у Скупштини Србије говорио да за једног убијеног Србина треба убити 100 Муслимана стога мора да води рачуна да чак и када треба не сме да покаже тврдокоран став. Са друге стране, приморавајући Србе да учествују на локалним и параламентарним сепаратистичким изборима по уставу и закону самопроглашене републике Косово он је искомпликовао живот Срба јер морају да поштују законе Приштине а не Београда. Што је још поразније, српски министри и посланици у скупштини самопроглашене републике Косово учествују у доношењу и спровођењу закона сецесиониста. Зато легализијући и легитимишући власт у Приштини они су у обавези и да поштују сепаратистичке законе који их одвајају од матице. Дванаест година Албанци на Косову и Метохији нису учествовали ни на једним српским изборима, локалним, паралментарним, председничким. То им је омогућило да дођу до политичке позиције коју данас имају.


Овако инфериоран однос који показује председник Србије према Приштини се крије можда у нечему што ми не знамо. Да ли је то финансијска или емотивна компонента остаје да нагађамо. 

Косовска Митровица
20.01.2021. године

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије
„Отаџбина“


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' 'vakcine'' стижу, избацују се широм света онако како диктира трансхуманистички план Новог Светског Поретка (NWO).ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: 68% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Готово 70% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски Маска штети деци: 68% родитеља пријавило је алармантне психолошке и физичке проблеме у првој студији ове врстe Немачка студија која је обухватила преко 25.000 деце открива да су негативни утицаји на физичко / психолошко стање и понашање детета при ношењу маске далеко распрострањенији него што су извештавали медији и владини службеници - они погађаjy око 68% деце и доприносe 24 различите здравствене притужбе (према родитељским запажањима).ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

1 comment:

  1. Сâм Бог чува Србе са Косова! Боље је НЕ бити вакцинисан америчким отровима... а корона је обична грипа, против ње не треба вакцина!

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.