Вести:

субота, 9. јануар 2021.

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО)

субота, 9. јануар 2021. | КМ новине 0

Полицајци за Вучића, ако затреба, узимају и животе (ФОТО)

Слављеничка атмосфера ових дана многе је понела али, по оној народној, "трезан мислио, пијан говорио".

Слављеничка атмосфера ових дана многе је понела али, по оној народној, "трезан мислио, пијан говорио". #Полиција #Вучић #Прења #Убиство #Прогон #Затвор #Косово #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti
Фото: Илустрација




Невоља са групом полицајаца који су се окупили је та што је готово сасвим извесно да они нису пијани.

Полицајци из ПУ Житорађа, објавили су наинтеренту заједничку фотографију и испод ње дописали: "Идемо у нове победе БРЖЕ - ЈАЧЕ - БОЉЕ И НАЈБОЉЕ И ЖИВОТ ДАЈЕМО И УЗИМАМО ЗА НАШЕГ ПРЕДСЕДНИКА ВЕЛИЧАНСТВЕНОГ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ЗА СВУ ДЕЦУ СРБИЈЕ, ДО ПОБЕДЕ!!!

Слика може да садржи: 7 особа, текст који гласи „aHTaHacKoBий B. Idemo u nove pobe CE-BOLJE NAJBOLJE ŽIVOT DAJEMO UZIMAMO 7^ NAŠEG PREDSEDNIKA VELIOAINO VEN VENOG ALEKSANDRA VUČIĆA ZA SVU DECU SRBIJE, DO POBEDE!!! ca: Marko Janackovic и jow 5.“
Са окупљања припадника МУП-а Србије, ПУ Житорађа





Под вођством Александра Вучића Србија је ушла у своје мрачно доба и то оно у коме је Западна Европа налазила у средњем веку а које је просвећена Србија тада избегла. Овај пут осећамо на својој кожи језиве изливе мржње, нетрпељивости и огољеног зла које ће се срушити на сваког Вучићевог неистомишљеника и оног који жели да се заустави зло које он спроводи над Србијом.

Ни губитничка политика, ни отворена велеиздаја, не само Косова и Метохије већ и остатка Србије што насељавањем огромног броја фанатичних миграната, што предајом свих ресурса страним компанијама за вишеструко мање новца па и личним пљачкањем државне имовине, не само да многима није отворила очи већ их је фанатизовала до те мере да јавно и отворено прете ликвидацијама свих који желе да свргну бандитску власт и да врате у Србију правни поредак, владавину закона и обезбеде макар минимум достојанства за живот преосталог становништва.


Нико не верује у то да ће виновници ових претњи биће процесуирани јер режим и почива на подршци криминалаца, какву смо имали прилике да видимо у форми зверког батињања младих који су протестовали испред Народне скупштине.



* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Синдикат Запослених Полиције: Кризни штаб Ковид-19 нелегитиман, одлуке неуставне - КМ Новине

Поштовани,Синдикат Запослених Полицијe објавио проглас којим објашњава како се одбранити он незаконитих мера и казни због не/ношењамаски током вируса Ковид-19. Обавештавамо Вас да је након одлуке кризног штаба ковид-19 која је донета 16.10.2020.године, руководство Синдиката Запослених Полиције заузело став и обавестило грађане Републике Србије: -Собзиром на неуставну одлуку нелегитимног кризног штаба Ковид-19, грађани поступају по прогласу Синдиката Запослених Полиције од дана 16.09.2020.године.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Вандализам у Лајковцу: Оскрнављен споменик полицајцима погинулим на КиМ - КМ Новине

Вандализам у Лајковцу: Оскрнављен споменик полицајцима погинулим на КиМ #Kosovo #Metohija #Rat #Policajci #Policija #Žrtve #Teror #Teroristi У ноћи између понедељка и уторка неко је оштетио спомен-обележје испред Библиотеке у Лајковцу, посвећено полицајцима Душану Трифуновићу из ове варошице и Милану Павловићу из Бајевца



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Полиција без најаве упала у редакцију ''Магазина Таблоид'' и запленила имовину! (ВИДЕО) - КМ Новине

Припадници МУП-а и приватни извршитељи без икакве најаве бесправно упали у редакцију Магазина Таблоид и запленили опрему којом се овај магазин служи у свом раду.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине