Вести:

недеља, 31. јануар 2021.

И брат Рамуша Харадинаја, Даут, био на северу КиМ

недеља, 31. јануар 2021. | Уреднички колегијум 0

И брат Рамуша Харадинаја, Даут, био на северу КиМ

Даут Харадинај, брат најбруталнијег албанског терористе, ратног злочинца и коалиционог партнера Вучићеве "Српске листе", похвалио се својом посетом северу Косова и Метохије.

Даут Харадинај, брат најбруталнијег албанског терористе, ратног злочинца и коалиционог партнера Вучићеве "Српске листе", похвалио се својом посетом северу Косова и Метохије.

Један од лидера "Алијансе за будућност Косова" и бивши шеф ове посланичке групе у илегалном косовскометохијском парламенту албанских сепаратиста Даут Харадинај објавио је данас да је посетио север Косова и Метохије без пратње полиције и обезбеђења, преносе албански медији.

Према фотографијама које је објавио портал „Баљкан инфо“ види се да је Даут Харадинај био на граничном месту између општина Звечан и Косовска Митровица.




До места на коме се Харадинај фотографисао и које, како је рекао, може да се посети „без потребе за пратњом“, стиже се магистралним путем који од Приштине води према Рашкој и не улази у градско језгро Звечана ни Косовске Митровице.

Тачније, место је потпуно пусто и осим неколико паса луталица који ту обитавају због близине гробља када евентуално дођу до неке хране, данас је ту боравио и Даут Харадинај.


* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама.



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме - КМ Новине

недеља, 31. јануар 2021. | Уреднички колегијум Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме Позив за прикупљање средстава за куповину видео опреме. Потребан износ 1500 евра (динарски или девизно) треба сакупити у наредних недељу дана. Уколико желите, учествујте путем нашег ПејПал налога (клик): А путем исте адресе можете да се обратите редакцији за упутства о другом начину учешћа.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Шизофрене изјаве ''патриоте'' Селаковића док учествује у највећој издаји српске земље у историји! - КМ Новине

Шизофрене изјаве Селаковића док учествује у највећој издаји српске земље у историји! Танјуг преноси интервјуминистра спољних послова Србије за извесну ТВ К1 а који садржи тако контроверзне изјаве да се мирне савести може назвати - шизофреним.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Лице издаје - покорност Вучићеве ''Српске листе'' КФОР-у у корист сепаратиста - КМ Новине

Лице издаје - покорност Вучићеве ''Српске листе'' КФОР-у у корист сепаратиста Командант окупационих НАТО снага, Франко Федерићи, окупио представнике "Српске листе" на рапорт. Франка су послушно и спремно, како доликује пониженима који тај положај прихватају, дочекали такозвани "потпредседник владе и министар локалне самоуправе" при илегалном систему такозване "републике Косово", Федерићи се састао са представницима про-сепаратистичке "Српске листе" који обављају службу у шиптарским квази-институцијама паралелног система.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине