Вести:

Tuesday, January 19, 2021

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama''

Tuesday, January 19, 2021 | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев - Вучић: 10 ствари које треба да знате о експерименталним КОВИД - ''vakcinama'' Експерименталне KОВИД ‘vakcine’’ стижу, избацују се широм света онако како диктира трансхуманистички план Новог Светског Поретка (NWO).Др мед Јасмина Вучић - ПеевСледећа фаза преварe KОВИД је невероватно опасна - фаза у којој власти предузимају кораке којима крше наш урођени суверенитет, продирући у наша тело отровом прерушеним у лек. Ове нове KОВИД вакцине’’ су још горе од старих, обичних, токсичних, канцерогених и мутогених вакцина ( https://thefreedomarticles.com/toxic-vaccine-adjuvants-the-top-10/ ) јер су неке од њих (мРНА вакцине које су направили Pfizer и Moderna) опасно ново егзотично биће’’: алати који активно отимају ваше гене и репрограмирају их.
Ево 10 ствари које треба да знате о KОВИД ‘’vakcini’’ са додатном листом на крају чланка o неким стравичним и смртним случајевимa које је до сада проузроковала:


1. Експерименталне KОВИД vakcine’’: никада коришћени алати и програмирање генетике KОВИД vakcine’’ које производе Pfizer и Moderna cy мРНА (мессенгер РНА) вакцине’’* — то је потпуно нова врста вакцинa’’ која никада раније ниje ималe дозволу или ce користилe на људима. Немамо апсолутно никакве податке шта можемо очекивати од ове вакцине’’, нити можемо знати да ли ће бити ефикасна или безбедна. Традиционалне вакцине уносе у тело комаде ослабљеног вируса да стимулишу имуни одговор. M-РНК вакцине убризгавају у ваше ћелије молекуле синтетичког генетског материјала из не-људских извора, отимајући тако ваше гене и трајно их репрограмирају тако да производе антитела за убијање наводног вируса САРС-ЦоВ-2 који узрокује KОВИД (мада, као редовни читаоци Тhe Freedom Articles знате, вирус никада није изолован, пречишћен или 100% доказан да постоји:

https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/ ).

Ови новостворени протеини нису регулисани вашом ДНК и зато су вашем телу потпуно страни.

2. Експерименталне KОВИД ‘vakcina’’: мРНА vakcina’’ је оперативни систем М-РНА ‘вакцине’’ Moderne и Pfizer-a једва се могy сматрати леком у традиционалном смислу. Они су трансхуманистички алат који вас синтетички мења на генетском нивоу. У ствари, Moderna је чак признала на својој веб страници да су њихове нове KОВИД вакцине „оперативни систем“ и „софтвер живота“:

Препознајући широк потенцијал науке о мРНК, кренули смо у стварање мРНА технолошке платформе која функционише врло слично оперативном систему на рачунару. Дизајниран је тако да се може наизменично прикључити и играти са различитим програмима. У нашем случају, програм“ или „апликација“ је наш мРНК ‘лек’’ - јединствена секвенца мРНК која кодира протеин.“

Кетрин Оустин Фитс (Cathrine Austin Fitts) недавно је истакла да су ови алати „вакцине“ само по имену, употребљени да дају правни имунитет од одговорности a у ствари су оперативни системи:

„Баш као што је Гејтс инсталирао оперативни систем на наше рачунаре, сада ce инсталира оперативни систем у наша тела који користи ’вирусе“ за почетнy инсталацијy и праћење редовним ажурирањима. Сада сxватам зашто Gates и његове колеге желе ове технологије назвати „вакцинама“. Ако могу наговорити политичаре да инјекционе кредитне картице, надзорни уређаји или нанотехнологијa за убризгавање мозга назову „вакцинама’’, онда могу уживати заштиту закона који подржавају њихове напоре да наложе шта год желе за време бар једног века. Зашто ове формулације називамо ’вакцинама“? Ако разумем историју судске праксе, вакцине су у правном смислу лек. Намерно тровање тешким металима није лек. Компоненте за надзор које се ињектирају нису лек. Кредитне картице које се ињектирају нису лек. Ињектибилни интерфејс мозак-машина није лек. Имунитет за осигуравајуће компаније није стварање људског имунитета. Морамо престати да ове измишљотине којe судови и општа популација дефинишу и третирају као ‘’лек’’, штитмо од правне и финансијске одговорности. “

3. Експерименталне KОВИД
’vakcine’’: напуштена безбедност

Вакцинама је обично потребно 7-20 година да би се адекватно истражилe, тестиралe и ставилe на тржиште. Мноштво KОВИД ’вакцина‘’ произведених од великих фармацеутских компанија хитно је изашло на тржиште за мање од 12 месеци, што ниje довољно времена да се испуне утврђени сигурносни стандарди. Нису спроведене дугорочне студије безбедности, тако да нико нема стварну представу о опасности коју ове вакцине могу изазвати. Многа испитивања трајала су само 3-4 месеца. Tестирања на животињама, важан део безбедносних испитивања, су прескочена. Иако је дугорочна безбедност потпуно непозната, краткорочна безбедност изгледа изузетно неодређено (погледајте следећи одељак и списак веза на крају чланка). Није претерано ако се каже да је велики део светске популације управо постао заморчић фармацеутске индустрије.
4. Експерименталне KОВИД ‘vakcine’: Опасни штетни ефекти

KОВИД vakcina’ подстиче појачавање болести услед патогених ’primer’’-a. Другим речима, чине људе болеснијим него што би болест чинила. Само у Модерниним испитивањима, ФДА документи бележе да је умрло 13 особа (6 од вакцине и 7 од плацеба), док је ФДА такође издала ново упозорење у вези с Беловом парализом као потенцијалном нежељеном реакцијом (резултати су били тачни до 3. децембра 2020) . Од KОВИД vakcina’’, лекари и медицинске сестре су се онесвестили уживо на телевизији — медицинскa сестрa, Тифани Довер, онесвестила се док је говорила медијима о примању вакцине, а касније је умрла (https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/ ); заразили се Беловом парализом (https://www.bitchute.com/video/385AJhZTpO8L/) и остали парализовани. Неки људи су чак умрли након вакцине, укључујући места попут Мајамија, Португалије, Израела, Швајцарске, Исланда и других (погледајте везе у последњем одељку чланка).

5. Експерименталне KОВИД
vakcine’: KОВИД vakcine’’ дизајниране су само да заустави благе симптоме. С обзиром на то да су ризици од KОВИД вакцине тако несумњиво озбиљни, могли бисте помислити да су користи велике. Размислитe поново. Big Pharma’’ је изјавила да вакцина штити само од благих (не умерених или озбиљних) симптома, што чини вакцину практично бесмисленом, с обзиром на то да велика већина људи који наводно имају KОВИД имају мало или нимало симптома. Студија Професора Питера Дошија (Peter Doshi): Да ли ће вакцине covid-19 спасити животе? Тренутна испитивања нису створена тако да нам кажу ( https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037 ) објављенa у БМЈ (British Medical Journal), покреће најмање две врло добре теме о неуспеху KОВИД vakcine’’ да зауставе умерене / тешке симптоме и да зауставе пренос. Између осталих цитира главног медицинског службеника Модерне Тал Закса: „Али шта ће тачно значити када се вакцина прогласи ефикасном? Јавности се ово чини прилично очигледним. Примарни циљ vakcine covid-19 је да спречи људе да се јако разболе и умру", отворено је рекао национални јавни радио. Петер Хотез, декан Националне школе за тропску медицину на Медицинском факултету Баилор у Хјустону: „У идеалном случају желите да антивирусна вакцина уради две ствари. . . прво, смањите вероватноћу да ћете се тешко разболети и отићи у болницу, а друго, спречите инфекцију и тиме прекините пренос болести. Ипак, ни тренутна испитивања фазе III заправо нису постављена да тo доказују. Ниједнa клиничка студија тренутно није дизајнирано да открије смањење било каквог озбиљног исхода, попут пријема у болницу, употребе интензивне неге или смртних случајева. Нити се вакцине проучавају да би се утврдило да ли могу прекинути пренос вируса“.Тал Закс, главни медицински службеник у Модерни, рекао је за БМЈ да за проценивање компанији недостаје одговарајућа статистичка снага за процену исхода. „Проценивање није дозвољено на основу величине и трајања које ће овде служити јавном добру“, рекао је он. Пријем у болницу и смртни случајеви од covid-19 су једноставно превише необични у популацији која се проучава да би ефикасна вакцина показала статистички значајне разлике у испитивању на 30 000 људи. Исто важи и за њену способност да спаси животе или спречи пренос: испитивања нису предвиђена да би се то открило’’. Закс је додао, „Да ли бих желео да знам да ово спречава смртност? Наравно. Једноставно мислим да то није изводљиво у временском оквиру [клиничке студије] - превише људи би умрло чекајући резултате, пре него што би смo то сазнали.
Шта је са Хотезовим другим критеријумом, прекидањем преноса вируса, за који су неки стручњаци сматрали да би требао бити најважнији тест у студијама фазе III? Наше клиничке студије неће демонстрирати спречавање преноса“, рекао је Закс, „јер да бисте то урадили, морате два пута недељно да узимате брис, а то постаје оперативно неодрживо.“

6. Експерименталне KОВИД ‘’vakcina’’ није дизајниранa да заустави пренос


Исто тако, Big Pharma је признала да нису дизајнирали вакцину да зауставе пренос. Према томе, ако неко добије вакцину, то га не спречава да вам пренесе вирус, а ако добијете вакцину, не спречава вас да вирус пренесете другима. Ово је можда разлог зашто је шеф НИАИД-а др Антони Фаучи наставио да гура дехуманизацијски план када је на МСМ ТВ изјавио да људи и даље морају да се удаљавају и носе маске чак и након вакцинације: „Очигледно је да бисте са 90+% ефикасне вакцине могли да се осећате много сигурније [да се не разболите] ... али људима бих препоручио да не напуштају све мере јавног здравља само зато што сте вакцинисани.“

7. Експерименталне KОВИД ‘
vakcina’’: За прављење вакцине није коришћен прави изоловани вирус

Вакцина не може бити заиста ефикасна, јер се није заснивала на стварном изолованом узорку вируса САРС-ЦоВ-2. Изгледа да протоколи СЗО које је Фајзер (Pfizer) користио за производњу мРНК не идентификују ниједну нуклеотидну секвенцу која је јединствена за вирус САРС-ЦоВ-2. Ову поенту покривам откако је започела пандемија KОВИД, посебно у чланцима попут САРС-ЦоВ-2: "The stiched together, Frankenstein Virus" (https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/ ) где се истиче да је KОВИД или САРС-ЦоВ-2 теоријски дигитални вирус, направљен од рачунарске базе података, која не постоји у стварном свету. Фран Лидер испитивао је британску МХРА (Регулаторну агенцију за лекове и здравствене производе) у вези с тим, тврдећи да је "вирус" заправо компјутерски генерисана геномска секвенца и на крају су потврдили:
„ДНК образац не потиче директно од изолованог вируса заражене особе.“

8. Експерименталне KОВИД ‘vakcine’: СЗО признаје да не постоје докази да KОВИД vakcinа делује

Главни научник Светске здравствене организације Соумиа Сваминатхан Иадав признао је да не постоје „докази ни о једној од вакцина [KОВИД] који би били сигурни да ће спречити људе да стварно заразе и да ће стога моћи да је пренесу даље“.

9.Експерименталне KОВИД ‘vakcine’ cадрже ПЕГилиране наночестице липида које могу изазвати болест

Доктор Франк Шаленбергер пише о опасностима ПЕГилираних наночестица липида које се користе за сакривање мРНК из нашег тела: „Молекул мРНК је осетљив на уништавање. Дакле, да би заштитили крхке мРНК низове док су убачени у нашу ДНК, обложени су ПЕГилираним наночестицама липида. Овај премаз сакрива мРНК од нашег имунолошког система, што обично убија било који страни материјал убризган у тело. ПЕГилиране наночестице липида годинама се користе у неколико различитих лекова. Због њиховог утицаја на равнотежу имунолошког система, неколико студија показало је да изазивају алергије и аутоимуне болести. Поред тога, показано је да ПЕГилирани липидни наночестице покрећу сопствене имунолошке реакције и узрокују оштећење јетре.“

10. Експерименталне KОВИД vakcine’: Фајзер (Pfizer) вакцина’’ je ПРОМАШАЈ

Запањујући број људи је повређен, оштећен, повређен и убијен од воска Фајзер KОВИД-a.

Погледајте следеће наслове, податке и везе наших пријатеља.

Наши подаци ЦДЦ-а показују да 3.150 људи сада „није у стању да обавља уобичајене свакодневне активности, не може радити“ након вакцинације. Ово је 2,7% људи који су узели ‘’vakcinu’’:
https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2020-12/slides-12-19/05-COVID-CLARK.pdf

Португалски здравствени радник (41) умире два дана након добијања вакцине Пфизер, њен отац каже да "жели одговоре":
https://trib.al/eEWi66p


Мексички лекар хоспитализован након примања вакцине ЦОВИД-19:

https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3
Стотине Израелаца обољевају после ''вакцинације'':


https://www.rt.com/news/511332-israel-vaccination-coronavirus-pfizer/
Супруга '’савршено здравог'’ доктора из Мајамија (56), који је умрo од поремећаја крви 16 дана након добијања вакцине Пфизер Цовид-19, сигурна је да јe смрт узрокована вакцином, јер pharma-гигант истражује прву смрт сумњајући на везу са ‘’vakcinom’’:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9119431/Miami-doctor-58-dies-three-weeks-receiving-Pfizer-Covid-19-vaccine.html
75-годишњи Израелац умире 2 сата након вакцине Pfizer Covid-19:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293865
Смрт Швајцарца након вакцине Пфизер:

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-swiss-death-idUSKBN29413Y
88-годишњак се срушиo и умрo неколико сати након вакцинације:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/293952
Хиљаде негативно погођених након вакцинисања covid vakcinom:

https://m.theepochtimes.com/thousands-negatively-affected-after-getting-covid-19-vaccine_3625914.html
Болнички радник без претходних алергија на интензивној нези са озбиљном реакцијом након вакцине Пфизер Цовид:

https://metro.co.uk/2020/12/16/hospital-worker-in-intensive-care-after-suffering-severe-allergic-reaction-to-covid-vaccine-13763695/
4 добровољца развијају ПАРАЛИЗУ ЛИЦА након узимања убода Пфизер Цовиђ19, што је навело ФДА да препоручи „надзор случајева“:

https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/
Истрага је започета док су две особе умрле у норвешком старачком дому неколико дана након примања Пфизерове вакцине Цовид-19:

https://www.rt.com/news/511623-norway-covid19-vaccine-deaths/
Стотине послато у Хитну помоћ након вакцинисања против covid-19:

https://m.theepochtimes.com/hundreds-sent-to-emergency-room-after-getting-covid-19-vaccines_3644148.html
Амерички званичници пријављују озбиљније алергијске реакције на вакцине против covid-19:

https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN29B2GS
НХС је рекао да не даје вакцину против ЦОВИД онима који имају алергијске реакције у анамнези:

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2020/dec/09/pfizer-covid-vaccine-nhs-extreme-allergy-sufferers-regulators-reaction
Једна доза вакцине доводи до „већег ризика“ од нових варијанти коронавируса, упозоравају јужноафрички стручњаци:

news.sky.com/story/amp/covid-19-single-vaccine-dose-leads-to-greater-risk-from-new-coronavirus-variants-south-african-experts-warn-12180837

ЦДЦ открива да је најмање 21 Американац претрпео опасне по живот алергијске реакције на Пфизерову covid ‘’вакцину’’:

www.dailymail.co.uk/health/article-9119029/amp/At-21-Americans-life-threatening-anaphylaxis-receiving-Pfizers-vaccine-CDC-reveals.html
Жена доживљава нежељене ефекте вакцине КОВИД-19:

www.everythinglubbock.com/news/local-news/woman-experiences-side-effects-of-covid-19-vaccine/amp/
Нежељени ефекти KОВИД вакцине чешћи након друге дозе:

www.boston.cbslocal.com/2021/01/05/covid-vaccine-side-effects-fever-reaction/amp/


Бугарска извештава о 4 случаја нежељених ефеката вакцине Pfizer KОВИД:

www.ndtv.com/world-news/bulgaria-reports-4-cases-of-side-effects-from-pfizer-covid-vaccine-2347667%3famp=1&akamai-rum=off

Двоје радника НХС имају алергијску реакцију на вакцину Pfizer:

https://www.google.com/amp/s/www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/coronavirus-news-vaccine-pfizer-nhs-oxford-covid-uk-cases/amp/

Закључак: Пазите!

Горе je наведено само 10 разлога да припазите на KОВИД ‘’vakcinu’’, али онима који желе да истражују дубље, предлажем да истраже ствари као што су несигурни епитопи (делови протеина који могу да изазову имунолошка и аутоимунска стања), АДЕ (зависан од антитела појачање, дуго познато из експеримената са коронским вакцинама на мачкама — све мачке које су у почетку добро толерисале вакцину, умрле су након хватања дивљег вируса), наночестице (графен и хидрогел) и још много тога, све су вероватно повезане са KОВИД вакцинама. Овa мућкања подижу шему NWO-a на сасвим нови ниво.

Дневни ред је стигао пред ваш праг и, заиста, пред ваш крвоток.

Makia Freeman: https://thefreedomarticles.com/10-things-to-know-experimental-covid-vaccines/

Извори:

*https://thefreedomarticles.com/toxic-vaccine-adjuvants-the-top-10/

*https://thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/

*https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

*https://beforeitsnews.com/eu/2021/01/the-injection-fraud-its-not-a-vaccine-2666018.html

*https://nypost.com/2020/11/15/social-distancing-masks-necessary-after-getting-vaccine-fauci/

*https://www.lifesitenews.com/news/13-people-died-during-modernas-covid-vaccine-trial

*https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/

*https://www.bitchute.com/video/385AJhZTpO8L/

*https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037

*https://thefreedomarticles.com/sars-cov-2-stitched-together-frankenstein-virus/

*https://hive.blog/worldnews/@francesleader/email-exchange-with-uk-mhra-exposing-the-genomic-sequence-of-sarscov2

*https://banned.video/watch?id=5febeb84c3c5ce1ce2f7cdfa

*https://davidicke.com/2021/01/12/doctor-demolishes-gates-covid-vaccine-in-devastating-analysis/

*https://forourrights.org/not-looking-good-for-the-pfizer-quackccine

*https://thefreedomarticles.com/hydrogel-biosensor-darpa-gates-implantable-nanotech-covid-vaccine/
Превела с енглеског,
Др мед Јасмина Пеев,
у срБској 7529 години, сечња 14-ог

*примерке преводиоца


Pfizer, Moderna као и Astra Zeneca, Johnson&Johnson, Novavax, Merk, GalaxoSmithKlein су сви заједно продукти ЈЕДНЕ америчке војне операције Warp Speed Operation:

https://fr.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed

...и тако, могу легитимно да се посматрају као биолошко оружје произведено за без-ратно поробљавање планете, разарање држава, крађу свих земаљских ресурса. 

Послушност и оданост "господару"

С обзиром да ове ''вакцине'' не штите од преноса вируса, нити средње тешких и тешких симптома као нити од морталитета, јасно је да њихова сврха није медицинска нити доброчинитељска. Зато се и ношење маски, ''социјална дистанца'', ограничење слобода... даље политички насилно намећу док се економија урушава, људи убијају... Средња класа остаје без привреде. Десет милиона енглеске деце није било у школи већ годину дана a УНИОЦЕФ им носи храну као у Африци… Превише лекара је умрло y Србији задњих недеља и нико не покреће питање, да ли су вакцине биле узрок?

Док ћутимо и пасивно гледамо сопствено поробљавање, чекајући да нас ''неко'' спасe... дотле агенда Новог Светског Поредка за чипованe робовe који ће бити програмирани ‘’да буду срећни без да поседују било шта’’, иде даље! Не само да ће психопате које владају светом преузети сва наша материјална добра после фајита, него ће и наша тела сматрати својином, пошто је патент америчке владе документ којим вирус Сарс-Ковид припада њима - вакцинисани људи производе вирус, они cy сада ''продукт'' који припада америчкој влади:

https://patents.google.com/patent/US7220852B1/en

* * *


Иза нас стојите једино - ви! Ако желите да наставимо да радимо, подржите нас. Остало је на нама. 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Др Јасмина Пеев: 68% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски - КМ Новине

Др Јасмина Пеев: Готово 70% родитеља пријавило алармантне здравствене проблеме деце због маски Маска штети деци: 68% родитеља пријавило је алармантне психолошке и физичке проблеме у првој студији ове врстe Немачка студија која је обухватила преко 25.000 деце открива да су негативни утицаји на физичко / психолошко стање и понашање детета при ношењу маске далеко распрострањенији него што су извештавали медији и владини службеници - они погађаjy око 68% деце и доприносe 24 различите здравствене притужбе (према родитељским запажањима).ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! - КМ Новине

Немачки микробиолог: Корона вакцине су злочин и највећи експеримент у историји! Како ћете, побогу, доказати да је вакцина делотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не сме добити дозволу. Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.