Вести:

уторак, 8. децембар 2020.

Kурти је обучен да прави неред а онда преузима улогу жртве

уторак, 8. децембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Наслов

У студији о улози лажних вести на Западном Балкану, која је представљена Европском парламенту, посебан део одвојен за шиптарске сепаратисте са Kосова и Метохије.

#Аљбин #Курти #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev
Аљбин Курти




У тој студији се наводи да је феномен дезинформација у скарадној сепаратистичкој творевини имао директне политичке импликације које су довеле до пада (илегалне) владе Аљбина Kуртија. Међу сепаратистима је много оних који не слажу са изнетим оценама.

Ова студија приказује главне трендове и обрасце у борби против дезинформација широм региона у периоду од 2018. до 2020. године.

Након ове студије било је много реакција па је такозвани "премијер"шиптарских сепаратиста Хоти, рекао да је студија пристрасна, изграђена на неистинама и заверама.

"Политички аналитичар" Реџеп Шаху рекао је за лист "Бота сот“ да и ЕУ и Америка и Kина, Русија и Индија преко запослених у невладиним организацијама, преко пријатеља и познаника Аљбина и његовог народа, као да желеда кажу да је влада Kуртија срушена дезинформацијама.

“То никада не може бити истина иако се често продаје као истина. Нико други на Kосову није збацио Аљбина који има слаб карактер”, рекао је Шаху.

Додао је да је “Kурти обучен да прави неред”.

"Аљбин је навикао и обучен је да прави неред, прави антидржаву, пали и уништава, затим преузима улогу жртве, уводи отровни гас у парламент, уништава зграду владе ако не седне у столицу премијер“, оценио је Шаху.

Он се усудио да каже да извештај ЕУ наручују неке невладине организације, а не власти ЕУ иако су управо невладине организације највише помогле да се створи стање на Косову и Метохији које одговара сепаратистима

"Извештај ЕУ је извештај који су наручиле неке невладине организације, то није извештај власти ЕУ, њених саветника и званичника. Постоје неке ствари које нико не види боље од оних који им суде. У Албанији постоје двојица Аљбина, Аљбин насиља да преузме власт и Аљбин насиља да задржи власт само за себе и своју банду, да задржи власт са заменицима премијера који долазе као експерти из Београда“, изјавио је Реџеп Шаху.

теза о "нарчивању" извештаја, иако без било каквог доказа и аргумената, типичан је став косовских Шиптара који и оно што није тачно и оно што је тачно сагледавају искључиво са свог становишта одакле себе виде као праведнике, једине и искључиве.


* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com




Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Курти се још 1991. спремао за рат против Србије - КМ Новине

Лидер сепаратистичког покрета екстремне оријентације "Самоопредељење", и кандидат за илегалног "премијера" косовских сепаратиста Аљбин Курти, још 1999. никада није крио колико мрзи Србе. Говорио је да се за рат против Србије спремао још од 1991.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Курти се још 1991. спремао за рат против Србије - КМ Новине

Лидер сепаратистичког покрета екстремне оријентације "Самоопредељење", и кандидат за илегалног "премијера" косовских сепаратиста Аљбин Курти, још 1999. никада није крио колико мрзи Србе. Говорио је да се за рат против Србије спремао још од 1991.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

НП ''Отаџбина'': Газиводе су српске, Курти прећуткује егзодус почињен над Србима током изградње језера - КМ Новине

Поводом изнесених ставова Аљбина Куртија о хидроелектрани и вештачком језуру Газиводе, или правилније о судбини хидросистема Ибар-Лепенац (захват на Лепенцу никада није изграђен) Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина" жели да каже следеће: А где је Аљбин Курти у праву?





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине