Вести:

субота, 14. новембар 2020.

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама''

субота, 14. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама''
Кад империјалистички војник ради на ''вакцинацији '' планете, шта може бити у питању?

#Др #Јасмина #Пеев #Вакцина #Рат #Оружје #Смрт #Pfizer #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #

Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје — свакодневним јављањем броја ''умрлих од короне'' одржава се атмосфера страха од тог невидљивог вирушчића који тобоже хара као ниједан вирус пре њега.

Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...  против здравог разума — поштујемо мере које нам намећу губице на уста, плаћамо неосноване казне, лишавамо слободе и осмеха нашу децу…

И поред тога што знамо да су симптоми ковида врло благи и не дотичу здраву омладину и отпорне одрасле, него само оне најстарије међу нама који су ослабили од дијабетеса, канцерогених, имунолошких... обољења, нека тобоже трка за ''спас вакцинама'' је ипак лансирана.


И док Швајцарска управо јавља да ће њена војска чувати Pfizer вакцине на -60° дотле срБски законодаваоци на брзину мењају закон тако да у акцији вакцинације, војска, поред полиције, може бити ангажована!

Одкада то војници чувају вакцине и брину се о нашем здрављу? Хуманизму? Па они су спремани за рат!

Ради ли се тy уопште о лековима или o оружју?

Погледамо ли изблиза каква је то ''вакцина'' Pfizer, коју ''наш'' председник AV предлаже, видимо да нема речи о класичној вакцини коју познајемо и која користи или мртве вирусе или делове живих вируса како би иницијирала имунски одговор. Ова њихова, Pfizer''вакцина'' је изум нанотехнологије, која користи биолошки организам за производњу неких генетских облика које не постоје у природи. Такву машинерију, никада, нико, још
није користио за вакцинацију! Није чудо да је Астра зеница морала да заустави своја тестирања у Бразилу, после смрти једног добровољца. За производњу ових ''вакцина'' амерички порезник је издвоио милијарде под окриљем Операције Варп Спид*** - е ту, на самом почетку приче о ''вакцинацији'' налазимо америчка војна лица! Они су задужени за брзу вакцинацију! Јер, произвести једну класичну вакцину са свим тестовима, за то треба 7-20 година! А они, војници, сада ће, ''Брзином Светлости'', тобоже, спасити људски род од вирушчића ковида (који је очигледно безопасан). Баш они ће нас ''новом технологијом'' ослободити маска, притвора, ограничења...

Кад империјалистички војник ради на ''вакцинацији '' планете, шта може бити у питању? Може ли ту неко уопште HE сумњати у злочин?

Исти ти који су нас бомбардовали, отели Косово да га дају исламским криминалцима, разрушили Ирак, Либију, Сирију, посејали ратове у Украјини, Јерменији, Африци, Мезоамерици, поубијали све социјалистичке лидере ширећи неправду и зло... они ће нама сада да продају (или дају за џабе) неке ''вакцине'' које то нису, склопљене под војничким оком агресора?

Према неким изворима, убризгани жел може да се користи са даљински управљачем за тоталну контролу индивидуе. Њен живот, може тако, преко 5 Г мреже да се гаси по жељи властодржаца - ТОТАЛНА КОНТРОЛА РАДНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЈЕ МОГУЋА!



 
Ко хоће и може да разуме употребу нанотехнолигије за ''вакцинацију, нека погледа овe чланкe :
 
 
А ми лекари да ћутимо? Да пустимо војску да ''лечи'' народ? Да окупатор, империјалиста, убризгава у наша тела нанотехнолошке машине које ћа као ублажити симптоме непостојеће пандемије? 

Само болесне психопате које представљају владајућу елиту могу да смисле овакве сценарије. Нико нормалан. Наивни лекари жмуре, политичари не разумеју а медија се ругају нашој интелигенцији са контрадикторним лажним вестима.



Сви, и с најмањим знањем из Одбране и Заштите, могу предпоставити да нам непријатељ, спрема масовно умирање  или тоталну контролу. Ja, НE прихватам њихове вакцине, јер их сматрам биолошким оружјем! 
 
Стајем уз нашу Докторку Јовану Стојковић која гласно и јасно брани своју и туђу децу против лудила западних освајача којима ништа није свето. Мој пледоаје за ову неподкупљиву мајку троје деце јесте и политичка подршка њеном покрету Живим за Србију: ПРОЧИТАТИ ОВДЕ

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

У срБској години 7529, 12-ог грудeна
Др мед Јасмина Пеев

*
**
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!





Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије'

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA)

Др медицине Јасмина Пеев, са богатим радним искуством у западним земљама, за КМ Новине пише о ванредим мерама поводом пандемије Корона вируса, шта се иза њих у ствари крије и како превазићи, односно победити владаре света који би да све и свакога контролишу.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Јасмина Вучић-Пеев: Вучићева Влада од Србије прави албанску провинцију

петак, 03. јануар 2020. | Уреднички колегијум "НЕСТАЈАЊЕ СРБИЈЕ је политички програмирано! Да нема Срба и Словена! Само неки ''западни Балкан'', у коме послушне албанске слуге западних сатаниста утерују страх Словенским Старим Јунацима, јесте дозвољен.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине