https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

среда, 25. новембар 2020.

''Толеранција'' и ''мултикултурализам'' на делу - хабадовци награђују српске злотворе и крвнике

среда, 25. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

''Толеранција'' и ''мултикултурализам'' на делу - хабадовци награђују српске злотворе и крвнике

Мило Ђукановић и Хашим Тачи добијају најмултикултуралније благослове на свету од лидера мултикултуралности

#Хашим #Тачи #Косово #Метохија #Мило #Ђукановић #ЦрнаГора #Злочини #Вера #Јевреји  #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost
Почетком новембра Хашим Тачи је примио и разменио дарове и признања са делегацијом америчких и Јевреја који представљају овај део света.
Балкански рабин групе Хабад, Јоел Каплан, кога је Тачи прогласио почасним конзулом Приштине и одликовао га, благосиља толерантног и мултикултурног Хашима Тачија.


Добитник награде „Цар Давид“: толерантни и мултикултурни Мило Ђукановић.
 


* * *


Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо! 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.comПратите нас на Facebook, Twiter или InstagramПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

М. Новаковић: Албанизација и Виктимизација као форме Специјалног рата против Србске нације... - КМ Новине

"Оно што је по мени најопасније - овај филм јасно промивише и велича дезертерство, кукавичлук и национално само-понижавање..." Поводом покушаја да филмови који промовишу шиптарске злочинце буду приказани у неким градовима Србије, и о ставу и жељи народа да исти буду забрањени, уредник српског ФБ Репортера, Миодраг Новаковић, за КМ Новине каже: Жестоке и масовне реакције родољуба поводом "Културне албанизације" и јавне промоције УЧК материјала у Србији, указују на то да је Вучићев пројекат „Промене свести уСрба" пропао...ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Урнебесно: Шиптарски ''Универзитет'' у Призрену без иједног дипломираног! - КМ Новине

У недостатку штампача за штампање диплома, шиптарски "Универзитет" у Призрену није избацио ниједног дипломца од свог оснивања! "Ректор" овог "Универзитета у Призрену", Захадин Шемседини, рекао је студентима да чекају од "Универзитета у Приштини" да купе штампач и уколико он буде функционисао и "Универзитет у Призрену" ће купити исти на истом месту!ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Иживљавање и скрнављење храма Христа Спаса у Приштини - ни на нивоу скандала - КМ Новине

Док се Шиптари иживљавају на Храму Христа Спаса у Приштини, српски "представници" у нелегалним и узурпираним институцијама траже од тих истих да реагују. Одговор од представника шиптарске заједнице је да то није скандал, није страшно и да млади људи само показују своје вештине.

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Борба за веру    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.