Вести:

петак, 27. новембар 2020.

Породици Симић из Преоца трећи пут опљачкана кућа

петак, 27. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Наслов Настављен је низ инцидената у српским срединама око Грачанице. Непознати починиоци упали су у четвртак у породичну кућу Симића у Преоцу и опљачкали је.

#Porodica #Simić #Preoce #Pqa;ka #Raybojni[tvo #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #Kancelar


Ово је трећи пут како овој породици обијају кућу а такозвана "косовска полиција" ни једном није пронашла провалнике.

„Штета није велика, али деца су се много потресла. Искрено, изгубио сам и вољу да живим овде, трећи пут се ово дешава, свега ми је преко главе. Све ће да се надокнади, али нервоза и страх, то не може да се надокнади. Била је полиција, доћи ће поново, али не знам више шта да кажем”, очајан је Синиша Симић, глава ове породице.

Наметнути српски представници, које народ није изабрао на то место, служе као полтронски мост да преспоје ситуцаију у којој су Србе макар декларативно али и фактички штитиле институције државе Србије, у стање у коме су изложени албанском иживљавању и терору а да их нико не штити јер су "надлежни" ухлебљени у оквиру система албанскх сепаратиста.


Сва активности тих полтронских Срба, своде се на давање изјава, обмањивање јавности и увећавању личног богатства на муци преосталог народа.




Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Прећутан покушај отмице српских девојчица јуче на КиМ! - КМ Новине

недеља, 10. април 2016. | КМ новине Синоћ у селу Преоцу око 20:00 сати, непознате особе су покушале да киднапују две девојчице, иначе рођене сестре старости 14 и 12 година. Како очевици тврде, у близини локалне продавнице џип непознатих регистарских таблица је налетео на девојчице, угурао их у живу ограду поред пута и кроз отворен прозор непозната особа је физички насрнула, а старију сестру јако ударио.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

ТВ Извештај о киднаповању прикрива злочин (ВИДЕО) - КМ Новине

Изнуђени телевизијски извештај о покушају киднаповања две српске девојчице са централног Косова, описује догађај као "провокацију" и "повређивање". Вест о покушају киднаповања две српске девојчице у селу Преоце на централном Косову, недалеко од Грачанице, прошла је без икаквог одјека.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Писмо са Косова - путеви у недођију - КМ Новине

Како су Срби у централном Косову разбијени и како је круг српских села потпуно пресечен. У непосредној близини села Угљаре код Косова Поља изграђена је главна саобраћајна петља која повезује три путна правца - Ниш, Скопље и Тирану.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине