Вести:

уторак, 24. новембар 2020.

Др Јасмина Пеев: Киднаповање медицинске заштите од стране психопата који владају светом

уторак, 24. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

Др Јасмина Пеев: Киднаповање медицинске заштите од стране психопата који владају светом

Ковид-19 мере, законски подупрене полицијом и војском, нису донете од стране компететних здраствених радника, објашњава др Јасмина Пеев у свом ауторском тексту за интернет портал са Косова и Метохије, КМ новине




Пише: Др мед Јасмина Пеев



Kризном штабу у Србији, влада даје наредбе а не лекари, стручњаци или вирулози! Tако је у целом свету! Зато и имамо противречне мере које нису ни научне нити логичне. Оне су диктиране од правих властодржаца ове планете.

Употреба маски

Mаске су одувек штитиле операционо поље од пљувачке хирурга! Никакве друге функције нису никада имале! Наметнути људима ношење ових углавном токсичних губица јесте једно посебно злодело за себе. Смањивање засићености кисеоника у крви доводи до неоплазми (канцера), слабљења имунитета... Нарочито, деца која расту кроз наше свесне и несвесне осмехе, љутње, гримасирање су лишена могућности да се уче животу! А FFP2 ефикасне маске против вируса немају ни лекари y EU - у Француској сy подигли тужбе против државе због ''недоступности радног материјала'': ВЕЗА↗

Да се неко озбиљно брине о народу, само ове FFP2 или N95  маске би биле дозвољене! Тако је сасвим јасно да је наметнуто ношење неефиканих маски, уствари ругање свима нама, ругање здравом разуму.


Слобода кретања 

Загарантована Европскоm Конвенцијoм о Људским правима (ЕКЉП), коју је Србија потисала, слобода кретања је једна од основних људских права! Лекари кажу, нема пандемије, јер нема повећанe смртности. Бројеви говоре. Статистике не лажу... али, психопате наређују затварање људи у карантинима различитих типова - y Аустралији затварају целе градове; негде затварају на 7 дана, другде на 10 а углавном на 14 дана чак иако нема болести!

Здрави људи се затварају! Противзаконито. Никада у историји нисмо видели да карантини служе за одузимање слободе људима без симптома ''пан/епи -демије''!



Слобода располагањем својим животом, телом, вољом...

Све ове слободе су такође загарантоване ЕКЉП параграфима... Међутим, не дају нам право да располажемо својим телима, да нас не вакцинишy непровереним вакцинама које војска мора да чува на -67°! У Србији немамо право да кажемо НЕ вакцинама! А слобода говора је загарантована ЕКЉП! 
 
Дакле,  ове све мере су противзаконитe.
 
Стотине немачких лекара, згранути политичким мерама око kovida-19 и кидаповањем медицинске заштитe, шаљу целом свету јавно писмо. С обзиром да су Немци били изманипулисани хитлеровом пропагандом машинеријом, они су осетљивији за сваку манипулацију широких маса. Иначе, њихови лекари су организатори протеста по целој земљи и међу похапшенима има највише ове професије (што се вешто скрива по медијима).


Ево њиховог писма:

Владарима ове земље и свим грађанима,
Ми смо лекари и терапеути који смо од појаве SARS-CoV-2 са све већом забринутошћу посматрали како пандемијски страх и паника доводе до све бизарнијих мера и задирања у наша права и личну слободу. После првобитне разумљиве забринутости и последичних мера, најважније ствари су нажалост заостале: научни дискурс и отворене расправе, освртање уназад, тражење грешака - откривање - признавање и исправљање.

Више не желимо и не можемо да гледамо како се све основе за здравље и сигурност уништавају под плаштом „епидемије националног обима“ и задате бриге за здравље и сигурност.
Устајемо и позивамо владе и научнике свих земаља да се коначно суоче са научним расправом, уместо да слепо трче са страхом према провалији (економској, хуманој и личној) и да се баве „хитним законима“ који се продужавају на неодређено време, да би се обезбедила трајна власт.

Са забринутошћу гледамо како готово сви медији некритички понављају исто мишљење и славе политички одређену панику и потицање страха на свим каналима и у свим новинама. И то упркос чињеници да су од почетка постојали гласови упозорења научника и лекара, а временом су постајали све бројнији: Др. Водарг, проф. Др Бхакди, проф. Иоанидис, проф. Др. Реис, Проф. Стрик, проф. Стефан Хоцкертз, др. Сцхифман и многи други. Са ужасом гледамо како се ове храбре усамљене борце клевета, њихови важни, професионално квалификовани приговори једноставно игноришу или се исправљају док се све опет не уклопи у шему пандемијске панике...


Захтевамо да се лек врати у руке онима који су за то обучени и да лекар остане привржен својој савести.

Позивамо медије да се врате својој примарној улози објективног извештавања. Захтевамо да политичари не злоупотребљавају своју моћ, већ да је врате народу!

Нарочито захтевамо да се Закон о заштити од инфекција деактивира; тренутно фаворизује оснаживање појединачних доносилаца политичких одлука и развлашћивање парламента. Захтевамо укидање озбиљних резова у грађанским правима кроз „корона прилагођену“ судску праксу због епидемиолошке ситуације националног обима;

Захтевамо да се орган за доношење медицинских одлука врати тиму за лечење, лекару и пацијенту. Одлуке о лечењу и медицинске мере не смеју да диктирају политике. Захтевамо тренутно укидање свих коронa-19 мера.

И, позивамо вас, драги читаоци, да мислите својом главом и да захтевате да се политичари и медији понашају независно, критички и без сукоба интереса, чак и са различитим мишљењима. Не дозволите да вам политичари одузму здравствену заштиту и одлуке о вашем здрављу и вашем телу! Не дозволите да вас обесхрабре!

Са хитном забринутошћу





(следе потписи стотине искусних лекара чија имена могу да се виде у оригиналном тексту:

https://www.lehestener-kolumne.de/hunderte-aerzte-stehen-auf/?fbclid=IwAR1UdU0fUhObJzhElooinx7pZsjPhnYRiclXsiAIpc0JYqs83Q6NFzCpD04 )

Лекари се не слушају више нигде - сваки прилаз медијима им је спречен. Они који јавно устају као наша Др Јована Стојковић, бивају прогањани: https://zivimzasrbiju.com

Др Ајфлер у Немачкој не само да је доживео рацију у правом нацистичком стилу, него су му и блокирали банкарски рачун и уништили му егзистенцију, јер је својим потписом ослобађао људе од ношења маски:  ВЕЗА↗

Једна америчка лекарка, Кари Мадеј, објашњава  шта властодржци желе да постигну овим мерима - да их молимо, да нас ''вакцинишу'' нано-роботима који ће нас претворити у генетски модификоване организме под тоталном контролом:‘’...
 
Новинар: ... Кажите нам одмах, ако поштујем све прописане мере, носим маску, не дружим се и не излазим, вакцинa би ми добро дошла да се ослободим свих тих обавеза, зар не?

Др Кари Мадеј: Ова вакцинa произведена по хитном поступку је нешто сасвим друго него све вакцине пре ње. Прескочен је тест за сигурност вакцинације! Људи морају знати да то није сигурна вакцинацијa. Моје колеге и ја, ми претпостављамо да је прескочен тест на животињама (за сигурност) jep су сви тестови у задњих 20 година били неуспешни по питању сигурности. У свим тим тестовима где су животињама давали м-РНА или м-ДНА, имунитет је био прво пробуђен, што је изгледало као успех. Међутим код животиња, ради се и такозвани ''челенџ тест'' - имунизованој животињи се даје живи вирус (што је нехумано код људи и не практикује се ). Сваки пут, животиње су имале цитонску реакцију са великим проблемима. Имале су проблеме са плућима, јетром, билe су болесније и ималe cy више морталитета. Ако је тако било задњих двадесет година с овом билошким технологијом, онда предпостављамо да је проблем код ове ковид вакцине, остао непромењен. Претпоставимо да примимо вакцину - у почетку све би изгледало нормално! Али ако ковид 20, грип или нешто друго удари, онда очекујем, као и моје колеге, да ће морбидитет и морталитет бити далеко већи. Е, онда ће они рећи да је за то вирус крив, јер њих не можете окривити (пошто су се правно оградили од сваке тужбе за штету).

Осим тога никада пре није оваквa једнa супстанца употребљаванa за вакцину - они манипулишу нашим генетским кодом, ДНА, РНА... наш геном који је шема нашег бића - растемо, оздрављујемо, све што тело треба да зна да ради пролази кроз геном. Ако ту манипулишете, једна најмања промена, може имати катастрофалне последице. Може доћи до рака, аутоимуних оболења, мутација... то су дугорочни ефекти који су нам непознати и никада нису истраживани. Научне студије нису коректно урађене, већ у брзом процесу закључене. Ниједна дугорочна студија неће бити одрађена пре октобра 2021 - тако ћемо се наћи у сред тестирања као заморчићи. То је невероватно и треба потегнути Нирнберг-Кодекс са краја другог светског рата за злочин против човечности. Без наше дозволe, не сме се експериментисати на нама! Ми смо сада, у сред јeдног експеримента!

Новинар: Да. Чак и октобар 2021 изгледа да је преран термин. Колико траје једна дугорочна студија?

Др Кари Мадеј: Једна добра студија траје 10-15 година. Кажу да се може и за 5 година урадити... али, мање од годину дана? Немогуће!

Новинар: Предтпостављам да ће војнике прво користити као заморчиће. Хоће ли тражити за дозволу за путовање да се вакцинишемо?

Др Кари Мадеј: Ништа не знамо. Овде се ради о ТРАНСФЕКЦИЈИ (преносу генетског материјала у ћелије мамифера). То је иста технологија која се користи за генетски модификоване организме. Овакво (GMO) воће и поврће је стерилно и не производи своје сопствене семенке. То може и људима да се деси. Осим тога овакво воће и поврће нема витамине и хранљиве елементе као биолошко воће и поврће. Генетски модификоване животиње не живе дуго. Ова вакцина би нас променила. Једини изговор који имају је да је ова ''вакцина'' брзо доступна и да се лако производи. То је једини разлог који нам нуде за овако нешто.

Новинар: Они претпостављају да је смртност код ковида - 19 велика. Али, званични подаци противрече томе.

Др Кари Мадеј: Сви подаци указују да се не ради о некој опасности. Може се поредити са свињским грипом. Онда нисмо стопирали живот, зар не? Осим тога, подаци су манипулисани, верујем намерно. Погледајмо резултaте из Флоридe где 100% свих проба јесу позитивне! То је наравно намерно. После провере, нађено је само 10% позитивних резултата. Ту се нешто мува! То се дешава по целом свету! Hешто велико ce догађа! Замислите само, да можете да произведете нешто што цео свет купује и да не одговарате ни за коју штету коју ваш продукт узрокује - ви можете све да чините без одговорности! А овде се ради о нашим телима!

Новинар: Шта је то луцифераза у вакцини и какви су то сатански бројеви повезани са овом вакцином?

Др Кари Мадеј: Ах, то ме још више љути, него сама вакцина! Бил Гејтс је рекао да бар 7 милијарди људи морају бити вакцинисани пре него што се вратимо у НОВИ НОРМАЛИТЕТ! Он не верује ни лекарима ни никоме ко каже да је вакцинисан. Сви ће морати да докажу да су прошли кроз ''вакцинацију'' - значи сви ће бити маркирани луциферазом којa ће моћи да се чита преко мобилних или специјалних светлосних машина. То вам је као да краву жигошете. Све ваше информације ће такође бити видљиве уз помоћ хидрожелеа и нано-технологије које је развила војска САД а- (ДАРПА). Tо cy патентирали, јер тако могу још више пара да зараде. Луцифераза је ензим који светли и тако вас маркира. Ово је страшно име. Он је патентиран под бројем 060606! Хидрожеле, нанотехнологи и луциферазе су повезани са 5Г таласима преко мобилног кроз клауд. Кад су ваши биометријски подаци повезани са клaудом, имате број - ви сте постали једна роба! Вас могу да хакују. А шта ако нешто кажете против владе? Можда ће вам онда одузети новац…

Новинар: Па то је лудо...

Др Кари Мадеј: И не само то. Погледајте Африку. Тамо су већ почели да ''вакцинишу’’. Мастеркард и Гејтс фондације стоје иза свега. Они тамо већ користе идентитске податке и биолошке параметре, док ми овде причамо о ''вакцинацији’’. То није фантазија - то је већ реалност.

Новинар: Замислите да сте у Холиводу, да вам неко дâ сценарио са луциферазом, бројем 060606, калуд везом са 5Г... ма какав је ово филм, ви би сте се питали?

Др Кари Мадеј: Ја не бих погледала овакву глупост. Звучала би невероватно. Али, они то чинe нама пред очима. Знате, ја верујем у Бога и знате, има људи који верују у ђавола и они морају нама да кажу шта смерају. Зашто се то дешава свугде на свету! Увек иста имена испливају на површину. Бил Гејтс који је убиo и унаказио 500 000 деце у Азији а није одговарао ни зашта... Зашто не би и нама опет нешто тако учинио? Он отворено пропагира депопулацију. Он неће да ми живимо. Није лекар. Није научник, Зашто њему дајте поверење? Пробудите се људи. Он може све добити. Ми можемо све изгубити.

Новинар: Шта је то "Emergency Preparedness Act"?

Др Кари Мадеј: Донет на брзину у фебруару 2020. акт даје фабрикантима вакцине право на имунитет - да их заштите да што пре произведу. До 1986 могло се тужити за одштету од вакцина. Сада више нема тог суда.

Новинар:  Да ли би се вакцинисала?

Др Кари Мадеј: Hикако. Волим своје тело. Не дам га.

Новинар: Други талас долази... грип...

Др Кари Мадеј: Ни вакцину против грипа не бих примила, јер им не верујем. Знамо да они који се вакцинишу, теже пролазе него не-вакцинисани.
 
ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
 
 И наша професорка докторка Мила Алечковић, сасвим јасно стаје против вакцина — она говори о уништавању живота у социјалном експерименту сатаниста да би се успоставило добровољно ропство,  да су маске за децу злочин, да ce никако нe сме примити вакцина...:

Једино се не слажем с њом да је лек против маларије, хидроксихлорокин, ефикасан против ковида-19; видели смо да ни Трамп који је рекламирао овај лек, није њиме лечен.

Иако Трамп не намеће ношење маски и карантине, он је тај који је финансирао Операцију Варп Спид, како би нано-технологија претворила све вакцинисане у генетски модификоване организме. Пошто ''вакцина'' са нано-роботима репрограмира наш генетски код, ради се о дирeктном нападу на наше биће. С таквим биолошким оружјем, САД може да пороби цео свет без опаљеног метка и да узме сва наша добра, наше земље...

Психопате су одлучиле да смање број људи на пет стотина милиона (дакле, убити 7 милијарди ''непотрeбних потрошача хлеба’’) и то јавно објавили на мултијезичком споменику подигутом у САД - y, у држави Џорџија: https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Психопате, којe владају светом, своје намере не скривају! Ово је рат против људског рода, наше деце, наше државе, нашег живота... јер смо постали прејаки - имамо Интернет који је ратно оружје. Можемо да ширимо нашу срБску Истину, научну Истину, било коју Истину против њихових замајавања, лажних вести, манипулација... Већина нас је толико образована да може да сxвати и комплексне социјалне игре. Психопате су до сад вукли конце, стварали реалност која им је одговарала и продавали нам религије, алкохол, лажи да би се њих шачица боленика одржавала у мраку тајности на врху хијерајхиске пирамиде. Ватикански педофили поседују половину обрадиве земље целе планете!

Време јез а промену њихових правила игре  — да Солидарност, Даровна Економија / Мајчинска економија засија. Наша срБска дарежљивост, Људскост, Гостопримство, Правда... да надјачају: ВЕЗА
 
Др мед Јасмина Пеев
у срБској 7529 години, 22. грудна



Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!



 
Уколико Вам више одговара неки други начин, конакирајте нас на kmnovine@gmail.com



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др мед. Јасмина Пеев: Ауто-геноцидна здраствена политика велеиздајничке ''владе Србије''

' 'Председник Србије'', AV, је најавио да ће 2 милиона становника наше јуначке отаџбине бити међу првима у свету да се вакцинишe. Његова најава изазвала је протесте који и данас трају. Свако вече, у уживо преносима, могли смо на Јутујубy да видимо најупорније родољубе како седе са оцем Антонијем, Дамњаном Кнежевићем, вођом Народних Патрола и многим племенитим људима пред Скупштином.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама''

Др Јасмина Пеев: Ратна нано-технологија у Pfizer ''вакцинама'' Иако национални и интернационални статистички подаци јасно показују* да ове године имамо мањy смртност од ''грипа'' / корона вируса него прошле године, медијско застрашивање народа не посустаје - Мада у окружењу не видимо масовна умирања, прихватамо неефикасне маске, забранy окупљања, приватизацијy слободног кретања...



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Др Јасмина Пеев: Нова економска ера по мајчинском укусу даровања (или POST KOVID-19 ERA)

Др медицине Јасмина Пеев, са богатим радним искуством у западним земљама, за КМ Новине пише о ванредим мерама поводом пандемије Корона вируса, шта се иза њих у ствари крије и како превазићи, односно победити владаре света који би да све и свакога контролишу.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине