Вести:

понедељак, 9. новембар 2020.

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима

понедељак, 9. новембар 2020. | Уреднички колегијум 0

И такозвана ''Ослободилачка војска за Прешево, Бујановац и Медвеђу'' пружа подршку хашким оптуженицима

Бивши челници такозване "Ослободилачке војске за Прешево, Медвеђу и Бујановац" су на састанку са косовским (сепаратистичким) "министром правде" Селимом Сељимијем пружили подршку бившим лидерима такозване "ОВК" који се налазе у Хагу.

#Прешево #Медвеђа #Бујановац #Терористи #Хашим #Тачи #Суђење #Злочин #Жртве #Срби #Косово, #Метохија #Вести #Kosovo #Metohija #vesti #RTS #Kosovoonline #TANJUG #TVMost #RTVKIM #KancelarijazaKiM #Kossev

„ОВК је у свом саставу имала борце из долине који су испуњавали своје обавезе с племенитим циљем, а то је ослобођења. Водили смо апсолутно чист рат и наша је намера била да будемо слободни и уједињени. Процеси који се одвијају наводно су успостављени да би се видело да ли је рат ОВК био чист и ми смо их подржали, али помало смо разочарани што је овај суд сепаратистички и што суди једнострано. Борци који су ових дана ухапшени, вратиће се поносни јер је њихова борба била чиста и поштена“, рекао је један од бивших бораца такозване Ослободилачке војске за Прешево, Бујановац и Медвеђу, Шаћир Шака.

А.Ћ.

Ако сте стигли довде, онда треба да знате и ово:

КМ новине су једини потпуно независни медиј са Косова и Метохије
и то са поносом истичемо. Али... слобода ипак кошта, као и борба.

Да би смо могли и даље реално да извештавамо о ономе што други искривљено представљају или прећуткују, потребна нам је ваша
подршка јер све што ради у корист истине о Србији и њеном народу, данас је препуштено себи. Тако је и са нама.

Кликом на поље испод, износом који сами одређујете, помажете да наставимо да трајемо!





Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Кристијан Каш, бивши официр НАТО ''И даље памтим мирис спржених тела Срба''

Кристијан Каш је урадио нешто што ниједан од наших непријатеља није урадио. Затражио је опроштај од српског народа. Дошао је као окупатор 2000. године на Косово и Метохију, а сада живи животом "обичног" Србина на Новом Београду. Био је очевидац најужаснијих албанских злочина на Косову, и то га је потпуно променило као човека.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Зоран Влашковић: Кад терористи постају војска!?

Од 2.500 активних чланова у тзв. Косовским безбедоносним снагама припадници девет мањина односно неалбанаца 187 њих је у КБС, међу којима је и 45 Срба што је брука. Такозване Косовске безбедносне снаге су оружане снаге на Косову и Метохији и налазе се под контролом и командом КФОР-а и самопроглашене „Републике Косово".



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Београд поклања Медвеђу албанским сепаратистима

Велеиздајничка акција: ко предаје општину Медвеђа на југу Србије, сепаратистичкој "држави" на КиМ Медвеђа је, од недавно, предмет нагађања о идеји размене српских територија, тачније оних на југу државе са деловима под окупацијом НАТО пакта на Косову и Метохији.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Грачаница онлајн    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине