Вести:

понедељак, 19. октобар 2020.

Вучићева колосална лаж: Пет година ''Заједнице српских општина'' (ФОТО)

понедељак, 19. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

Иако је такозвана "Заједница српских општина" институција која је замишљена унутар система шиптарских сепаратиста и ван сваког оквира Републике Србије, власт на њој све више инсистира.

Вучићева колосална лаж: Пет година ''Заједнице српских општина'' (ФОТО) #Заједница #Српских #Општина #ЗСО #Вучић #Брисел #Косово #Метохија #Србија
И Вучић је изненађен својим "достигнућем": Илустрација: КМ новине



"ЗСО" је врхунац неуставног Бриселског дијалога и круна издаје Косова и Метохије. Међутим, контролисани медији у Србији и уопште на српском језику, неће извештавати на тај начин већ и даље настављају да обмањују српску јавност како би издаја Косова и Метохије прошла незапажено али и без отпора.

Србе који живе у јужној српској покрајини "ЗСО" гура у оквир лажне монструм - творевине зване "република Косово" након чега ће тај део српског народа са системом Републике Србије, своје државе, моћи да одржава везе на исти начин као и сви други Срби било где у иностранству - посредно.

Ипак, да би замаскирали издају, не и пораз јер они нису поражени већ су добровољно и упорно радили на издаји Косова и Метохије, представити као успех по националне интересе. И то не као обичан "успех" већ као "највећи успех" и нешто што ће "институционализовати" живот Срба на КиМ иако је она сушта суротност од тога као што је била чувена "победа" Марка Ђурића од 5 : 0.

То је у неколико наврата чио и сам председник Србије, Александар Вучић. И то чак представљајући је као готову ствар. Срећом, ако не народ оно интернет памти па је запамтио и Вучићеву најаву о успостављању "Заједнице српских општина" по којој би требало да им већ пуних 5 година нешто што никада није успостављено. За сваки случај, ми смо скенирали и преносимо ту Твитер објаву:




Такође прилажемо и оригинал који, уколико буде избрисан, ипак ће остати упамћен и то, како многи у коментарима и приватном разговору наводе - као једна од највећих у низу колосалних Вучићевих лажи.


 
Пратите нас и на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Сарађујући с Харадинајем Александар Вучић издаје Косово, трудећи се да то учини на најбржи могући начин

19. априла 2013. српска власт на челу с Ивицом Дачићем (који је тада био премијер) и Александром Вучићем (који је од 2012. први потпредседник владе, од 2014. премијер и од 2017. председник РС) закључила је са властима квазидржаве „Република Косово" тзв. Први Бриселски споразум.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Заједница српских општина - последњи ексер укуцан у ковчег државе Србије на КиМ

Медији преносе да ће у Бриселу разговарати данас о "Заједници српских општина" представници Београда и представници шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије. Након катастрофалног дебакла и нечувеног дипломатског пораза који је својим потписом потврдио Александар Вучић почетком месеца у Вашингтону, приступа се коначном и срaмтоносном пуцњу у срце измрцварене Србије.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Зоран Чворовић: ЗСО не може да буде облик српске територијалне аутономије

Пошто у погледу надлежности ЗСО овај споразум између Београда и Приштине представља копију тзв. косовског Закона о локалној самоуправи, онда је и ангажман да се ЗСО уреди непосредно на Бриселском споразуму, а не на тзв. косовским законима - потпуно депласиран, каже проф.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине