Вести:

субота, 17. октобар 2020.

Покрет Живим за Србију: Позив на протест испред Председништва

субота, 17. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

Покрет Живим за Србију организује протест „Децу вам не дамо“ испред Председништва Републике Србије, у суботу 17. октобра 2020. у 17 часова.

Покрет Живим за Србију: Позив на протест испред Председништва #Позив #Протест Председништво #Покрет #Живим #За #Србију


Сви којима је доста уплитања државе у наше породице, који су против обавезне вакцинације, противуставног деловања центара за социјални рад и даљег мешања државе у васпитање и подизање наше деце, нека нам се придруже!

Децу вам не дамо!



Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

др Јована Стојковић: Kад ми живи устанемо

У четвртак, 11. јула, била сам на најави представе „Сребреница. Kад ми убијени устанемо". Ушла сам кроз отворена врата Kоларчевог народног универзитета, на предавање отворено за јавност... Ушла сам са групом људи, чланова Покрета „Живим за Србију", регистрованог у АПР-у, са јавно доступним програмом.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

Ироди и изроди против србске деце и народа

Сетите се како је некада давно зли и похлепни јеврејски цар Ирод на сатански жртвеник принео 14000 витлејемске деце. Данас је на делу један, у суштини исти злочин, само уместо Ирода наредбу издаје евроунијатска власт, а уместо витлејемске, то су србска деца.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:  

др Јована Стојковић: Шта смрди у Лекарској комори Србије (ВИДЕО)

Своје последње овогодишње недељно обраћање уживо пратиоцима на Фејсбук страници, др Јована Стојковић, председник Покрета "Живим за Србију", посветила је срамном суђењу против ње у Лекарској комори. Др Јована је детаљно објаснила зашто јој није дозвољено да буде саслушана на такозваном Суду части, чије је Веће без оправдања хтело да искључи грађане, који су се у великом броју окупили да јој дају подршку.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине