Вести:

среда, 7. октобар 2020.

Покушај киднаповања српске девојчице у селу Бабин Мост

среда, 7. октобар 2020. | Уреднички колегијум 0

Непознати Албанци покушали су, у селу Бабин Мост код Обилића, на силу да угурају српску девојчицу у аутомобил.

Фото: Илустрација

Покушај киднаповања догодио се око 15:30 часова.

Девојчица је успела да се отргне и утрчи у најближе двориште, а отмицу је такозваној "косовској полицији" пријавио њен деда.

Због преживљеног стреса девојчици је указана лекарска помоћ у Дому здравља у суседном Прилужју а покушај отмице је додатно узнемирио не само мештане већ и Србе овог краја!

Ово је нови у низу албанских напада у српским срединама на Kосову и Метохији.

#Киднаповање #Албанци #Шиптари #девојчица #БабинМост
Бабин Мост

Претходно се догодио покушај отмице српског дечака у Племетини, али и пуцњава испред школе у Доњој Брњици надомак Приштине где су се налазила окупљена српска деца али и у овом селу је непосредно пре ових догађаја дошло до напада и пребијања српских дечака и обијања цркве.

 

Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Страховита медијска саботажа истине о актуелним злочинима над Србима на КиМ и позив да се супротставимо лаж(ов)има!

Што су чешћи злочини над Србима на Косову и Метохији, то их чешће медији на српском прећуткују или искривљено преносе. О пуцњави на српску децу која су се окупила у школском дворишту у Доњој Брњици, јавило је више медија али Радио телевизија Србије није известила у својим ударним терминима као, на пример, када извештава о "успесима" Александра Вучића или најављује његово (иначе свакодневно) гостовање на телевизији и конференције за медије или о неком спортском догађају.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Албанци покушали да киднапују српског дечака, а медији да то сакрију

Покушај отмице дечака у Племетини само је један у низу напада на Србе овог краја. Медији на српском то махом покушали да прикрију. Тзв "Косовску полицију" није занимала изјава о догађају, потврдио за КМ Новине дечаков отац Предраг Вуксановић.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Албанац пуцао у српску децу у Доњој Брњици па их тукао, Срби oдлучни али им је неопходна да опстану

Непознати Шиптар (Албанац ) је из пиштоља пуцао на српску децу а онда их тукао, синоћ око 19:30 док су се играла у школском дворишту Као и свако вече, деца су се дружила у школском дворишту. А онда, изненада, у њих је уперен пиштољ.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: 

Црква у Бабином Мосту од потписивања Бриселског споразума оскрнављена по 18 пут! (ФОТО)

Провалник или провалници у објекат Српске православне цркве ушли су тако што су скинули металну решетку са прозора и упали унутра, изјавио је председник привременог органа општине Обилић Горан Данчетовић. "Таман се ситуација слегла од тог инцидента, сада опет ово, то је додатни притисак на мештане", рекао је Данчетовић.

 


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине